Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2013

Πάει για νέα έκπληξη

Έτοιμη να κάνει ακόμα ένα… θαύμα στο Κύπελλο Ιταλίας είναι η Μπολόνια, σύμφωνα με τον προπονητή της, Στέφανο Πιόλι. Ο Ιταλός τεχνικός πιστεύει πως η ομάδα του μπορεί να αποκλείσει την Ίντερ.

Πάει για νέα έκπληξη
Πολλοί τη θεωρούσαν… ξεγραμμένη από τον προηγούμενο γύρο, όταν αντιμετώπιζε την κάτοχο του τροπαίου, Νάπολι, μέσα στο Σαν Πάολο. Η Μπολόνια, όμως, χάρη και στην συνεισφορά του Παναγιώτη Κονέ, έκανε την έκπληξη και, νικώντας με 2-1, πήρε το εισιτήριο για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ιταλίας, όπου αντιμετωπίζει, ξανά εκτός έδρας, την Ίντερ.

Ο προπονητής της ομάδας, Στέφανο Πιόλι, μιλώντας πριν το παιχνίδι, έδειξε να πιστεύει σε ακόμα ένα… θαύμα. «Φτάσαμε ως εδώ και δώσαμε χαρά στον κόσμο μας και σε εμάς τους ίδιους. Αλλά δεν μας αρκεί. Θέλουμε να συνεχίσουμε την πορεία μας, θέλουμε να φτάσουμε ως το τέλος. Για μια ομάδα σαν τη Μπολόνια, αυτές είναι σημαντικές ευκαιρίες για διάκριση. Ευκαιρίες που δεν πρέπει να αφήνουμε ανεκμετάλλευτες. Για αυτό το λόγο θα κάνουμε τα πάντα για προκριθούμε, αν και παίζουμε κόντρα σε μια μεγάλη αντίπαλο και μάλιστα εκτός έδρας. Σεβόμαστε την Ίντερ, αλλά θα παίξουμε για την πρόκριση», είπε με πάθος ο Πιόλι.

Από τα λεγόμενά του προκύπτει πως δεν θα προχωρήσει σε πολλές αλλαγές. «Θα παίξουν περισσότεροι βασικοί από τα προηγούμενα παιχνίδια κυπέλλου, αυτό είναι σίγουρο. Η Μπολόνια που θα αγωνιστεί στο Σαν Σίρο θα είναι μια ομάδα πολύ ανταγωνιστική, ακόμα και για παιχνίδι πρωταθλήματος. Αλλά μην περιμένετε να δώσω ονόματα, δεν θέλω να αποκαλύψω τα μυστικά μου στον Στραματσόνι. Ο Αντρέα είναι πολύ ικανός προπονητής και δεν θέλω να του δώσω κανένα… πλεονέκτημα», είπε χαρακτηριστικά ο Στέφανο Πιόλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: