Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

Μήνυμα σε Κοτσώνη: «Πάψε να βλέπεις τον Λίβα στη φυλακή»


Μήνυμα σε Κοτσώνη: «Πάψε να βλέπεις τον Λίβα στη φυλακή»

Σύμφωνα με όσα κατέγραψε ο υπερκοριός, εστάλη μήνυμα στον προφυλακισμένο της υπόθεσης του Noor-1, να σταματήσει να δέχεται επισκέψεις απ' τον δικηγόρο Α. Λίβα, ο οποίος προ ημερών έπεσε θύμα επίθεσης.

Διάλογο που κατέγραψε ο υπερκοριός της ΕΥΠ το καλοκαίρι του 2015 και φωτίζει μία πτυχή των εμπλοκών του δικηγόρου αθλητικών υποθέσεων Αργύρη Λίβα, αποκάλυψε η «ΔΙΚΗ στον ΣΚΑΪ».

Υπενθυμίζεται πως προ ημερών, ο κ. Λίβας δέχτηκε δολοφονική επίθεση με τρεις πυροβολισμούς στα πόδια και η αστυνομία αναζητεί τους δράστες και τους ηθικούς αυτουργούς.

Η συνομιλία αποκαλύπτει ότι ο προφυλακισμένος για την υπόθεση του ναρκοπλοίου Noor-One και πρώην στέλεχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Αιμίλιος Κοτσώνης δέχονταν επισκέψεις στη φυλακή από τον γνωστό σε αθλητικές υποθέσεις δικηγόρο, παρότι ο ίδιος ουδέποτε υπήρξε συνήγορός του.

Ο πρώην πρόεδρος του Εθνικού και δημοτικός σύμβουλος Πειραιά Νίκος Πηρούνιας εξομολογείται ότι εστάλη μήνυμα στον Κοτσώνη να μην δέχεται τον Λίβα στο επισκεπτήριο της φυλακής.

Ο διάλογος καταγράφηκε στις 26 Ιουνίου 2015, στις 23.05 και περιέχεται στη δικογραφία του σκανδάλου των φυλακών Κορυδαλλού. Μάλιστα ο Αργύρης Λίβας ήταν παρών σε περιστατικό που ο Αιμίλιος Κοτσώνης δέχτηκε πυροβολισμούς τον Δεκέμβριο του 2013, στον Άλιμο.

Ιδού η συνομιλία:

Ο πρώην πρόεδρος του Εθνικού Νίκος Πηρούνιας καλεί τον αστυνομικό Χ.Π:

Ν.Π: 300 του Κουτσούβελη στον Αιμίλιο
Χ.Π: Ναι
Ν.Π: Τον είδα τον Αιμίλιο. Του έκανα έξω και το θέμα αυτό που σου είπα από χθες. Εν τω μεταξύ ήδη μου λέει, τον ειδοποίησαν να μην ξανάρθει να τον δει κανένας. Ούτε Λίβας ούτε ιστορίες από αυτούς. Μόνο ο Μπαϊρακτάρης. Το έκανα, λέει μόνος του. Αυτό που πήγα να του πω, το έχει κάνει ήδη μόνος του.
Χ.Π: Οπότε σου βγήκε κουτί. Σου ήρθε λουκούμι έτσι η δουλειά.
Ν.Π: Ναι. Το έκανε μόνος του. Κατάλαβες; Το έκανε μόνος του. Το έχει καταλάβει. Έχει στενοχωρηθεί και η Μπέσυ, η γυναίκα του. Την άλλη φορά και φαίνεται ότι την κατάλαβε και μου λέει έτσι και έτσι. Κατάλαβες;
Χ.Π: Κατάλαβα, κατάλαβα.
Ν.Π: Τέλος πάντων. Εντάξει ήταν μέσα. Ήταν και οι αρχηγοί των φυλακών εκεί. Του υποκόσμου λέω οι αρχηγοί...
Χ.Π: Ναι, ναι. Κατάλαβα.
Ν.Π: Όλοι αυτοί... με το που με είδανε αγκαλιές, φιλιά. Μου λέει εδώ έχουν πάρει το μήνυμα. Ο δικός σου είναι υπό την αιγίδα μας.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: