Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

Στο Μαϊάμι «στέλνουν» τον Ρονάλντο!!


Στο Μαϊάμι «στέλνουν» τον Ρονάλντο

Δημοσιογραφικά σενάρια θέλουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο ως ένα από τα βασικά μέλη της νέας ομάδας του Ντέιβιντ Μπέκαμ στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Κάτι οι πρόσφατες χριστουγεννιάτικες διακοπές του στο Μαϊάμι, κάτι οι δηλώσεις του για το πόσο του αρέσει η κοσμική Μέκκα της Φλόριντα, κάτι η επιθυμία του Ντέιβιντ Μπέκαμ να φέρει βαριά ονόματα στην Miami United (που θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν), οι φήμες δεν άργησαν να κυκλοφορήσουν. Έτσι, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκεται στην λίστα με τους ποδοσφαιριστές που αναμένεται να απαρτίσουν τον νεοφώτιστο σύλλογο του Άγγλου σούπερ σταρ.

Όπως αναφέρει η Sun, ο Πορτογάλος επιθετικός σκέφτεται πολύ σοβαρά να μετακομίσει στο Μαϊάμι μαζί με τον γιο του, μόλις λήξει το συμβόλαιό με την Ρεάλ Μαδρίτης και η προοπτική της νέας ομάδας του Μπέκαμ του δίνει ένα ακόμα κίνητρο.

Στο ίδιο μήκος κύματος βρίσκεται και δημοσίευμα της πορτογαλικής Correio da Manha στην οποία φιλοξενούνται δηλώσεις από το περιβάλλον του παίκτη που επιβεβαιώνουν τα παραπάνω: «Ο Κριστιάνο θα ήθελε μελλοντικά να μείνει στο Μαϊάμι. Είναι η αγαπημένη του πόλη, εκεί αισθάνεται οικειότητα, περισσότερο από την Μαδρίτη, το Μάντσεστερ ακόμα και την Μαδέιρα».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: