Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Ζήτησε έλεγχο ο Ιωαννίδης

Ο Γιάννης Ιωαννίδης έδωσε εντολή στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για τη διενέργεια ελέγχου, όπως του ζήτησαν σήμερα αντιπρόσωποι της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, των παλαιμάχων και των οπαδών της.

Ζήτησε έλεγχο ο Ιωαννίδης
Η επιθυμία τους έγινε… πραγματικότητα.

Τα αιτήματα της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, των παλαιμάχων και της ORIGINAL εισακούστηκαν από τον Γιάννη Ιωαννίδη ο οποίος τελικά έδωσε εντολή στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για να κινήσει τις διαδικασίες και να πραγματοποιήσει διαχειριστικό έλεγχο στην ΠΑΕ.

Αυτό έγινε γνωστό με σχετικό Δελτίου Τύπου το οποίο αναφέρει…

«Τον Υφυπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού κι Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη επισκέφτηκε σήμερα αντιπροσωπεία της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, υπό τον πρόεδρο της Κώστα Παπαδημητρίου, συνοδεία των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Στέλιου Σεραφείδη - Μιχάλη Σιμιγδαλά και παρουσία εκπροσώπων Συνδέσμων οπαδών της Ένωσης. Μετά το πέρας της συνάντησης ο Υφυπουργός διαβίβασε στον Πρόεδρο της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, κ. Αθανάσιο Μπρίλη το κάτωθι αίτημα:

"Σας παρακαλώ στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων σας, να διενεργήσετε οικονομικό έλεγχο στην ΠΑΕ ΑΕΚ για το χρονικό διάστημα από 30/06/2004 έως και σήμερα, σύμφωνα με όσα ορίζονται στην παράγραφο 2, του άρθρου 77Α του Ν. 2725/1999, όπως ισχύει»
.

Φυσικά, η απόφαση αυτή εγκυμονεί και κινδύνους για την ΠΑΕ ΑΕΚ, αφού από τον έλεγχο -όπως διεμήνυσε ο Ιωαννίδης στη συνάντηση που είχε το μεσημέρι με αντιπροσωπεία Ερασιτεχνικής, παλαιμάχων και οπαδών- ενδέχεται να προκύψουν στοιχεία που ίσως αποφέρουν κυρώσεις και για την ομάδα πέρα από τους υπαίτιους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: