Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

Κλοπ: «Δεν υπάρχει ενδιαφέρον για Τερ Στέγκεν, πάμε για το Λιγκ Καπ»

Ο Γιούργκεν Κλοπ διέψευσε τις φήμες που ήθελαν τον Μαρκ-Αντρέ Τερ Στέγκεν στο μεταγραφικό στόχαστρο της Λίβερπουλ, για την οποία σύμφωνα με τον Γερμανό κόουτς το Λιγκ Καπ αποτελεί μία από τις βασικές προτεραιότητες. 
«Όχι, δεν τον θέλω. Η κατάσταση με τους τερματοφύλακές μας είναι εντάξει. Ο Σιμόν είναι πάρα πολύ καλός» ανέφερε για τον δεύτερο πορτέρο της Μπαρτσελόνα και προσέθεσε:
«Ήμασταν παθητικοί κι αυτό δεν είναι καλό ούτε στο ποδόσφαιρο ούτε στην ζωή. Πρέπει να είμαστε πιο επιθετικοί και να αντιδράσουμε αμέσως στις ήττες. Δεν έχουμε έξι, επτά, οκτώ, εννιά παίκτες για να αλλάξουμε. Πρέπει να αντιδράσουμε στο πως επηρέασε τους παίκτες το προηγούμενο ματς και να αποφασίσουμε αναλόγως. Θα κάνουμε μόνο μια χαλαρή προπόνηση σήμερα. Τίποτα έντονο.
Το Λιγκ Καπ είναι σημαντικό. Πρέπει να πάμε και να το διεκδικήσουμε. Μόνο ένας λόγος υπάρχει να συμμετέχεις σε ένα τουρνουά κι αυτός είναι να τα κερδίζεις. Θα είναι δύσκολο να περάσουμε στον τελικό γιατί ο Μαρκ Χιουζ έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στην Στόουκ».
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: