Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

«Αφοσιωμένος στον Ηρακλή ο Βέλλιος, αλλά…»


«Αφοσιωμένος στον Ηρακλή ο Βέλλιος, αλλά…»

Πρόθεση του Απόστολου Βέλλιου είναι να τελειώσει τη σεζόν στον Ηρακλή, αλλά δεν αποκλείεται κάποια μεταγραφή, όπως δήλωσε ο μάνατζέρ του, Τάσος Παπαδόπουλος.

Ο Απόστολος Βέλλιος είναι το πιο «καυτό» όνομα στη μεταγραφική αγορά. Σύμφωνα με τον μάνατζέρ του, Τάσο Παπαδόπουλο, πρόθεση του ποδοσφαιριστή είναι να συνεχίσει στον Ηρακλή, αλλά δεν αποκλείει μια μεταγραφή εφόσον προκύψει πρόταση.

«Τώρα βρισκόμαστε 1000% στον Ηρακλή. Ήθελε πολύ να γυρίσει στην ομάδα και το μυαλό είναι μόνο εκεί. Υπάρχει πλάνο και θέλουμε να βοηθήσουμε και εμείς», δήλωσε στον Arena FM.

«Κάθε ομάδα είναι μια εταιρία που αγοράζει και πουλάει. Και κάποια στιγμή μπορεί να υπάρξει ένα deal. Αν έρθει μια πρόταση που ικανοποιεί τον Ηρακλή τότε γιατί όχι; Αυτήν τη στιγμή δεν το σκεφτόμαστε καν. Στόχος είναι μόνο να βοηθήσουμε στον Ηρακλή», πρόσθεσε.

«Ο Βέλλιος έχει κάνει ένα πολύ καλό πρώτο γύρο. Ο πατέρας του Τόλη δήλωσε ότι δεν έχει δείξει ούτε τα μισά από όσα μπορεί να κάνει. Είναι ένα ολοκληρωμένο σέντερ φορ και το καλύτερο χαρακτηριστικό του είναι η νοοτροπία. Δε σταματά να δουλεύει. Για ομάδες δε θα πω τίποτα. Ο Τόλης ήρθε εδώ για να βοηθήσει. Το συμβόλαιό του είναι διετές. Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει τίποτα σίγουρο. Ο στόχος είναι να ολοκληρώσει τη χρονιά. Υπάρχουν ομάδες και από το εξωτερικό και όλες οι ομάδες στην Ελλάδα τον θέλουν. Το καλοκαίρι είχαμε προτάσεις από το εξωτερικό με περισσότερα χρήματα. Η ομάδα του Τόλη είναι ο Ηρακλής. Και ο ίδιος επέλεξε να γυρίσει στον Ηρακλή», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: