Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

Ολοκληρώθηκε του Γκρέι στην Λέστερ!!

Παίκτης της Λέστερ με κάθε επισημότητα είναι ο Ντιμάρι Γκρέι!
Ο 19χρονος, που θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα της ηλικίας του, έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο 4.5 ετών, με το ποσό της μεταγραφής του να μην γνωστοποιείται από επίσημα χείλη αλλά να φημολογείται πως αγγίζει τα 4 εκ. λίρες.
Ο πρώην εξτρέμ της Μπέρμιγχαμ, όπου και έχει γεννηθεί, έχει φορέσει το εθνόσημο με τις Κ18, Κ19 και Κ20, και δεν είναι λίγοι εκείνοι που λένε πως δεν αργεί και η ευκαιρία του στην πρώτη ομάδα.
«Ήταν το όνειρό μου να παίξω στην Πρέμιερ Λιγκ από τότε που άρχισα να παίζω ποδόσφαιρο, οπότε είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα. Πρόκειται για έναν σπουδαίο σύλλογο. Οι εγκαταστάσεις είναι τέλειες και αποτελούν το ιδανικό μέρος για να βελτιωθώ.
Γνωρίζοντας το προσωπικό εξέλαβα την εντύπωση πως πρόκειται για μια ωραία οικογένεια, οπότε νομίζω πως όλα είναι τέλεια. Όλοι βλέπουν πόσο καλά τα πάει η ομάδα, η οποία νομίζω ότι μου ταιριάζει. Μόνο καλά πράγματα ακούω για την Λέστερ και ανυπομονώ να ξεκινήσω» δήλωσε ο ίδιος.
Η μεταγραφή του είναι επίσημη, αλλά απομένουν ακόμη κάποια μικρά γραφειοκρατικά θέματα που θα διευθετηθούν άμεσα.
Το εκπληκτικό γκολ που πέτυχε ο μικρός κατά την καλοκαιρινή προετοιμασία απέναντι στη νέα του ομάδα:


Demarai Gray Scores Stunner Against Leicester CityWhat a goal! Check out new signing Demarai Gray’s stunner AGAINST Leicester City during pre-season…#GrayLCFC
Δημοσιεύτηκε από Leicester City Football Club στις Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου 2016
 
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: