Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

«Έφυγαν... νύχτα οι παίκτες»


«Έφυγαν... νύχτα οι παίκτες»

Ο πρόεδρος της Παναχαϊκής, Π. Τσιριμπής άφησε σαφείς υπόνοιες για πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας, με αφορμή περίεργο στοιχηματισμό σε παιχνίδια του συλλόγου! «Δεν είμαι αχυράνθρωπος του Κούγια» είπε.

Με παρέμβασή του στην εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ», ο πρόεδρος της Παναχαϊκής, Ποτής Τσιριμπής άφησε σαφείς υπόνοιες για πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας, με αφορμή... περίεργο στοιχηματισμό σε παιχνίδια του συλλόγου!

«Αν τους ήξερα, θα τους πήγαινα ο ίδιος στον εισαγγελέα» είπε και αντέκρουσε τις κατηγορίες πως αυτός και η νυν διοίκηση των Πατρινών είναι «αχυράνθρωποι» του Αλέξη Κούγια!

Αναλυτικά οι δηλώσεις Τσιριμπή στον ΣΚΑΪ:

«Είδα κάποια... παράξενα παιχνίδια και στην ομάδα μου. Όταν παίζω μονότερμα τα Χανιά και φαίνεται ο άσος, στην ήττα μου δηλαδή, στο 1,20, τότε... Εμείς πήραμε φέτος την ομάδα απ' τον κ. Κούγια κι ενώ έχουμε πληρώσει πολλά ποσά προς τους παίκτες, είμαστε πλέον λίγοι. Δεν ανεχόμαστε να παίξει κανείς με το ήθος και την τιμιότητά μας. Έφευγαν... νύχτα κάποιοι παίκτες, όταν ζήτησα εισαγγελέα μετά το ματς με τα Χανιά. Κανείς, βέβαια, δεν ήρθε να με ενοχλήσει.

Εγώ δεν ξέρω ονόματα, βλέπω απλώς παράξενες αποδόσεις. Μακάρι να ήξερα ποιοι ήταν, θα τους πήγαινα εγώ στον εισαγγελέα. Έχω υπόνοιες για οτιδήποτε συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως όλος ο κόσμος.

Ο κ. Κούγιας μας πούλησε την ΠΑΕ Παναχαϊκή. Την ανέλαβε με 7 εκατομμύρια χρέη και μας την άφησε με 2. Εγώ είμαι Παναχαϊκή και δεν δέχομαι ότι είμαστε αχυράνθρωποι του κ. Κούγια, όπως λέει ο Γιώργος Παναγόπουλος (ΙΔΕΑΔ). Γι' αυτό θα του κάνω μήνυση. Μπορεί να μας αποδείξει ποιος είναι αχυράνθρωπος; Έλεγαν πως θα κάτσουμε να χάσουμε από την ΑΕΛ και τελικά ισοφαριστήκαμε στο 96'. Είμαστε μεγάλη ομάδα και δεν βάζουμε κανέναν πάνω από αυτήν. Είμαι ο μόνος πρόεδρος που ζήτησα να μιλήσω για την ομάδα μου στο στοίχημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: