Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

Μαρκόπουλος: «Μεγάλη επιτυχία που είμαστε εδώ»


Μαρκόπουλος: «Μεγάλη επιτυχία που είμαστε εδώ»

Ο Σούλης Μαρκόπουλος χαρακτήρισε επίτευγμα για την ομάδα του στη φάση των «32» του Eurocup, αλλά επισήμανε τις δυσκολίες της πρεμιέρας με την αήττητη Βαλένθια στην Ισπανία την Τετάρτη.

«Η πρόκριση στους ‘32’ είναι μεγάλη επιτυχία για την ομάδα μας. Το επίπεδο δυσκολίας πλέον είναι ακόμη πιο υψηλό και αυτό είναι προφανές από το πρώτο ματς παιχνίδι, όπου αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που κάνει μια τρομερή σεζόν και παραμένει αήττητη σε πρωτάθλημα και Eurocup», τόνισε ο προπονητής του «Δικεφάλου του Βορρά», που ακόμη δεν ξέρει αν υπολογίζει στον Κώστα Βασιλειάδη λόγω ενοχλήσεων στο πέλμα.

«Πρόκειται για το μεγάλο φαβορί της διοργάνωσης. Η δική μας αποστολή είναι ακόμη πιο δύσκολη λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε, αλλά σε κάθε περίπτωση θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Για να το πετύχουμε, πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι από την αρχή και να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις και στις δύο πλευρές του παρκέ. Προτεραιότητά μας είναι να μην αφήσουμε τον αντίπαλο να επιβάλει το ρυθμό του», πρόσθεσε.

Ο Μιλένκο Τέπιτς είπε με τη σειρά του: «Είναι καλή ευκαιρία για μας να παίξουμε καλό μπάσκετ και να προσπαθήσουμε να προκριθούμε. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά παρότι είχαμε μια σκληρή και απροσδόκητη ήττα στο Κύπελλο από τον Φάρο, θεωρώ πως έχουμε κάνει βήματα μπροστά σαν ομάδα. Πήραμε σημαντικές νίκες και παίξαμε καλό μπάσκετ. Η Βαλένθια είναι αυτή τη στιγμή η καλύτερη ομάδα στο Eurocup και το φαβορί να το κατακτήσει. Τους σεβόμαστε, είναι το φαβορί, αλλά θα πάμε να προσπαθήσουμε για το καλύτερο και θα δούμε τι θα καταφέρουμε».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: