Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

Διαρρήκτες μπήκαν σε γήπεδο, έφτιαξαν μπέργκερς, ευχαρίστησαν και έφυγαν!! (pic)

Διαρρήκτες με... τρόπους μπήκαν στο γήπεδο της Colne FC στην Αγγλία και αφού έκαναν τη «δουλειά» τους είπαν να φάνε κάτι. Μάλιστα φρόντισαν να αφήσουν σημείωμα λέγοντας «ευχαριστώ» για το... κέρασμα.

Διαρρήκτες μπήκαν σε γήπεδο, έφτιαξαν μπέργκερς, ευχαρίστησαν και έφυγαν (pic)Σας είπε κανείς ότι οι διαρρήκτες δεν έχουν τρόπους;

Αν έχετε αυτή την εντύπωση, απλά δεν γνωρίζεται τους διαρρήκτες που μπήκαν για ληστεία στο γήπεδο της ερασιτεχνικής αγγλικής ομάδας Colne FC, το περασμένο Σάββατο.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους της ομάδας, οι διαρρήκτες μπήκαν στο χώρο του γηπέδου χωρίς να προκαλέσουν ιδιαίτερες ζημιές και μετά τον εντοπισμό της λείας τους, το έριξαν στο... μαγείρεμα.

Οι ληστές πήγαν στο κυλικείο του γηπέδου και έφτιαξαν μπέργκερς, ενώ φεύγοντας άφησαν ένα σημείωμα στο οποίο ευχαριστούσαν την ομάδα που τους έκανε το τραπέζι.

«Πήραν τα μπιφτέκια από την κατάψυξη, έφτιαξαν μπέργκερς, έφαγαν και κάτι βουτήματα χωρίς να κάνουν ιδιαίτερες ζημιές. Βέβαια δεν έπλυναν τα πιάτα στο τέλος» ανέφερε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ομάδας, μιλώντας στο BBC.

Δείτε το σημείωμα που άφησαν

inner *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: