Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2013

Δημητρέλος: «Μέχρι 30/01 οι εξελίξεις με Βιντιάδη»

Μέχρι τις 30 Ιανουαρίου αναμένονται οι εξελίξεις σε ό,τι αφορά την είσοδο του Δημήτρη Βιντιάδη στην ΠΑΕ ΑΕΚ, όπως δήλωσε ο Ανδρέας Δημητρέλος στο περιθώριο της «γιορτής του ποδοσφαιριστή».

Δημητρέλος: «Μέχρι 30/01 οι εξελίξεις με Βιντιάδη»
Την άποψη ότι η όποια καθυστέρηση σε ό,τι αφορά τις εξελίξεις στην υπόθεση Βιντιάδη για την ΑΕΚ δεν οφείλεται αποκλειστικά στον υποψήφιο επενδυτή, εξέφρασε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ανδρέας Δημητρέλος, στο περιθώριο της «γιορτής του ποδοσφαιριστή». Παράλληλα, εξέφρασε την πίστη του ότι το θέμα θα τελειώσει μέχρι τις 30 του τρέχοντος μήνα.

«Το έχουμε κουράσει αυτό το θέμα και ο κόσμος έχει κουραστεί. Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι μέχρι τις 30 του μήνα θα έχουμε τις εξελίξεις που χρειάζονται. Ήδη αύριο ο κ. Βιντιάδης θα βρίσκεται στο εξωτερικό για να κάνει τις τελευταίες προσπάθειες και ευελπιστώ ότι τα μηνύματα θα είναι αισιόδοξα», τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

«Το αν έχει καθυστερήσει ή όχι το θέμα είναι σχετικό. Ίσως υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση, αλλά οπωσδήποτε δεν είναι αποκλειστική η υπαιτιότητα του κ. Βιντιάδη. Ειδικά όταν θες να αγοράσεις μια προβληματική εταιρία, το 75% του χρέους της οποίας είναι προς το δημόσιο και δεν υπάρχει καμία ενημέρωση. Άρα δε μπορούμε να ρίχνουμε το φταίξιμο σε κάποιον, ο οποίος είτε βάλει 1 ευρώ, είτε 100 χιλιάδες ευρώ. Κανένας άλλωστε δεν είναι υποχρεωμένος να βάλει το οποιοδήποτε ποσό. Στην ΑΕΚ υπάρχουν πάρα πολλοί που θα μπορούσαν να δώσουν χρήματα και μέχρι τώρα δεν το έκαναν».

Αναφερόμενος στο αγωνιστικό κομμάτι, δήλωσε: «Πάντα είμαι αισιόδοξος. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα. πιστεύω ότι η αρχή έγινε για κάποιες νίκες που θα έρθουν. Σίγουρα με μια νίκη δε μπορείς να πεις ότι εξασφαλίζεται η σωτηρία. Κάθε παιχνίδι το βλέπουμε ως τελικό και έτσι θα συνεχίσουμε μέχρι το τέλος, όταν θα γίνει ταμείο. Με τις μεταγραφές που κάναμε καλύψαμε κάποια κενά που υπήρχαν. Πιστεύω ότι σιγά – σιγά θα πάμε ακόμα καλύτερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: