Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

Ξεσπιτώθηκε η Ξάνθη!!


Ξεσπιτώθηκε η Ξάνθη

Δεν κατέστη δυνατό να προπονηθούν οι παίκτες της Skoda Ξάνθης στο αθλητικό κέντρο της ομάδας, στο οποίο δημιουργήθηκε πάγος από τη χιονόπτωση.

Εκτός… έδρας προπονήθηκε την Τρίτη η Skoda Ξάνθη. Στο αθλητικό κέντρο της ομάδας δημιουργήθηκε πάγος από τη χιονόπτωση που σημειώνεται τις τελευταίες ημέρες στην πόλη. Όπως είναι ευνόητο, θα μπορούσε να κινδυνέψει η σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών υπό αυτές τις συνθήκες.

Οι παίκτες και το τεχνικό τιμ μετέβησαν στο γήπεδο του Αθλητικού Ομίλου Ν. Καρβάλης Ναζιανζός, ώστε να συνεχιστεί η προετοιμασία για το Σαββατιάτικο ματς (09/01, 19:30) κόντρα στην ΑΕΚ για την 17η αγωνιστική της Super League. Πρόκειται για ομάδα την οποία διοικεί ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Skoda Ξάνθης, Γιώργος Ιωσηφίδης, που φόρεσε τη φανέλα της την τριετία 1994-97, έχοντας 35 συμμετοχές στο πρωτάθλημα. Η ΠΑΕ τον ευχαρίστησε μέσω της ιστοσελίδα της για τη διευκόλυνση.

Ασκήσεις τακτικής, τόσο στο ανασταλτικό όσο και στο δημιουργικό κομμάτι είχε το πρόγραμμα του Ράζβαν Λουτσέσκου. Ατομικό ακολούθησε ο Μανώλης Παπαστεριανός.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: