Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Παπακώστας: «Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα στην Τούμπα»

Ο τεχνικός της Καλλιθέας, Γιάννης Παπακώστας, μίλησε στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» του «Αθλητικού Metropolis» για το χθεσινό παιχνίδι κόντρα στον Ηρακλή αλλά και γι' αυτό που ακολουθεί στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ.


Για τις καλές εμφανίσεις της ομάδας κόντρα στις ομάδες της Θεσσαλονίκης:

«Παρά τις καλές εμφανίσεις αν δούμε τον βαθμολογικό πίνακα θα τη δούμε χαμηλά την ομάδα. Πέρα από την καλή δουλειά που γίνεται στην ομάδα όμως, βρήκα υπεύθυνα και σωστά άτομα με δίψα για διάκριση».


Για το χθεσινό παιχνίδι κόντρα στον Ηρακλή:

«Στο πρώτο ημίχρονο ήταν κλειστό το παιχνίδι χωρίς πολλές ευκαιρίες. Εμείς το τελευταίο μισάωρο κάναμε ευκαιρίες που ήταν τετατέτ, σε μια δύσκολη έδρα και κόντρα σε μια ομάδα με καλές εμφανίσεις στα προηγούμενα παιχνίδια. Μας μένει μια πικρή γεύση γιατί θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει. Εμείς καταβάλαμε μεγάλη προσπάθεια και ήμασταν καλύτεροι».

Για τον Χουάντερσον και την πολύ καλή εμφάνιση:

«Ο τερματοφύλακας ήταν φανταστικός, πάρα πολύ καλός. Τον είδα να παίζει επιθετικά και να γεμίζει το τέρμα. Έκανε πολύ καλή εμφάνιση».

Για το τι έχει αλλάξει στην ομάδα μετά την έλευσή του:

«Κάθε προπονητής προσπαθεί να δώσει κάτι διαφορετικό στην ομάδα και με τον προηγούμενο προπονητή πάντως έκανε καλή προσπάθεια η ομάδα. Εγώ προσπάθησα να περάσω τη δική μου φιλοσοφία μήπως προλάβουμε να μπούμε στα πλέι οφ. Έχει βρεθεί η χημεία μεταξύ ποδοσφαιριστών και τεχνικού τιμ».

Για τον Στράντζαλη και ότι αποτελεί παρελθόν από τον Ηρακλή:

«Εδώ στην Ελλάδα δεν έχουμε μάθει να στηρίζουμε τους προπονητές. Όταν παίρνεις έναν προπονητή πρέπει να τον εμπιστευτείς γιατί αλλιώς δεν προχωράει μπροστά ούτε η ομάδα, ούτε η ποδοσφαιριστές».

Για την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ για τη διαιτησία:

«Το γκολ που ακυρώθηκε δεν έπρεπε να ακυρωθεί. Δυο φορές κόπηκε η ομάδα μου με οφσάιντ ενώ δεν ήταν. Συνέλαβαν και αυτά στο να μην πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για την ομάδα του και αν θα καταφέρει να μπει στα πλέι οφ:
«Η ομάδα δείχνει ότι έχει ικανότητες, περιμένουμε και 2-3 παίκτες για ενίσχυση. Θέλει τεράστια προσπάθεια απ? όλους».

Για τον επαναληπτικό στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ:

«Μετά το 2-0 δεν μπορείς να μην καταθέσεις την ψυχή σου. Σε τέτοια παιχνίδια, οι παίκτες χαμηλότερης κατηγορίας υπερβάλουν εαυτόν. Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα. Ο ΠΑΟΚ είναι μια καλή ομάδα, δεύτερη στη Σούπερ Λίγκα. Ξέρουμε ποια είναι η ατμόσφαιρα στην Τούμπα και θα το απολαύσουμε. Επαναλαμβάνω ότι δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα».


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: