Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

Κρούσεις από Αγγλία και Τουρκία σε Μήτρογλου!!


Κρούσεις από Αγγλία και Τουρκία σε Μήτρογλου!

Πορτογαλική εφημερίδα αναφέρει ότι ο Έλληνας διεθνής φορ της Μπενφίκα έχει δεχτεί κρούσεις τόσο από δύο αγγλικούς συλλόγους όσο και από έναν τουρκικό.

Την αποκάλυψη ότι δύο ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ έχουν πλησιάσει τον Κώστα Μήτρογλου κάνει η «Record». Η πορτογαλική εφημερίδα αναφέρει στο ρεπορτάζ της ότι ο Έλληνας διεθνής φορ της Μπενφίκα έχει δεχτεί κρούσεις τόσο από δύο αγγλικούς συλλόγους όσο και από έναν τουρκικό, απαντώντας όμως αρνητικά σε όλους!

«Ο Μήτρογλου αισθάνεται καλά στην Μπενφίκα και θέλει να ολοκληρώσει την περίοδο δανεισμού του από τη Φούλαμ που εκπνέει στο τέλος της σεζόν. Και μέχρι στιγμής αποκρούει οποιαδήποτε προσέγγιση. Πέρα από τις κρούσεις που δέχτηκε από τις δύο αγγλικές ομάδες και τη μία τουρκική, ο Μήτρογλου άκουσε την πόρτα του να χτυπάει και από έναν σύλλογο της Σαουδικής Αραβίας.

Ωστόσο, σε όλες είπε “όχι”, προσδοκώντας ότι η Μπενφίκα θα ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του στο φινάλε της περιόδου. Η Μπενφίκα έχει δαπανήσει 1,4 εκατ. ευρώ για τον δανεισμό του Έλληνα φορ. Και για να αποκτήσει τα δικαιώματά του θα πρέπει να πληρώσει ακόμα 6 εκατ. ευρώ».

Ο Μήτρογλου μετράει συνολικά 21 εμφανίσεις και 7 γκολ με τη φανέλα των Αετών.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: