Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

Τα λένε και αποφασίζουν, «παίζει» δυνατά του Κράνιτσαρ!!


Τα λένε και αποφασίζουν, «παίζει» δυνατά του Κράνιτσαρ

Σύσκεψη θα γίνει προσεχώς στον ΠΑΟΚ ώστε να τοποθετηθούν τα κομμάτια στο μεταγραφικό παζλ και για να μην υπάρξουν άλλες… παρεξηγήσεις. Σε πρώτη γραμμή ο Κράνιτσαρ.

Στο ίδιο τραπέζι θα καθίσουν άμεσα Φρανκ Άρνεσεν, Ιγκόρ Τούντορ, Ιάκωβος Αγγελίδης και Νίκος Βεζυρτζής και θα συζητήσουν για τα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ, ώστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Αυτή η συνάντηση μπορεί να γίνει σήμερα και σίγουρα θα πραγματοποιηθεί έως το τέλος της εβδομάδας.

Θέλουν να αποφασίσουν από κοινού για το πώς θα κινηθεί ο «Δικέφαλος του Βορρά» για την ενίσχυση του ρόστερ, ώστε να μην σημειωθεί άλλο φιάσκο, όπως με τον Γκαλίτσιο, όπου ο παίκτης ήταν έτοιμος να ενσωματωθεί στην ομάδα και στο τέλος δεν αποκτήθηκε, καθώς διαφώνησε ο νέος αντιπρόεδρος του συλλόγου.

Από εκεί και πέρα βέβαια, ο τελευταίος λόγος ανήκει στον μεχαλομέτοχο της ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδη. Αυτός θα ανάψει το πράσινο ή το κόκκινο φως για τις περιπτώσεις που θα προτείνει η συγκεκριμένη τετράδα ανδρών. Μεταγραφικό μπάτζετ δεν έχει οριστεί, αλλά έχει τονίσει ότι αν εντοπιστεί κάποια καλή περίπτωση, θα γίνει οικονομική υπέρβαση. Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα γίνουν προσπάθειες για έναν επιτελικό μέσο. Τον θέλει ο Τούντορ και άλλωστε είναι ξεκάθαρο εδώ και καιρό ότι «πονάει» εκεί ο ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal» σε πρώτη γραμμή βρίσκεται το όνομα του Νίκο Κράνιτσαρ που αποκτήθηκε το καλοκαίρι από την Ντιναμό Κιέβου. Ωστόσο, έχει αγωνιστεί ελάχιστα (μόλις εννέα λεπτά στο Κύπελλο Ουκρανίας) και μοιάζει αρκετά πιθανό να αποχωρήσει άμεσα.

Από εκεί και πέρα δεν είναι απίθανο να αποκτηθεί αμυντικός, αλλά τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν στη συνάντηση που θα γίνει έως τα τέλος της τρέχουσας εβδομάδας, καθώς μέσα στο Σαββατοκύριακο θα γίνει επαφή και με τον Ιβάν Σαββίδη ώστε να ενημερωθεί για τα όσα συζητήθηκαν και να απαντήσει στα αιτήματα των Άρνεσεν, Τούντορ, Αγγελίδη και Βεζυρτζή.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: