Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

Κολοβέτσιος: «Να το πάρουμε σαν… ρεβάνς με τον Λεβαδειακό»


Κολοβέτσιος: «Να το πάρουμε σαν… ρεβάνς με τον Λεβαδειακό»

Στην ήττα πριν τις γιορτές ήταν εκ των μοιραίων. Είναι λογικό ο Δημήτρης Κολοβέτσιος να αντιμετωπίζει ακόμα περισσότερο ως ευκαιρία «εκδίκησης» το παιχνίδι Κυπέλλου της ΑΕΚ με τον Λεβαδειακό.

Ως ευκαιρία για αγωνιστική εκδίκηση πρέπει να αντιμετωπίσει η ΑΕΚ το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, σύμφωνα με τον Δημήτρη Κολοβέτσιο.

Ο Έλληνας στόπερ -που έχει έναν επιπλέον λόγο να θέλει τη νίκη την Τετάρτη, αφού αποτέλεσε έναν εκ των μοιραίων στην ήττα πρωταθλήματος πριν τις γιορτές- είπε χαρακτηριστικά στη NOVA:

«Για μένα πρέπει να πάρουμε αυτό το παιχνίδι σαν μια ρεβάνς από τον Λεβαδειακό. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, αφού είδαμε ότι το πληρώσαμε στον αγώνα του πρωταθλήματος. Πιστεύω όμως ότι αν παρατάξουμε τα στοιχεία που είχαμε με τον Πλατανιά δεν θα έχουμε πρόβλημα».

Παρόλα αυτά ο Κολοβέτσιος εξέφρασε την άποψη ότι τα δυο παιχνίδια δεν έχουν σχέση μεταξύ τους και ερωτώμενος σχετικά, απάντησε: «Δεν θα πρέπει να έχει σχέση το ματς του κυπέλλου με αυτό του πρωταθλήματος. Είναι διαφορετικές διοργανώσεις, αλλά και τα δύο ματς απαιτούν προσοχή και συγκέντρωση». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: