Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

Οι αριθμοί «καίνε» τον Μπενίτεθ!!


Οι αριθμοί «καίνε» τον Μπενίτεθ

Στον αθλητισμό όλοι κρίνονται βάσει αποτελεσμάτων. Και ο Ράφα Μπενίτεθ δεν έφερε τα επιθυμητά. Η σύγκριση με τους προκατόχους του τα λέει όλα.

Η Ρεάλ βαδίζει εδώ και λίγες ώρες στην εποχή του προπονητή Ζινεντίν Ζιντάν έχοντας αφήσει πίσω της τον Ράφα Μπενίτεθ. Ο Μαδριλένος προπονητής απολύθηκε πληρώνοντας το μάρμαρο των φτωχών αποτελεσμάτων της ομάδας. Και η αλήθεια είναι πως αυτά ήταν από αρκετά ως πολύ χειρότερα από των προκατόχων του.

Ο Μπενίτεθ είχε ποσοστό νίκης 68% στους αγώνες του με τη Ρεάλ, μικρότερο από τους τρεις προηγούμενους προπονητές της «βασίλισσας», καθώς Μανουέλ Πελεγκρίνι και Κάρλο Αντσελότι έφτασαν στο 75%, ενώ ο Ζοσέ Μουρίνιο στο 72%.

Μάλιστα, συγκριτικά με τους υπόλοιπους προπονητές της Ρεάλ από το 2006 και μετά, ο Μπενίτεθ είχε τον δεύτερο μικρότερο μέσο όρο βαθμών με 2,06 ανά αγώνα. Πελεγκρίνι με 2,53, Μουρίνιο με 2,43 και Αντσελότι με 2,36 έχουν τα πρωτεία, ενώ καλύτερα τα πήγαν επίσης οι Χουάντε Ράμος (2,17) και Μπερντ Σούστερ (2,13), με τον Μπενίτεθ να ξεπερνά μόνο τον Φάμπιο Καπέλο (2).
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: