Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

Οι αλλαγές στο Κύπελλο και το «μάθημα»!!


Οι αλλαγές στο Κύπελλο και το «μάθημα»

Εβδομάδα Κυπέλλου αυτή που διανύουμε και ο Ολυμπιακός θ' αντιμετωπίσει την Πέμπτη το απόγευμα τα Χανιά, με τον προπονητή των “ερυθρόλευκων”, Μάρκο Σίλβα να ετοιμάζει πολλές αλλαγές.

Εβδομάδα Κυπέλλου αυτή που διανύουμε και ο Ολυμπιακός θ' αντιμετωπίσει την Πέμπτη το απόγευμα τα Χανιά, με τον προπονητή των “ερυθρόλευκων”, Μάρκο Σίλβα να ετοιμάζει πολλές αλλαγές. Είναι τέτοια η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες που ο νεαρός τεχνικός του Ολυμπιακού έχει την πολυτέλεια να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν έχουν παίξει πολύ στο πρώτο μισό της σεζόν.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Αυτό σημαίνει ότι ο Τσιμίκας, ο Φινμπόγκασον, ο Ζντίελαρ, ο Κολοβός, ο Καπίνο και ενδεχομένως ο Αυλωνίτης θα είναι στη βασική εντεκάδα των πρωταθλητών απέναντι στα Χανιά. Πρόκειται φυσικά για ένα παιχνίδι το οποίο περιμένουν πως και πως οι φίλοι του Ολυμπιακού στην Κρήτη και ειδικά στα Χανιά και γίνεται εύκολα αντιληπτό πως οι “ερυθρόλευκοι” θα τύχουν αποθεωτικής υποδοχής στο νησί.

Το “μάθημα” στα στόπερ

Ο Ολυμπιακός ξεπέρασε το εμπόδιο του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη, με τον Μάρκο Σίλβα να ξεχωρίζει αρκετά θετικά στοιχεία στο παιχνίδι της ομάδας του, αυτό όμως δε σημαίνει ότι ο Πορτογάλος κόουτς δεν έδωσε βάση και στ' αρνητικά. Ένα εξ αυτών είχε να κάνει με την κακή εικόνα που είχαν στην αναμέτρηση με τους “κυανέρυθρους” οι δύο κεντρικοί αμυντικοί του Ολυμπιακού, Σιόβας και Ντα Κόστα.

Δεν ήταν μόνο η φάση του γκολ αλλά η συνολική τους παρουσία που προκάλεσε τον προβληματισμό του Πορτογάλου κόουτς. Ο Σίλβα αναμένεται να μιλήσει μέσα στις επόμενες μέρες στους δύο διεθνείς κεντρικούς αμυντικούς της ομάδας του, ζητώντας μεγαλύτερη συγκέντρωση.

Γιατί όταν ένας κεντρικός αμυντικός κάνει πάσα δύο φορές στον αντίπαλο σέντερ φορ ή γυρίζει τη μπάλα με άτσαλο τρόπο στον γκολκίπερ, τότε δεν πρόκειται για θέμα ικανοτήτων αλλά συγκέντρωσης. Και ναι μεν στο ελληνικό πρωτάθλημα δε στοίχισε η αδράνεια των δύο στόπερ στο γκολ του Πανιωνίου, αλλά μια τέτοια αδράνεια στα ματς με την Άντερλεχτ, ενδέχεται να είναι καταστροφική.

Είχαμε επισημάνει πριν λίγες μέρες τον έντονο προβληματισμό του Μάρκο Σίλβα όταν άκουσε από το ιατρικό τιμ τα νέα για τον τραυματισμό του Μποτία. Ο Πορτογάλος ξέρει πολύ καλά ότι στην παρούσα φάση ο Ισπανός είναι ο πιο φορμαρισμένος κεντρικός μπακ της ομάδας του και η απουσία του από τα παιχνίδια του

Ολυμπιακού είναι εμφανής. Ποιος το περίμενε πως ο Μποτία θα εξελίσσονταν σε τόσο σημαντική μονάδα για τον Ολυμπιακό; Μάλλον κανείς αλλά οφείλουν όλοι ν΄ αναγνωρίσουν πως αυτή είναι η πραγματικότητα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Χαντάνοβιτς μέχρι το 2019 στην Ίντερ!!


Χαντάνοβιτς μέχρι το 2019 στην Ίντερ

Το συμβόλαιο του Σαμίρ Χαντάνοβιτς ολοκληρωνόταν το καλοκαίρι και η Ίντερ έτρεξε να τον «δέσει», με τις δύο πλευρές να συμφωνούν για επέκταση της συνεργασίας μέχρι το 2019.

«Έδεσε» τον Σαμίρ Χαντάνοβιτς η Ίντερ, ανακοινώνοντας την επέκταση της συνεργασίας τους μέχρι το 2019.

Το συμβόλαιο του Σλοβένου τερματοφύλακα ολοκληρωνόταν το καλοκαίρι, με τον ιταλικό σύλλογο να σπεύδει να τον κρατήσει, αφού διανύει μια φοβερή χρονιά κατά την οποία έχει κρατήσει 11 φορές «καθαρή» την εστία του σε 19 ματς στην Serie A.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του συλλόγου, Ρόμπερτ Φάλκνερ δήλωσε για την συμφωνία: «Είμαστε περήφανοι να ανακοινώσουμε την ανανέωση μέχρι το 2019».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Το ντεμπούτο του Τζόνσον-Όντομ με Ολυμπιακό!! (video)


Το ντεμπούτο του Τζόνσον-Όντομ με Ολυμπιακό (video)

Αν μη τι άλλο υποσχόμενο ήταν το ντεμπούτο του Ντάριους Τζόνσον-Όντομ με τον Ολυμπιακό, καθώς είχε 9π., 2 ριμπ. και 2 ασ. Κόντρα στον Απόλλωνα Π. Δείτε πώς έζησε την πρώτη του εμφάνιση ο Αμερικανός.









*Πηγή: sport-fm.gr*

Το απίθανο φάλτσο του Ντάγκλας Κόστα!! (video)


Το απίθανο φάλτσο του Ντάγκλας Κόστα (video)

Ακόμη και όταν κάνει απλό τρέξιμο, με μία επαφή στην μπάλα ο Ντάγκλας Κόστα δείχνει την απίστευτη ποιότητά του. Δείτε τι έκανε ο μικρόσωμος «μάγος» στην προπόνηση της Μπάγερν.






Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης FC Bayern Official (@fcbayern) στις




*Πηγή: sport-fm.gr*

Οι ειδικοί βλέπουν Ολυμπιακό στο Final Four!!


Οι ειδικοί βλέπουν Ολυμπιακό στο Final Four

Το ετήσιο «γκάλοπ» της Ευρωλίγκας μεταξύ των τζένεραλ μάνατζερ των ομάδων ανέδειξε τον Ολυμπιακό τρίτο φαβορί για να βρεθεί στο Final Four και πιο σκληρή ομάδα της διοργάνωσης. Διάκριση για Μπαρτζώκα.

Την πεποίθηση πως ο Ολυμπιακός θα είναι στο Final Four του Βερολίνου εκφράζουν στην πλειοψηφία τους οι τζένεραλ μάνατζερ των ομάδων της Ευρωλίγκας στο ετήσιο γκάλοπ τους. Οι «ερυθρόλευκοι» συγκεντρώνουν το 73,91% των ψήφων, ενώ περισσότερες έχουν μόνο η Φενέρμπαχτσε και η ΤΣΣΚΑ.

Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου χαρακτηρίστηκε η πιο σκληροτράχηλη της Ευρωλίγκας, ενώ ο Γιώργος Μπαρτζώκας ήταν δεύτερος σε προτιμήσεις για τον καλύτερο προπονητή, πίσω από τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, χάρη στο εξαιρετικό του έργο στη Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Ποιες ομάδες θα προκριθούν στο Final 4; Φενέρμπαχτσε 100%
ΤΣΣΚΑ Μόσχας 95.65%
Ολυμπιακός 73.91%
Μπαρτσελόνα 56.52%
Ρεάλ Μαδρίτης 52.17%

Ποιος είναι ο πιο σκληρός αντίπαλος; Ολυμπιακός 33.33%
ΤΣΣΚΑ Μόσχας 20.83%
Φενέρμπαχτσε 12.50%

Ποιος είναι ο κορυφαίος προπονητής; Ζέλικο Ομπράντοβιτς 41.67%
Γιώργος Μπαρτζώκας 12.50%
Χουάν Πλάθα 12.50%

Ποια είναι η πιο ελκυστική ομάδα; ΤΣΣΚΑ Μόσχας 20.83%
Ρεάλ Μαδρίτης 16.87%
Λοκομοτίβ Κούμπαν 12.50%
Φενέρμπαχτσε 12.50%

Ποια ομάδα διαθέτει την πιο καυτή έδρα; Ζαλγκίρις Κάουνας 50%
Φενέρμπαχτσε 33.33%
Ερυθρός Αστέρας 8.33%





*Πηγή: sport-fm.gr*

Γκουαρντιόλα: «Πάω Αγγλία, αλλά δεν έχω αποφασίσει πού»


Γκουαρντιόλα: «Πάω Αγγλία, αλλά δεν έχω αποφασίσει πού»

Επιβεβαίωσε ο Πεπ Γκουαρντιόλα την απόφασή του να δουλέψει στην Premier League, ωστόσο τόνισε πως παρότι έχει πολλές προτάσεις, δεν έχει καταλήξει ακόμη κάπου.

Για πρώτη φορά από τη στιγμή που έγινε γνωστό πως αποχωρεί από τον πάγκο της Μπάγερν στο τέλος της σεζόν, ο Πεπ Γκουαρντιόλα επιβεβαίωσε πως πρόθεσή του είναι να εργαστεί στην Αγγλία. Οι δύο ομάδες του Μάντσεστερ, πιθανώς και η Άρσεναλ με την Τσέλσι, φέρονται να θέλουν τον Καταλανό προπονητή στον πάγκο τους, αλλά εκείνος ξεκαθάρισε πως δεν έχει αποφασίσει ακόμη.

«Ο μόνος λόγος που δεν ανανεώνω το συμβόλαιό μου με την Μπάγερν είναι πως χρειάζομαι μια νέα πρόκληση. Τρία χρόνια για μένα σε μια ομάδα είναι πολλά, θέλω να ζήσω σε μια νέα πόλη, με νέο κόσμο και να γνωρίσω μια νέα κουλτούρα. Αν ήμουν 60 ή 65 πιθανότατα θα έμενα στην Μπάγερν, αλλά τώρα που είμαι πιο νέος χρειάζομαι κάτι που να με ιντριγκάρει. Είμαι ευγνώμων στην Μπάγερν για την ευκαιρία που μου έδωσε να δουλέψω στον πάγκο της και ήταν ένα όνειρο για μένα να εργαστώ σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο. Οι παίκτες μου είναι πρωταθλητές και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε όλους τους τίτλους φέτος», τόνισε.

Όσο για το μέλλον του; «Είμαι 44 ετών και θέλω να εργαστώ στην Αγγλία. Θεωρώ πως είναι η κατάλληλη στιγμή για μένα να πάω εκεί. Έχω πολλές προτάσεις από την Premier League, μιλάω για συγκεκριμένες προτάσεις, αλλά δεν έχω υπογράψει τίποτα ακόμη, ούτε έχω αποφασίσει. Όταν θα συμφωνήσω, θα ενημερωθείτε σχετικά», ξεκαθάρισε.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ενισχύθηκε με Σαμαρόπουλο ο Άρης!!


Ενισχύθηκε με Σαμαρόπουλο ο Άρης

Τον 25χρονο στόπερ Κώστα Σαμαρόπουλο, που έπαιξε στο πρώτο μισό της σεζόν στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, απέκτησε ο Άρης.

Πρώτη χειμερινή μεταγραφή του Άρη είναι ο Κώστας Σαμαρόπουλος. Ο 25χρονος στόπερ είχε 12 συμμετοχές και 1 γκολ στο πρώτο μισό της σεζόν με τη φανέλα του Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Το νέο απόκτημα των «κιτρίνων», που το απόγευμα θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα, άρχισε την καριέρα του από τον Αετό Σκύδρας τη σεζόν 2008-’09. Ακολούθησαν η ομάδα Κ-20 του Ολυμπιακού και τα Τρίκαλα. Το 2010 επέστρεψε στον Αετό Σκύδρας (στην ομάδα της Πέλλας αγωνίστηκε τρεις σεζόν). Επόμενοι σταθμοί στην καριέρα του ήταν ο Πανιώνιος, η Αναγέννηση Γιαννιτσών, ο Αστέρας Μαγούλας και η ισπανική Ρεάλ Θιουδάδ (2014-’15).

«Είμαι χαρούμενος που όλα πήγαν καλά και θα φορέσω τη φανέλα μιας μεγάλης ομάδας. Ο Άρης είναι ένα σημαντικό σκαλοπάτι και μια πρόκληση στην καριέρα μου. Θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Περιμένω να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες και ανυπομονώ για τη στιγμή που θα αγωνιστώ μπροστά στον κόσμο του Άρης », τόνισε ο Σαμαρόπουλος.

Επιτέλους… δράση για Βιδάλ και Αρντά!


Επιτέλους… δράση για Βιδάλ και Αρντά

Στην αποστολή της Μπαρτσελόνα για τον πρώτο αγώνα με την Εσπανιόλ για τους «16» του Κυπέλλου συμπεριλήφθηκαν οι Αλέις Βιδάλ και Αρντά Τουράν.

Μετά από ένα εξάμηνο απραξίας, καθώς λόγω της απαγόρευσης μεταγραφών στην Μπαρτσελόνα δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής, ήρθε η ώρα για… ντεμπούτο για τους Αλέις Βιδάλ και Αρντά Τουράν.

Τόσο ο Καταλανός δεξιός μπακ που αποκτήθηκε από τη Σεβίλλη, όσο και ο Τούρκος μέσος που ήρθε από την Ατλέτικο, συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για τον αυριανό πρώτο αγώνα με την Εσπανιόλ για τους «16» του Κυπέλλου στο «Καμπ Νου».

«Πέρασαν μια δύσκολη περίοδο, αφού δεν είναι ωραίο να μην μπορείς να αγωνιστείς. Είναι πολύ ποιοτικοί παίκτες και περιμένουμε να μας βοηθήσουν. Θα είμαστε σίγουρα καλύτεροι με αυτούς στη διάθεσή μας», τόνισε ο Λουίς Ενρίκε.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Μπράβο, Αντριάνο, Σάντρο και Ντόουγκλας.
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Διώχνει» Μαυρία η Σάντερλαντ!!


«Διώχνει» Μαυρία η Σάντερλαντ

Στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών της Σάντερλαντ είναι ο Χάρης Μαυρίας.

Πέντε παίκτες είναι εκτός πλάνων του Σαμ Αλαρντάις στη Σάντερλαντ και σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο ανάμεσά τους είναι ο Χάρης Μαυρίας.

Ο 22χρονος εξτρέμ δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2017, αλλά είναι σαφές πως δεν υπολογίζεται και η αγγλική ομάδα θέλει να ξεφορτωθεί το συμβόλαιό του.

Ο Μαυρίας δεν έχει πάρει ούτε λεπτό φέτος πέραν των εμφανίσεών του με την U21 της Σάντερλαντ και είναι άγνωστο αν η ομάδα του θα τον παραχωρήσει ως ελεύθερο ή ζητώντας αντίτιμο.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Σε κλαμπ «γιγάντων» ο Μπουρούσης!!


Σε κλαμπ «γιγάντων» ο Μπουρούσης

Ο Γιάννης Μπουρούσης έγινε μέλος ενός κλειστού κλαμπ με τεράστιες μορφές του μπάσκετ, όπως οι Σαμπόνις, Όσκαρ, Μίντλετον και Μαρκ Γκασόλ.

Έχει τρελάνει κόσμο με τις εμφανίσεις του στην ACB ο Γιάννης Μπουρούσης. Ο Καρδιτσιώτης σέντερ έχει αναδειχθεί MVP της αγωνιστικής ήδη τέσσερις φορές στα 14 πρώτα παιχνίδια του κορυφαίου πρωταθλήματος της Ευρώπης.

Κάτι τέτοιο έχουν πετύχει στο παρελθόν μόλις άλλοι πέντε παίκτες και ανάμεσά τους είναι μεγάλες μορφές του ευρωπαϊκού μπάσκετ: ο Άρβιντας Σαμπόνις (1994/95), ο Όσκαρ Σμιντ (1993/94), ο Ντάριλ Μίντλετον (1991/92), ο Μαρκ Γκασόλ (2007/08) και ο Τανόκα Μπέαρντ (2001/02).
*Πηγή: sport-fm.gr*

Έφυγαν οι Μπεχαράνο!!


Έφυγαν οι Μπεχαράνο

Τον δανεισμό των Ντιέγκο και Ντάνι Μπεχαράνο σε Στρόνγκεστ και Μπολιβάρ αντίστοιχα ανακοίνωσε ο Παναιτωλικός,με τους δύο παίκτες να αναχωρούν για την Βολιβία, για να ολοκληρώσουν την διαδικασία.

Με προορισμό την Βολιβία αναχώρησαν απ’ το Αγρίνιο οι Ντιέγκο και Ντάνι Μπεχαράνο.

Όπως αναμενόταν, οι δύο παίκτες θα παραχωρηθούν δανεικοί για τους επόμενους έξι μήνες τουλάχιστον. Ο Ντιέγκο θα αγωνιστεί με τη φανέλα της Στρόνγκεστ και ο Ντάνι στην Μπολιβάρ.

Έτσι, αποχαιρέτησαν συμπαίκτες και φίλους απ’ το Αγρίνιο και αναχώρησαν για τη Βολιβία, προκειμένου να ολοκληρώσουν την διαδικασία του δανεισμού.

Στα αγωνιστικά για τον Παναιτωλικό, ο Βιγιαφάνιες ένιωσε ενοχλήσεις στο δικέφαλο και έκανε θεραπεία, όπως και οι Παπουτσογιαννόπουλος, Αθανασόπουλος και Κόρσινς, ο οποίος ακολούθησε και ατομικό πρόγραμμα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Η Τορίνο ζήτησε Ταχτσίδη!!


Η Τορίνο ζήτησε Ταχτσίδη

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Gazzetta dello Sport», ο Έλληνας διεθνής μέσος μπορεί να επιστρέψει στην Τορίνο.

Δεν βρίσκει χώρο και χρόνο στην Τζένοα ο Παναγιώτης Ταχτσίδης και γι’ αυτό δεν αποκλείεται να αλλάξει ποδοσφαιρική στέγη μέσα στον μήνα που διανύουμε.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Gazzetta dello Sport», ο Έλληνας διεθνής μέσος μπορεί να επιστρέψει στην Τορίνο, όπου είχε παίξει –επίσης δανεικός- στο δεύτερο μισό της σεζόν 2013-2014 υπό τις οδηγίες του Τζιαμπιέρο Βεντούρα.

«Η Τορίνο θέλει έναν παίκτη στο κέντρο. Οι υπεύθυνοι της ομάδας ζήτησαν από την Τζένοα τον Παναγιώτη Ταχτσίδη, ο οποίος έχει φορέσει και στο παρελθόν τη φανέλα του συλλόγου από το Πιεμόντε», έγραψε χαρακτηριστικά η «Gazzetta dello Sport».

Από το ξεκίνημα της περιόδου, ο Ταχτσίδης έχει παίξει 9 ματς με την Τζένοα στη Serie A (1 γκολ) και μόνο στα 3 ήταν βασικός.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Μαρκόπουλος: «Μεγάλη επιτυχία που είμαστε εδώ»


Μαρκόπουλος: «Μεγάλη επιτυχία που είμαστε εδώ»

Ο Σούλης Μαρκόπουλος χαρακτήρισε επίτευγμα για την ομάδα του στη φάση των «32» του Eurocup, αλλά επισήμανε τις δυσκολίες της πρεμιέρας με την αήττητη Βαλένθια στην Ισπανία την Τετάρτη.

«Η πρόκριση στους ‘32’ είναι μεγάλη επιτυχία για την ομάδα μας. Το επίπεδο δυσκολίας πλέον είναι ακόμη πιο υψηλό και αυτό είναι προφανές από το πρώτο ματς παιχνίδι, όπου αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που κάνει μια τρομερή σεζόν και παραμένει αήττητη σε πρωτάθλημα και Eurocup», τόνισε ο προπονητής του «Δικεφάλου του Βορρά», που ακόμη δεν ξέρει αν υπολογίζει στον Κώστα Βασιλειάδη λόγω ενοχλήσεων στο πέλμα.

«Πρόκειται για το μεγάλο φαβορί της διοργάνωσης. Η δική μας αποστολή είναι ακόμη πιο δύσκολη λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε, αλλά σε κάθε περίπτωση θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Για να το πετύχουμε, πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι από την αρχή και να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις και στις δύο πλευρές του παρκέ. Προτεραιότητά μας είναι να μην αφήσουμε τον αντίπαλο να επιβάλει το ρυθμό του», πρόσθεσε.

Ο Μιλένκο Τέπιτς είπε με τη σειρά του: «Είναι καλή ευκαιρία για μας να παίξουμε καλό μπάσκετ και να προσπαθήσουμε να προκριθούμε. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά παρότι είχαμε μια σκληρή και απροσδόκητη ήττα στο Κύπελλο από τον Φάρο, θεωρώ πως έχουμε κάνει βήματα μπροστά σαν ομάδα. Πήραμε σημαντικές νίκες και παίξαμε καλό μπάσκετ. Η Βαλένθια είναι αυτή τη στιγμή η καλύτερη ομάδα στο Eurocup και το φαβορί να το κατακτήσει. Τους σεβόμαστε, είναι το φαβορί, αλλά θα πάμε να προσπαθήσουμε για το καλύτερο και θα δούμε τι θα καταφέρουμε».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Κρούσεις από Αγγλία και Τουρκία σε Μήτρογλου!!


Κρούσεις από Αγγλία και Τουρκία σε Μήτρογλου!

Πορτογαλική εφημερίδα αναφέρει ότι ο Έλληνας διεθνής φορ της Μπενφίκα έχει δεχτεί κρούσεις τόσο από δύο αγγλικούς συλλόγους όσο και από έναν τουρκικό.

Την αποκάλυψη ότι δύο ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ έχουν πλησιάσει τον Κώστα Μήτρογλου κάνει η «Record». Η πορτογαλική εφημερίδα αναφέρει στο ρεπορτάζ της ότι ο Έλληνας διεθνής φορ της Μπενφίκα έχει δεχτεί κρούσεις τόσο από δύο αγγλικούς συλλόγους όσο και από έναν τουρκικό, απαντώντας όμως αρνητικά σε όλους!

«Ο Μήτρογλου αισθάνεται καλά στην Μπενφίκα και θέλει να ολοκληρώσει την περίοδο δανεισμού του από τη Φούλαμ που εκπνέει στο τέλος της σεζόν. Και μέχρι στιγμής αποκρούει οποιαδήποτε προσέγγιση. Πέρα από τις κρούσεις που δέχτηκε από τις δύο αγγλικές ομάδες και τη μία τουρκική, ο Μήτρογλου άκουσε την πόρτα του να χτυπάει και από έναν σύλλογο της Σαουδικής Αραβίας.

Ωστόσο, σε όλες είπε “όχι”, προσδοκώντας ότι η Μπενφίκα θα ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του στο φινάλε της περιόδου. Η Μπενφίκα έχει δαπανήσει 1,4 εκατ. ευρώ για τον δανεισμό του Έλληνα φορ. Και για να αποκτήσει τα δικαιώματά του θα πρέπει να πληρώσει ακόμα 6 εκατ. ευρώ».

Ο Μήτρογλου μετράει συνολικά 21 εμφανίσεις και 7 γκολ με τη φανέλα των Αετών.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Έφαγε μπουνιά, έφαγε και μπαλιά!! (video)


Έφαγε μπουνιά, έφαγε και μπαλιά (video)

Απίστευτη φάση σε αγώνα λακρός. Ένας παίκτης δέχτηκε τόσο δυνατή γροθιά που έχασε το κράνος του και αμέσως μετά έφαγε στο πρόσωπο ένα μπαλάκι με δύναμη.







Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης National Lacrosse League (@nll) στις



*Πηγή: sport-fm.gr*

Ξεσπιτώθηκε η Ξάνθη!!


Ξεσπιτώθηκε η Ξάνθη

Δεν κατέστη δυνατό να προπονηθούν οι παίκτες της Skoda Ξάνθης στο αθλητικό κέντρο της ομάδας, στο οποίο δημιουργήθηκε πάγος από τη χιονόπτωση.

Εκτός… έδρας προπονήθηκε την Τρίτη η Skoda Ξάνθη. Στο αθλητικό κέντρο της ομάδας δημιουργήθηκε πάγος από τη χιονόπτωση που σημειώνεται τις τελευταίες ημέρες στην πόλη. Όπως είναι ευνόητο, θα μπορούσε να κινδυνέψει η σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών υπό αυτές τις συνθήκες.

Οι παίκτες και το τεχνικό τιμ μετέβησαν στο γήπεδο του Αθλητικού Ομίλου Ν. Καρβάλης Ναζιανζός, ώστε να συνεχιστεί η προετοιμασία για το Σαββατιάτικο ματς (09/01, 19:30) κόντρα στην ΑΕΚ για την 17η αγωνιστική της Super League. Πρόκειται για ομάδα την οποία διοικεί ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Skoda Ξάνθης, Γιώργος Ιωσηφίδης, που φόρεσε τη φανέλα της την τριετία 1994-97, έχοντας 35 συμμετοχές στο πρωτάθλημα. Η ΠΑΕ τον ευχαρίστησε μέσω της ιστοσελίδα της για τη διευκόλυνση.

Ασκήσεις τακτικής, τόσο στο ανασταλτικό όσο και στο δημιουργικό κομμάτι είχε το πρόγραμμα του Ράζβαν Λουτσέσκου. Ατομικό ακολούθησε ο Μανώλης Παπαστεριανός.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για Μάλαγα και Ερυθρό Αστέρα!!


Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για Μάλαγα και Ερυθρό Αστέρα

Μετά την ήττα στην πρεμιέρα του Top 16 από τη Φενέρ στην Πόλη, ο Παναθηναϊκός επιστρέφει... σπίτι του και θέλει τη βοήθεια του κοινού στους αγώνες με Μάλαγα και Ερυθρό Αστέρα. Βγήκαν τα εισιτήρια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει ότι ειδικά για τον αγώνα της 3ης αγωνιστικής του Top16 με τον Ερυθρό Αστέρα (Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016 και ώρα έναρξης 9.15μ.μ) οι φίλοι της ομάδας θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήριά τους ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από τα εκδοτήρια στη Θύρα 10 του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης».

Εξάλλου, συνεχίζεται και η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής του Top16 με τη Μάλαγα (Παρασκευή 8/1/2016 και ώρα έναρξης 9.45μ.μ) από όλα τα σημεία πώλησης:

*Το κατάστημα viva.gr στο «The Mall Athens», Α. Παπανδρέου 35, Μαρούσι, Επίπεδο 2

*Τα καταστήματα Παπασωτηρίου, seven spots και IANOS.

*Ηλεκτρονική αγορά μέσω του paobc.gr και viva.gr

*Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό) επί 24 ώρες το 24ωρο.

*Πληροφορίες στο 210-6440010.

*Τα εκδοτήρια στη θύρα 10 του «Απόστολος Νικολαϊδης» στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Σημειώνεται ότι τα εκδοτήρια στη Θύρα 10 του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης» θα είναι ανοιχτά την Τρίτη (5/1), την Πέμπτη (7/1) και την Παρασκευή (8/1) από τις 10π.μ ως τις 6μ.μ.

Ανήμερα των Θεοφανείων (Τετάρτη 6/1) τα εκδοτήρια θα παραμείνουν κλειστά.

Την Παρασκευή (8/1) από τις 6.45μ.μ και μετά θα διατίθενται εισιτήρια του αγώνα με τη Μάλαγα από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ.

Για το ωράριο λειτουργίας της επόμενης εβδομάδας θα υπάρχει νέα ενημέρωση.

***Σημειώνεται πως πλέον, βάσει της σχετικής υπουργικής απόφασης, για την αγορά εισιτηρίου απαιτείται η αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης)!

Ένα μεσημέρι στο ΣΕΦ!! (video)


Ένα μεσημέρι στο ΣΕΦ (video)

Όμορφη συνήθεια τείνουν να γίνουν για τους φίλους του Ολυμπιακού τα μεσημεριανά παιχνίδια της Κυριακής. Για μια ακόμη φορά, κόντρα στον Απόλλωνα, πολλές οικογένειες βρέθηκαν στο ΣΕΦ.








*Πηγή: sport-fm.gr*

Επιμένει η «Gazzetta dello Sport» για Λόνγκο και Παναθηναϊκό!!


Επιμένει η «Gazzetta dello Sport» για Λόνγκο και Παναθηναϊκό

Μέχρι στιγμής από τους «πράσινους» υποστηρίζεται πως δεν έχει γίνει κάποια κίνηση για τον 24χρονο φορ.

Μπορεί από τον Παναθηναϊκό να λέγεται ότι η περίπτωση του Σαμουέλε Λόνγκο είναι απλώς μία από αυτές που έχουν προταθεί στους «πράσινους», ωστόσο στην Ιταλία επιμένουν ότι ο Ιταλός φορ θα συνεχίσει την καριέρα του υπό τις οδηγίες του Αντρέα Στραματσόνι.

Η «Gazzetta dello Sport» γράφει σήμερα ότι «ο Λόνγκο δεν θα αλλάξει μόνο ομάδα, εγκαταλείποντας τη Φροζινόνε όπου παίζει δανεικός από την Ίντερ, αλλά και πρωτάθλημα! Ο 24χρονος επιθετικός θα αφήσει τη Serie A γιατί είναι έτοιμος να ζήσει την εμπειρία του Παναθηναϊκού στον πάγκο του οποίου κάθεται ο Αντρέα Στραματσόνι».

Ο Παναθηναϊκός πράγματι ψάχνει στην αγορά και μία επιπλέον λύση για την επίθεσή του και ο Στραματσόνι έχει καλή άποψη για τον διεθνή με όλες τις «μικρές» εθνικές ομάδες της Ιταλίας Λόνγκο.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής από τους «πράσινους» υποστηρίζεται πως δεν έχει γίνει κάποια κίνηση για τον 24χρονο φορ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Και όμως ο Ζιντάν κάποτε ήταν... Μπαρτσελόνα!! (video)

Ο αγαπημένος των οπαδών της Ρεάλ, Ζινεντίν Ζιντάν, ανέλαβε την τεχνική ηγεσία των «μερένχες». Πριν 20 χρόνια όμως ο «Ζιζού» δήλωνε οπαδός της Μπαρτσελόνα. Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις.

Και όμως ο Ζιντάν κάποτε ήταν... Μπαρτσελόνα (video)Οι Λατίνοι έλεγαν πως «τα γραπτά μένουν», αλλά εκτός από αυτά φαίνεται πως μένουν και τα... βίντεο.

Όπως αυτό στο οποίο ο νέος τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης κάνει δηλώσεις το μακρινό 1996, ως νέος παίκτης της Γιουβέντους τότε.

Στο βίντεο που έχει γίνει viral πλέον, ο «Ζιζού» που τόσο αγαπήθηκε και λατρεύεται στη Μαδρίτη από τους οπαδούς των «μερένχες», δήλωνε πως στην Ιταλία υποστήριζε τη Γιουβέντους, ενώ στην Ισπανία ήταν οπαδός της... Μπαρτσελόνα.

«Από μικρός υποστήριζα τη Γιουβέντους στην Ιταλία. Στην Ισπανία ήμουν Μπαρτσελόνα» είχε δηλώσει πριν 20 χρόνια, απαντώντας σε ερώτηση των δημοσιογράφων για το ποια ομάδα υποστηρίζει.

Δείτε το σχετικό βίντεο


*Πηγή: sport-fm.gr*

Αποθέωσε Σίλβα, αισιόδοξος για ΠΑΟΚ ο Ρικάρντο Κόστα!!


Αποθέωσε Σίλβα, αισιόδοξος για ΠΑΟΚ ο Ρικάρντο Κόστα

Ο Ρικάρντο Κόστα εξήρε το έργο του Μάρκο Σίλβα στον Ολυμπιακό, ενώ παρουσιάστηκε αισιόδοξος πως ο χρόνος είναι σύμμαχος για τον ΠΑΟΚ.

Μπορεί να είναι αντίπαλοι, ωστόσο είναι και… συμπατριώτες. Ο Ρικάρντο Κόστα αναγνώρισε μιλώντας στον πορτογαλικό Τύπο πόσο καλή δουλειά έχει κάνει ο Μάρκο Σίλβα στον Ολυμπιακό.

«Διαθέτει σπουδαία ποιότητα και έχει κάνει εκπληκτική δουλειά στο πλάνο και την οργάνωση του Ολυμπιακού, που παίζει καλό ποδόσφαιρο. Έχει δημιουργήσει ισορροπία, κάνει πολύ καλές αλλαγές και η ομάδα φαίνεται να έχει αυτοπεποίθηση. Κάνει ροτέισον και οι παίκτες έχουν κίνητρο», ανέφερε ο πολύπειρος στόπερ του ΠΑΟΚ.

Παρουσιάστηκε, δε, αισιόδοξος για τη συνέχεια της σεζόν από την πλευρά της δικής του ομάδας, παρά το κακό ξεκίνημα. «Θέλαμε να πάρουμε το πρωτάθλημα, αλλά περάσαμε μια μεταβατική περίοδο, παίζοντας με πολλούς νέους παίκτες, με νέο προπονητή και νέα τακτική. Πλέον έχουμε βάλει γερά θεμέλια και μπορούμε να παλέψουμε για τη δεύτερη θέση με τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Τιμωρήθηκε ο παίκτης που «την έπεσε» στη ρεπόρτερ την ώρα των δηλώσεων!! (video)


Τιμωρήθηκε ο παίκτης που «την έπεσε» στη ρεπόρτερ την ώρα των δηλώσεων (video)

Ξινή βγήκε η διάθεση για... «καμάκι» στον παίκτη του κρίκετ στην Αυστραλία που προσπάθησε να κανονίσει ραντεβού με την ρεπόρτερ την ώρα των δηλώσεων, αφού τιμωρήθηκε με πρόστιμο από την ομοσπονδία.


Τι το ήθελε ο Κρις Γκέιλ να προσπαθήσει να κάνει «καμάκι» on air στη γοητευτική ρεπόρτερ που του έπαιρνε δηλώσεις, μετά το τέλος αγώνα κρίκετ στην Αυστραλία;

Η κίνηση του θαρραλέου παίκτη που ζήτησε από τη δημοσιογράφου να... βγουν για ποτάκι όποτε θελήσει, δεν εκτιμήθηκε από την ομοσπονδία κρίκετ της Αυστραλίας, με τον Γκέιλ να τιμωρείται με πρόστιμο 10.000 δολαρίων Αυστραλίας, αφού η κίνηση του θεωρήθηκε σεξιστική.




*Πηγή: sport-fm.gr*

Ο Στεφ Κάρι τρόμαξε τον μπαμπά του on air!! (video)


Ο Στεφ Κάρι τρόμαξε τον μπαμπά του on air (video)

Ο Ντελ Κάρι έκανε το σχόλιό του στην αμερικανική τηλεόραση πριν τον αγώνα των Γουόριορς με τους Χόρνετς, όταν ο γιος του, Στεφ, εισέβαλε στο πλάνο και έκανε τη… θαυμάστρια.

Η σχέση του Στεφ Κάρι με τον πατέρα του, Ντελ, είναι εξαιρετική… Ο γιος ξεπέρασε τον μπαμπά σε επίπεδο ποιότητας και καριέρας και ο μικρός δεν χάνει την ευκαιρία να πειράζει τον πρεσβύτερο.

Πριν τον αγώνα των Γουόριορς με τους Χόρνετς κι ενώ ο Ντελ Κάρι έκανε την ανάλυσή του για την αμερικανική τηλεόραση, ο Στεφ χίμηξε πάνω του σαν… θαυμάστρια φωνάζοντας «Ω, Θεέ μου, είναι ο Ντελ Κάρι», τρομάζοντας τον πατέρα του που στη συνέχεια έσκασε στα γέλια.




*Πηγή: sport-fm.gr*

Σοκ με Αρόγιο στην «Μπάρτσα»!


Σοκ με Αρόγιο στην «Μπάρτσα»

Μεγάλο πλήγμα για την Μπαρτσελόνα, καθώς εκτός δράσης για 3-4 εβδομάδες θα μείνει ο Κάρλος Αρόγιο λόγω θλάσης στη γάμπα.

Χάνει για περίπου ένα μήνα τον Κάρλος Αρόγιο η Μπαρτσελόνα. Ο Πορτορικανός γκαρντ, που είχε λείψει και από την πρεμιέρα του Top 16 απέναντι στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, υπέστη θλάση στην αριστερή γάμπα στη διάρκεια της προπόνησης και υπολογίζεται πως θα μείνει εκτός δράσης για 3-4 εβδομάδες.

Ο 35χρονος άσος θα χάσει σίγουρα τους αγώνες για το Top 16 με Χίμκι, ΤΣΣΚΑ και Ρεάλ, ενώ ίσως προλάβει το ματς που ακολουθεί με τη Λαμποράλ Κούτσα. Φέτος στην Ευρωλίγκα ο Αρόγιο έχει 9,3 πόντους, 3 ασίστ και 1,9 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Έρχεται Αθήνα για αποθεραπεία και… σουβλάκι ο Γιανγκ!!


Έρχεται Αθήνα για αποθεραπεία και… σουβλάκι ο Γιανγκ!

Το δρόμο για την Αθήνα παίρνει ο Πάτρικ Γιανγκ. Ο Αμερικανός σέντερ του Ολυμπιακού θα συνεχίσει στην Ελλάδα την αποθεραπεία του και επί τη ευκαιρία θα γευτεί και τα αγαπημένα του σουβλάκια.

Περίπου ενάμιση μήνα μετά την επέμβαση στο γόνατο, ο Πάτρικ Γιανγκ επιστρέφει στην Αθήνα. Ο σέντερ του Ολυμπιακού ολοκλήρωσε το πρώτο δύσκολο κομμάτι της αποθεραπείας στις ΗΠΑ και θα συνεχίσει το δεύτερο εδώ, υπό την παρακολούθηση των «ερυθρόλευκων».

Υπολογίζεται πως θα χρειαστεί ακόμη περίπου τέσσερις μήνες για να επιστρέφει στα παρκέ και μοιάζει δύσκολο να αγωνιστεί ξανά φέτος. Πάντως ο Αμερικανός άσος, που άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στο διάστημα που πρόλαβε να αγωνιστεί, έχει συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν.

Πέρα από τους φίλους και συμπαίκτες του, στην Ελλάδα ο Πάτρικ Γιανγκ θα έχει την ευκαιρία να γευτεί ξανά τα αγαπημένα του σουβλάκια, όπως έγραψε και ο ίδιος στο Twitter.

«Σε λίγες ώρες θα είμαι πίσω στην Αθήνα. Θα φάω ένα ωραίο σουβλάκι όταν προσγειωθώ», ανέφερε.








*Πηγή: sport-fm.gr*

Είναι επίσημο: Σωστά μέτρησε το γκολ του Χερστ στον τελικό του ’66!! (pics)

Πέρασαν 50 χρόνια, μέχρι η τεχνολογία να αποφανθεί για το πιο αμφισβητούμενο γκολ της ιστορίας, αυτό του Τζεφ Χερστ στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 1966. Σωστά μέτρησε, αποδεικνύει η ανάλυση.

Είναι επίσημο: Σωστά μέτρησε το γκολ του Χερστ στον τελικό του ’66 (pics)Μετά από 50 χρόνια αμφισβήτησης και με το φάντασμα της αντικανονικότητας να πλανάται πάνω από το πιο αμφισβητούμενο γκολ στην ιστορία του ποδοσφαίρου, ήρθε επιτέλους η αλήθεια μέσω της τεχνολογίας.

Σύμφωνα με το «Sky Sports» και την ειδική ανάλυση που έκανε, το γκολ που πέτυχε ο Τζεφ Χερστ στον τελικό του παγκοσμίου κυπέλλου του 1966 ανάμεσα στην Αγγλία και την Δυτική Γερμανία είναι... καθόλα νόμιμο.

Με τη βοήθεια της τεχνολογίας και της EA Sports ο Τζέιμι Κάραγχερ ανέλυσε για πρώτη φορά την επίμαχη φάση, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι η μπάλα είχε περάσει τουλάχιστον τρεις ίντσες την γραμμή του τέρματος, στο γκολ που πέτυχε ο Χερστ για το τελικό 4-2 που χάρισε το τρόπαιο στα «λιοντάρια».

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες από την ανάλυση της φάσης

inner

inner

inner

Δείτε το γκολ του Τζεφ Χερστ




*Πηγή: sport-fm.gr*

Χαλασμός από 6.000 φίλους της Ρεάλ στην πρώτη του Ζιντάν!! (video)


Χαλασμός από 6.000 φίλους της Ρεάλ στην πρώτη του Ζιντάν (video)

Άνεμος αλλαγής πνέει στη Ρεάλ. Περίπου 6.000 φίλοι της ομάδας έδωσαν το «παρών» στις κερκίδες στην πρώτη προπόνηση του Ζινεντίν Ζιντάν και αποθέωσαν τον ίδιο ζητώντας νέα αρχή για τη «βασίλισσα».

Αν μη τι άλλο, με την αλλαγή προπονητή αλλάζει και η ψυχολογία στη Ρεάλ. Μετά τις διαρκείς αποδοκιμασίες, ακόμη και σε νίκες, κατά του Ράφα Μπενίτεθ, του Φλορεντίνο Πέρεθ και παικτών, το κλίμα άλλαξε άρδην με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Ζινεντίν Ζιντάν.

inner

Ο θρύλος του ποδοσφαίρου έκανε το πρωί της Τρίτης την πρώτη του προπόνηση με τα νέα του καθήκοντα και αποθεώθηκε από τους περίπου 6.000 φίλους της Ρεάλ, που γέμισαν το… βοηθητικό «Αλφρέντο Ντι Στέφανο» ζητώντας από τον ίδιο και τους ποδοσφαιριστές να κάνουν μια νέα αρχή.










*Πηγή: sport-fm.gr*

Με Μπουονανότε, αλλά χωρίς τρεις στη Λιβαδειά!


Με Μπουονανότε, αλλά χωρίς τρεις στη Λιβαδειά

Ο Ντιέγκο Μπουονανότε ξεπέρασε τις ζαλάδες και είναι στην αποστολή της ΑΕΚ για τον εκτός έδρας αγώνα Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό. Εκτός οι τραυματίες Μπαρόχα, Άρθο και ο Γκάλο για να πάρει ανάσες.

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν προτίθεται να κάνει εκτεταμένο rotation στον πρώτο αγώνα Κυπέλλου για τους «16» του θεσμού, την Τετάρτη εκτός έδρας απέναντι στον Λεβαδειακό (17:15).

Ο Ουρουγουανός τεχνικός της ΑΕΚ επέλεξε να πάρει όλους τους διαθέσιμους παίκτες που υπολογίζει στην αποστολή, με εξαίρεση τον Ροντρίγκο Γκάλο που θα πάρει ανάσες και θα αντικατασταθεί στο δεξί άκρο άμυνας από τον Μιχάλη Μπακάκη.

Εκτός έμειναν οι τραυματίες Θέσαρ Άρθο και Αλάιν Μπαρόχα, που είναι τραυματίες κι έκαναν ατομικό, για ένα ακόμη παιχνίδι ο Άνταμ Τζανετόπουλος που είναι σαφές πλέον πως έχει χάσει την εμπιστοσύνη του προπονητή, αλλά και οι παίκτες που είναι σαφές πως είναι εκτός πλάνων και πιθανώς θα αποχωρήσουν (Βούρας, Καραγκιολίδης, Βασιλαντωνόπουλος, Ανάκογλου, Γροντής, Ανδρεόπουλος, Κρισάντους).

Αναλυτικά η 19μελής αποστολή: Ανέστης, Ντούνης, Μπακάκης, Σοϊλέδης, Σβάρνας, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Κορδέρο, Βάργκας, Σιμόες, Γιόχανσον, Φαγέ, Μάνταλος, Μπουονανότε, Μπαρμπόσα, Πλατέλλας, Τζεμπούρ, Αραβίδης.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Στα πολιτικά δικαστήρια ο ΠΑΟΚ για το πρόστιμο Κοντονή!


Στα πολιτικά δικαστήρια ο ΠΑΟΚ για το πρόστιμο Κοντονή

Ο ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να αφήσει το θέμα με την επιπλέον τιμωρία που του επέβαλε ο Σταύρος Κοντονής για τα επεισόδια με τη Ντόρτμουντ, με τον «δικέφαλο του Βορρά» να καταφεύγει στα πολιτικά δικαστήρια.

Μέσω της νομικής οδού θα κινηθεί ο ΠΑΟΚ, προκειμένου να αποφύγει την επιπλέον τιμωρία των 40.000 ευρώ που του επέβαλε ο υφυπουργός αθλητισμού Σταύρος Κοντονής για τα επεισόδια με τη Ντόρτμουντ.

Στον «δικέφαλο του Βορρά» βράζουν με την απόφαση του υπουργού και αναμένεται να ασκήσουν έφεση, αφού θεωρούν αδικαιολόγητη την εμπλοκή του κ. Κοντονή, από τη στιγμή που έχει επιληφθεί του θέματος η UEFA, έχοντας επιβάλει πρόστιμο ύψους 70.000 ευρώ

Ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί νομικά ασκώντας έφεση, που θα εκδικαστεί στα πολιτικά δικαστήρια, αφού πρόκειται για τιμωρία από όργανο που δεν έχει σχέση με τα πειθαρχικά του ποδοσφαίρου.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Τέλος ο Φεσένκο από Κουμπάν, πάει Καντού!!


Τέλος ο Φεσένκο από Κουμπάν, πάει Καντού!

Αποδυναμώθηκε η Λοκομοτίβ Κουμπάν, αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Top 16, καθώς έλυσε τη συνεργασία της με τον Κιρίλο Φεσένκο, που μετακομίζει στην Καντού.

Ο Κιρίλο Φεσένκο έδωσε πολύτιμες λύσεις κάτω από τα καλάθια στον Γιώργο Μπαρτζώκα στο πρώτο μισό της σεζόν, αλλά φαίνεται πως μετά την επιστροφή του Άντονι Ράντολφ στη δράση κρίθηκε περιττός από τη Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Το συμβόλαιο του 29χρονου Ουκρανού σέντερ (2,16μ.) λύθηκε και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Καντού, συνεπώς δεν θα βρεθεί στο δρόμο του Παναθηναϊκού στο Top 16.

Σε 19 ματς είχε 5,9 πόντους, 4,1 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1,9 λάθη σε 14,5 λεπτά κατά μέσο όρο. Στην πρεμιέρα της πρώτης φάσης κόντρα στον Παναθηναϊκό έκανε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του, με 8 πόντους, 7 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 τάπα.




 *Πηγή: sport-fm.gr*

Το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής της Super League!!


Το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής της Super League

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής ημέρας της Super League.

Γνωστό έγινε το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής της Super League.

Την Κυριακή 17 Ιανουαρίου αγωνίζονται ΑΕΚ και Παναθηναϊκός κόντρα σε ΠΑΣ Γιάννινα και Πανιώνιο αντίστοιχα, ενώ ο Ολυμπιακός τη Δευτέρα με τον Πλατανιά.

Αναλυτικά

Σάββατο (16/01)
Skoda Ξάνθη-Ατρόμητος (15:00)
Πανθρακικός-Παναιτωλικός (17:15)
Λεβαδειακός-Ηρακλής (19:30)

Κυριακή (17/01)
ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ (15:00)
Αστέρας Τρίπολης-Καλλονή (17:15)
ΠΑΟΚ-Βέροια (17:15)
Παναθηναϊκός-Πανιώνιος (19:30)

Δευτέρα (18/01)
Πλατανιάς-Ολυμπιακός (19:30)
*Πηγή: sport-fm.gr*

Διαρρήκτες μπήκαν σε γήπεδο, έφτιαξαν μπέργκερς, ευχαρίστησαν και έφυγαν!! (pic)

Διαρρήκτες με... τρόπους μπήκαν στο γήπεδο της Colne FC στην Αγγλία και αφού έκαναν τη «δουλειά» τους είπαν να φάνε κάτι. Μάλιστα φρόντισαν να αφήσουν σημείωμα λέγοντας «ευχαριστώ» για το... κέρασμα.

Διαρρήκτες μπήκαν σε γήπεδο, έφτιαξαν μπέργκερς, ευχαρίστησαν και έφυγαν (pic)Σας είπε κανείς ότι οι διαρρήκτες δεν έχουν τρόπους;

Αν έχετε αυτή την εντύπωση, απλά δεν γνωρίζεται τους διαρρήκτες που μπήκαν για ληστεία στο γήπεδο της ερασιτεχνικής αγγλικής ομάδας Colne FC, το περασμένο Σάββατο.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους της ομάδας, οι διαρρήκτες μπήκαν στο χώρο του γηπέδου χωρίς να προκαλέσουν ιδιαίτερες ζημιές και μετά τον εντοπισμό της λείας τους, το έριξαν στο... μαγείρεμα.

Οι ληστές πήγαν στο κυλικείο του γηπέδου και έφτιαξαν μπέργκερς, ενώ φεύγοντας άφησαν ένα σημείωμα στο οποίο ευχαριστούσαν την ομάδα που τους έκανε το τραπέζι.

«Πήραν τα μπιφτέκια από την κατάψυξη, έφτιαξαν μπέργκερς, έφαγαν και κάτι βουτήματα χωρίς να κάνουν ιδιαίτερες ζημιές. Βέβαια δεν έπλυναν τα πιάτα στο τέλος» ανέφερε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ομάδας, μιλώντας στο BBC.

Δείτε το σημείωμα που άφησαν

inner *Πηγή: sport-fm.gr*

Θέλει να αγοράσει Διαμαντάκο η Καρλσρούη!!


Θέλει να αγοράσει Διαμαντάκο η Καρλσρούη

Να κρατήσει τον Δημήτρη Διαμαντάκο στις τάξεις της θέλει η Καρλσρούη, που προτίθεται να κάνει επαφές με τον παίκτη και τον Ολυμπιακό για την αγορά του.

Δανεικό κι αγύριστο θέλει να κάνει τον Δημήτρη Διαμαντάκο η Καρλσρούη. Ο 22χρονος επιθετικός, που παίζει δανεικός από τον Ολυμπιακό στην ομάδα της δεύτερης κατηγορίας Γερμανίας, έχει αφήσει καλές εντυπώσεις.

Η διοίκηση της Καρλσρούης προτίθεται να κάνει επαφές μαζί του, αλλά και με τον Ολυμπιακό για να «κλείσει» τη συμφωνία. Η οψιόν αγοράς του υπολογίζεται στο ένα εκατομμύριο ευρώ.

Ο Διαμαντάκος έχει τέσσερα γκολ σε εννιά εμφανίσεις στο πρωτάθλημα, καθώς παρότι έχασε τα δέκα πρώτα ματς λόγω τραυματισμού, εν συνεχεία καθιερώθηκε σταδιακά και μάλιστα βρήκε δίχτυα στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές του πρώτου γύρου, που βρήκε την Καρλσρούη στην ένατη θέση με 25 βαθμούς.
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Γλεντά» και τους συμπαίκτες του ο Μέσι!! (video)


«Γλεντά» και τους συμπαίκτες του ο Μέσι (video)

Δεν φτάνει που ταλαιπωρεί τους αντιπάλους. Ο Μέσι τώρα κάνει ποδιές και σε συμπαίκτες. Μετά τον Σουάρες, που προ ημερών την πάτησε, αυτή τη φορά έπεσε θύμα του και ο εξαιρετικός αμυντικός Μασεράνο.









*Πηγή: sport-fm.gr*

«Ο Παναθηναϊκός ζητάει πολλά για Καρέλη»

Δεδομένο θεωρεί το ενδιαφέρον της Παλέρμο για το Νίκο Καρέλη, ο δημοσιογράφος της Gazzetta dello Sport, Λούκα Πεσίνα. «Ζητούν πολλά οι Έλληνες» το σχόλιο του στο twitter.

«Ο Παναθηναϊκός ζητάει πολλά για Καρέλη»Είναι σχεδόν δεδομένο ότι η Παλέρμο έχει βάλει στο μάτι το Νίκο Καρέλη, με τα δημοσιεύματα από την Ιταλία να αναφέρονται σχεδόν καθημερινά στο δεδηλωμένο ενδιαφέρον της ομάδας για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα πάντως με όσα έγραψε ο δημοσιογράφος της Gazzetta dello Sport, Λούκα Πεσίνα, στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, οι «πράσινοι» ζητούν πολλά για τον Έλληνα επιθετικό.

«Προς το παρόν οι Έλληνες ζητούν πολλά» έγραψε ο Ιταλός δημοσιογράφος στον λογαριασμό του.






*Πηγή: sport-fm.gr*

Ευχές σε Ραντούλιτσα από Παναθηναϊκό!!


Ευχές σε Ραντούλιτσα από Παναθηναϊκό

Ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα έκλεισε σήμερα τα 28 του και ο Παναθηναϊκός ευχήθηκε στον Σέρβο σέντερ διαδικτυακά τα… δέοντα.












*Πηγή: sport-fm.gr*

«Αφοσιωμένος στον Ηρακλή ο Βέλλιος, αλλά…»


«Αφοσιωμένος στον Ηρακλή ο Βέλλιος, αλλά…»

Πρόθεση του Απόστολου Βέλλιου είναι να τελειώσει τη σεζόν στον Ηρακλή, αλλά δεν αποκλείεται κάποια μεταγραφή, όπως δήλωσε ο μάνατζέρ του, Τάσος Παπαδόπουλος.

Ο Απόστολος Βέλλιος είναι το πιο «καυτό» όνομα στη μεταγραφική αγορά. Σύμφωνα με τον μάνατζέρ του, Τάσο Παπαδόπουλο, πρόθεση του ποδοσφαιριστή είναι να συνεχίσει στον Ηρακλή, αλλά δεν αποκλείει μια μεταγραφή εφόσον προκύψει πρόταση.

«Τώρα βρισκόμαστε 1000% στον Ηρακλή. Ήθελε πολύ να γυρίσει στην ομάδα και το μυαλό είναι μόνο εκεί. Υπάρχει πλάνο και θέλουμε να βοηθήσουμε και εμείς», δήλωσε στον Arena FM.

«Κάθε ομάδα είναι μια εταιρία που αγοράζει και πουλάει. Και κάποια στιγμή μπορεί να υπάρξει ένα deal. Αν έρθει μια πρόταση που ικανοποιεί τον Ηρακλή τότε γιατί όχι; Αυτήν τη στιγμή δεν το σκεφτόμαστε καν. Στόχος είναι μόνο να βοηθήσουμε στον Ηρακλή», πρόσθεσε.

«Ο Βέλλιος έχει κάνει ένα πολύ καλό πρώτο γύρο. Ο πατέρας του Τόλη δήλωσε ότι δεν έχει δείξει ούτε τα μισά από όσα μπορεί να κάνει. Είναι ένα ολοκληρωμένο σέντερ φορ και το καλύτερο χαρακτηριστικό του είναι η νοοτροπία. Δε σταματά να δουλεύει. Για ομάδες δε θα πω τίποτα. Ο Τόλης ήρθε εδώ για να βοηθήσει. Το συμβόλαιό του είναι διετές. Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει τίποτα σίγουρο. Ο στόχος είναι να ολοκληρώσει τη χρονιά. Υπάρχουν ομάδες και από το εξωτερικό και όλες οι ομάδες στην Ελλάδα τον θέλουν. Το καλοκαίρι είχαμε προτάσεις από το εξωτερικό με περισσότερα χρήματα. Η ομάδα του Τόλη είναι ο Ηρακλής. Και ο ίδιος επέλεξε να γυρίσει στον Ηρακλή», κατέληξε.

Σενάρια για κρούση σε Γκουαρντιόλα από Ρεάλ!!


Σενάρια για κρούση σε Γκουαρντιόλα από Ρεάλ

Ο Ζινεντίν Ζιντάν είναι εδώ και λίγες ώρες ο νέος τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης, όμως δεν ήταν ο πρώτος στη λίστα των «μερένχες». Σύμφωνα με Ισπανό δημοσιογράφο πρώτα έγινε κρούση στον Γκουαρντιόλα.

Θα μπορούσε κανείς να φανταστεί τον Πεπ Γκουαρντιόλα να βρίσκεται στο τιμόνι της Ρεάλ Μαδρίτης;

Και όμως, σύμφωνα όσα ανέφερε ο Ισπανός δημοσιογράφος Γκράχαμ Χάντερ στο «ΒΒC 5», η Ρεάλ έκανε κρούση στον τεχνικό της Μπάγερν Μονάχου, πριν καταλήξει στον Ζινεντίν Ζιντάν.

Σύμφωνα με τον Χάντερ, η Ρεάλ Μαδρίτης «χτύπησε» την πόρτα του Γκουαρντιόλα πριν από 1,5 μήνα, όταν ήδη είχε ληφθεί η απόφαση να απολυθεί ο Ράφα Μπενίτεθ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Φώτα» με φιλικό κόντρα στην Κηφισιά για ΑΕΚ!


«Φώτα» με φιλικό κόντρα στην Κηφισιά για ΑΕΚ

Δεν χάνει ούτε… μέρα ο Γιούρε Ζντοβτς στην ΑΕΚ. Ο Σλοβένος προπονητής έκλεισε φιλικό για την Τετάρτη κόντρα στην Κηφισιά στο «Ζηρίνειο».

Μπορεί μετά το ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στον Παναθηναϊκό να ακολουθεί η επικίνδυνη «έξοδος» του Σαββάτου κόντρα στον Αρκαδικό, ωστόσο ο Γιούρε Ζντοβτς δεν αφήνει τους παίκτες της ΑΕΚ να ησυχάσουν.

Προκειμένου η ομάδα του να «δέσει» πιο γρήγορα και να εφαρμόσει τη φιλοσοφία του, ο Σλοβένος προπονητής έκλεισε φιλικό για την Τετάρτη, ανήμερα των «Φώτων», απέναντι στη Νέα Κηφισιά στο «Ζηρίνειο» (17:00). Η αναμέτρηση θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Και πάλι στα Τρίκαλα ο Βίγιαλμσον!!


Και πάλι στα Τρίκαλα ο Βίγιαλμσον

Μετά από ένα μικρό διάλειμμα στη Νίμπουρκ, ο Χέρντουρ Βίγιαλμσον επέστρεψε στην ομάδα των Τρικάλων.

Την επιστροφή του Χέρντουρ Βίγιαλμσον ανακοίνωσαν τα Τρίκαλα.

Ο 27χρονος Ισλανδός γκαρντ (1,94μ.) είχε αρχίσει τη σεζόν στην ομάδα της Θεσσαλίας παίζοντας στις νίκες με Κόροιβο και Καβάλα έχοντας 5 πόντους και 3,5 ασίστ ανά αγώνα.

Στη συνέχεια μετακόμισε στην Τσεχία και τη Νίμπουρκ, που κάλυψε το buy out στο συμβόλαιό του και τον απέκτησε. Μαζί της σε επτά ματς πρωταθλήματος είχε 4,3 πόντους και 1,7 ασίστ ανά αγώνα, ενώ στο FIBA Europe Cup είχε 4,5 πόντους και 2,5 ασίστ κατά μέσο όρο.

Σήμερα το απόγευμα φτάνει στην Ελλάδα και θα αρχίσει άμεσα προπονήσεις με την ομάδα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Γι’ αυτό δεν είναι χαρούμενος ο Στραματσόνι!!


Γι’ αυτό δεν είναι χαρούμενος ο Στραματσόνι

Ο Διονύσης Δεσύλλας γράφει για τα θετικά και τα αρνητικά του ΠΑΟ στο πρώτο ματς της νέας χρονιάς απέναντι στον Παναιτωλικό και τους προβληματισμούς του Ιταλού προπονητή , ενόψει της συνέχειας.

Του Διονύση Δεσύλλα (twitter@dionisis_d)
Τα όσα είδαμε χθες στο γήπεδο της Λεωφόρου (τι κρίμα να είναι άδειο ξανά) μας «γέμισαν» ποδοσφαιρικά. Μας «χόρτασαν», παρακολουθώντας ένα ματς με 6 γκολ, απίστευτα πολλές ευκαιρίες και δυο ομάδες που μπροστά πετούσαν «φωτιές», πίσω, όμως, ήταν… περάστε κόσμε. Τέτοια παιχνίδια είναι ωραία για εμάς. Τους δημοσιογράφους, τους φιλάθλους, τους «παρατηρητές» γενικώς. Γκολ, φάσεις, η μπάλα πάνω – κάτω. Για τους προπονητές, όμως, είναι βάσανο. Μεγάλο. Όπως ήταν και για τον Αντρέα Στραματσόνι, που είδε την ομάδα του να πραγματοποιεί σούπερ εμφάνιση μεσοεπιθετικά και να παραπαίει μεσοαμυντικά. Κάτι που, άλλωστε, δήλωσε και στη συνέντευξη Τύπου: «Για να είμαι σαφής σήμερα δεν είμαι χαρούμενος αμυντικά αλλά γενικά έχουμε τη δεύτερη καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα, Πρώτη φορά δεχτήκαμε δύο γκολ. Επιμένω ότι η άμυνα είναι θέμα όλης της ομάδας».

Στο 4-3-3 που δοκίμασε στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ο Ιταλός, είδαμε έναν Παναθηναϊκό να είναι εξαιρετικός στη δημιουργία, με ορισμένες, μάλιστα, εντυπωσιακές φάσεις (σ.σ. πρώτο γκολ). Με τον Μεχντί Αμπέντ να πραγματοποιεί την καλύτερή του φετινή εμφάνιση, αγωνιζόμενος «μέσα δεξιά», τον Πέτριτς να τον ακολουθεί, δείχνοντας ότι και μόνο η ποιότητα που έχει αυτός ο παίκτης φτάνει για να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο, αρκεί να τον βοηθάει η ομάδα και τους Καρέλη, Κλωναρίδη να είναι ορεξάτοι, οι «πράσινοι» ήταν σχεδόν σε κάθε φάση απειλητικοί. Δεν είναι τυχαίο ότι κατάφεραν με ευκολία να απαντήσουν στο ξεκίνημα με γκολ του Παναιτωλικού, ούτε, φυσικά, ότι πέτυχαν τέσσερα γκολ. Θα μπορούσαν και περισσότερα. Τα παραπάνω τα κρατάμε. Και το 4-3-3 που δείχνει να «ταιριάζει» στην επιθετική λειτουργία και τη φανταστική εμφάνιση Αμπεντ, Πέτριτς και τη ζωηράδα των επιθετικών.

Κρατάμε, όμως, και τα αρνητικά και αυτά δεν είναι λίγα. Οπου «αρνητικά», βάλτε την αμυντική ή ανασταλτική, αν θέλετε, λειτουργία της ομάδας. Η τετράδα στα μετόπισθεν (Βέμερ, Νάνο, Τελάντερ, Ταυλαρίδης) ήταν ΚΑΚΙΣΤΗ. Υπήρχαν φορές που αναρωτιόσουν ποιος από τους τέσσερις ήταν ο χειρότερος απέναντι σε έναν Παναιτωλικό που θα μπορούσε να είχε βάλει και τρία και τέσσερα γκολ στη Λεωφόρο. Παιδικά λάθη από τα στόπερ και τους ακραίους μπακ, λάθος τοποθετήσεις, αστεία μαρκαρίσματα. Πράγματα που έκαναν τον «Στράμα» να είναι έξαλλος με την αμυντική λειτουργία της ομάδας του. Αμυντική λειτουργία, η οποία δεν ήταν αποκλειστικά θέμα των τεσσάρων που αναφέραμε, αλλά και των μέσων. Με Πράνιτς, Αμπέντ, Εσιέν, ο μόνος που μάρκαρε ήταν ο Αλγερινός. Οι άλλοι δυο, απλώς… παρακολουθούσαν. Κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να προβληματίζει τον Ιταλό προπονητή, ενόψει της συνέχειας. Η λογική, βέβαια, λέει ότι στη θέση του Κροάτη θα επιστρέψει ο Ζέκα, που, όπως και να το κάνουμε, είναι το «μηχανάκι» της ομάδας.

Οσο για τον Εσιέν, αμυντικά ήταν εξαφανισμένος. Δεν έκοβε, δεν ενοχλούσε, με εξαίρεση δυο – τρεις περιπτώσεις. Από την άλλη, έδειξε ότι η ποιότητά του και το μυαλό του είναι πράγματα πολύτιμα για το «τριφύλλι». Παρατηρείστε κάποιες από τις μπαλιές που βγάζει για να ξεκλειδώσει την άμυνα, αλλά και το έξυπνο κράτημα μπάλας που κάνει όταν το ματς είναι στο 3-2 και οι φιλοξενούμενοι πιέζουν και θα το καταλάβετε.

Ο Στραματσόνι ακόμη ψάχνεται κάτι που είναι λογικό. Δοκιμάζει, παρατηρεί και γνωρίζει πως η ομάδα χρειάζεται ποιοτική ενίσχυση. Η οποία σε καμία περίπτωση δεν θα έρθει τώρα, τον Ιανουάριο. Σε αυτές τις εποχές γίνονται διορθώσεις. Δεν χτίζονται ομάδες. Αυτό θα συμβεί το καλοκαίρι, εκεί που ο Ιταλός θα έχει το δύσκολο έργο να φτιάξει ένα σύνολο από την αρχή, με πολλές, πολλές μεταγραφές.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Προς Τορίνο το ένα από τα τρία Προολυμπιακά!!


Προς Τορίνο το ένα από τα τρία Προολυμπιακά

Σύμφωνα με την έγκυρη Corriere Dello Sport, το ένα από τα τρία Προολυμπιακά Τουρνουά θα γίνει στο Τορίνο.

Η Ιταλία φαίνεται πως κερδίζει τη μάχη για να φιλοξενήσει το ένα από τα τρία Προολυμπιακά Τουρνουά, από τα οποία και θα προκύψουν οι τρεις τελευταίες ομάδες για το ολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ του Ρίο.

Σύμφωνα με την Corriere Dello Sport, η πόλη του Τορίνο θα είναι η μία από τις τρεις εκλεκτές που θα ανακοινωθούν από τη FIBA στις 19 Ιανουαρίου. Οι άλλες υποψήφιες είναι οι Τσεχία (Πράγα), Γερμανία (Αμβούργο), Σερβία (Βελιγράδι) και Φιλιππίνες.

Τα Προολυμπιακά Τουρνουά θα διεξαχθούν 5-11 Ιουλίου. Πέραν της Ελλάδας, θα λάβουν μέρος Γαλλία, Σερβία, Ιταλία, Τσεχία, Γερμανία, Καναδάς, Μεξικό, Πουέρτο Ρίκο, Ανγκόλα, Τυνησία, Σενεγάλη, Φιλιππίνες, Ιράν, Ιαπωνία και Νέα Ζηλανδία.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Η Μπάρτσελόνα ανακοίνωσε 77 ποδοσφαιριστές!! (pic)

Η απαγόρευση μεταγραφών που είχε επιβληθεί στην Μπαρτσελόνα τελείωσε και οι «μπλαουγκράνα» έκαναν 77 προσθήκες ποδοσφαιριστών σε όλα τα ηλικιακά τμήματα. Αρντά Τουράν και Βιδάλ τα νέα πρόσωπα.

Η Μπάρτσελόνα ανακοίνωσε 77 ποδοσφαιριστές (pic)Στο παρελθόν ανήκει πλέον η απαγόρευση μεταγραφών για 14 μήνες που είχε επιβληθεί στην Μπαρτσελόνα από την UEFA, με τους Καταλανούς να ανακοινώνουν την απόκτηση 77 ποδοσφαιριστών!

Εκτός λοιπόν από τις γνωστές προσθήκες των Αρντά Τουράν και Αλέις Βιδάλ που θα μπουν στην μεγάλη ομάδα, οι «μπλαουγκράνα» ανακοίνωσαν ακόμα 75 ποδοσφαιριστές που θα στελεχώσουν όλα τα ηλικιακά τμήματα που αγωνίζονται στα πρωταθλήματα.

Η Μπαρτσελόνα αποδεικνύει στην πράξη ότι επενδύει στις ακαδημίες, με τους νέους ποδοσφαιριστές να αναμένεται να μπουν σταδιακά στις ομάδες που ανήκουν μέχρι το τέλος του μήνα.

Δείτε την εντυπωσιακή λίστα με τις 77 προσθήκες της Μπαρτσελόνα

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Η Γιούβε καλοβλέπει Ίσκο!!


Η Γιούβε καλοβλέπει Ίσκο

Ο Ίσκο βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Γιουβέντους και όσο εκείνος παραμένει στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης, τόσο οι πιθανότητες αυξάνονται για την απόκτησή του.

Οι επαφές με την Ρεάλ Μαδρίτης για την διαπραγμάτευση της μεταγραφής του Ίσκο στην Γιουβέντους, φαίνεται πως θα ξεκινήσουν σύντομα. Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Corriere dello Sport, ο 23χρονος μεσοεπιθετικός έχει εκμυστηρευθεί σε φίλους του πως είναι έτοιμος να εγκαταλείψει το Μπερναμπέου.

Κύρια αιτία της απογοήτευσής του είναι οι περιορισμένες εμφανίσεις του. Στα τελευταία 4 παιχνίδια, έχει αγωνιστεί μόλις 12 λεπτά ενώ όλα τα υπόλοιπα, τα πέρασε στον πάγκο, γεγονός που θα στενεύει τον δρόμο του προς την Εθνική Ισπανίας εν όψει Euro 2016.

Αυτές τις συγκυρίες θέλουν να εκμεταλλευτούν οι «Μπιανκονέρι» και να δελεάσουν τον Ισπανό ποδοσφαιριστή ώστε τον Ιανουάριο να φτιάξει βαλίτσες για το Τορίνο.
*Πηγή: sport-fm.gr*