Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

Είχε χάσει την λάμψη της με Μπενίτεθ...!!


Είχε χάσει την λάμψη της με Μπενίτεθ...

Πολλά τα αίτια του διαζυγίου Ρεάλ-Μπενίτεθ. Οι σχέσεις του με κάποιους παίκτες, η γκρίνια του κόσμου, η εικόνα της ομάδας. Το πιο βασικό είναι όμως ότι η βασίλισσα δεν πήρε σχεδόν κανένα μεγάλο ματς!

Ο βασικός λόγος που η Ρεάλ Μαδρίτης απέλυσε τον Ράφα Μπενίτεθ είναι αγωνιστικός.

Όσο κι αν γι' αυτό δεν ευθύνεται ΠΟΤΕ μόνο ο προπονητής (αφού αποδεικνύεται πολλάκις πως παίκτες «τρώνε» τεχνικούς τους), εν τούτοις τα αποτελέσματα δεν βοήθησαν σε τίποτα τον Ισπανό κόουτς -και δεν δικαίωσαν τη διοίκηση για την επιλογή της.

Κάθε άλλο... Οι Μαδριλένοι παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων στα μέχρι τώρα μεγάλα παιχνίδια που έδωσαν. Είναι χαρακτηριστικό πως στα επτά τέτοια φέτος, ήρθε μόλις μία νίκη!

Απολογισμός τραγικός για το μέγεθος της δεκάκις πρωταθλήτριας Ευρώπης. Απολογισμός που δεν «σώζει» κανέναν τέτοιου επιπέδου (όχι από το πρώτο-πρώτο ράφι δηλαδή) προπονητή. Απολογισμός που δικαιολογεί την έντονη γκρίνια του κόσμου.

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν μπορεί να αρκείται σε πέντε, έξι, δέκα γκολ κόντρα σε αδύναμους αντιπάλους. Χρειάζεται λάμψη και στα ντέρμπι, στα δύσκολα ματς.

Φέτος διασύρθηκε στο Μπερναμπέου από την Μπαρτσελόνα (4-0), ήρθε ισόπαλη -με κακή εμφάνιση- κόντρα στην συμπολίτισσα Ατλέτικο (1-1), έχασε 1-0 από τη Βιγιαρεάλ (που βρίσκεται στο -1 από τη βασίλισσα), έχασε στην Ανδαλουσία με... κατάρρευση απέναντι στη Σεβίλλη (3-2), έμεινε στην ισοπαλία με τη Βαλένθια (2-2), έμεινε στο 0-0 με την Παρί Σεν Ζερμέν στη Γαλλία σε ένα κακό παιχνίδι και απλώς νίκησε τους Παριζιάνους στην Μαδρίτη, 1-0, όπου οι μερένχες είχαν δεινοπαθήσει και είχαν περάσει πολύ δύσκολες στιγμές...
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: