Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

Υπογράφει με... ταλεντάκι η Τότεναμ!

Ένα νέο... Ντέλε Άλι θέλει να βρει στο πρόσωπο του Σίλοου Τρέισι η Τότεναμ, που είναι έτοιμη να του προσφέρει επαγγελματικό συμβόλαιο.
Όλοι στην Αγγλία «παραμιλούν» για το πόσο καλός είναι ο νεαρός Άγγλος και την θέση που πρέπει να έχει στην αποστολή της εθνικής για το Euro του καλοκαιριού στην Γαλλία, εάν φυσικά συνεχίσει να εντυπωσιάζει, και στα «σπιρούνια» φαίνεται πως έχει ανοίξει η... όρεξη για νέες προσθήκες που στο μέλλον μπορεί να αποδειχθούν «χρυσές».
Μία τέτοια είναι έτοιμη να αποτελέσει αυτή του 17χρονου Σίλοου Τρέισι, που αγωνίζεται στην Έμπσφιλτ Γιουνάιτεντ (Νάσιοναλ Λιγκ, 5η κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου).
Ο νεαρός box to box μέσος, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί και ως 10άρι, έχει εντυπωσιάσει τους ανθρώπους του αγγλικού συλλόγου σε δοκιμαστικά στις ΗΠΑ αλλά και στην βάση τους, το Ένφιλντ, και όλα δείχνουν πως θα αποκτηθεί εντός των προσεχών ημερών.
Σε αυτό το σενάριο, παραμένει αβέβαιο εάν θα πεταχτεί στα... βαθιά με τη μία, ή εάν θα δοθεί δανεικός (όπως είχε γίνει και με τον Άλι) για να πάρει εμπειρίες.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: