Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

Με Μπουονανότε, αλλά χωρίς τρεις στη Λιβαδειά!


Με Μπουονανότε, αλλά χωρίς τρεις στη Λιβαδειά

Ο Ντιέγκο Μπουονανότε ξεπέρασε τις ζαλάδες και είναι στην αποστολή της ΑΕΚ για τον εκτός έδρας αγώνα Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό. Εκτός οι τραυματίες Μπαρόχα, Άρθο και ο Γκάλο για να πάρει ανάσες.

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν προτίθεται να κάνει εκτεταμένο rotation στον πρώτο αγώνα Κυπέλλου για τους «16» του θεσμού, την Τετάρτη εκτός έδρας απέναντι στον Λεβαδειακό (17:15).

Ο Ουρουγουανός τεχνικός της ΑΕΚ επέλεξε να πάρει όλους τους διαθέσιμους παίκτες που υπολογίζει στην αποστολή, με εξαίρεση τον Ροντρίγκο Γκάλο που θα πάρει ανάσες και θα αντικατασταθεί στο δεξί άκρο άμυνας από τον Μιχάλη Μπακάκη.

Εκτός έμειναν οι τραυματίες Θέσαρ Άρθο και Αλάιν Μπαρόχα, που είναι τραυματίες κι έκαναν ατομικό, για ένα ακόμη παιχνίδι ο Άνταμ Τζανετόπουλος που είναι σαφές πλέον πως έχει χάσει την εμπιστοσύνη του προπονητή, αλλά και οι παίκτες που είναι σαφές πως είναι εκτός πλάνων και πιθανώς θα αποχωρήσουν (Βούρας, Καραγκιολίδης, Βασιλαντωνόπουλος, Ανάκογλου, Γροντής, Ανδρεόπουλος, Κρισάντους).

Αναλυτικά η 19μελής αποστολή: Ανέστης, Ντούνης, Μπακάκης, Σοϊλέδης, Σβάρνας, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Κορδέρο, Βάργκας, Σιμόες, Γιόχανσον, Φαγέ, Μάνταλος, Μπουονανότε, Μπαρμπόσα, Πλατέλλας, Τζεμπούρ, Αραβίδης.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: