Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Ματθαίου: «Ο Άρης θα κερδίσει τον ΌΦΗ»

Στο «Αθλητικό Metropolis» μίλησε ο Νικήτας Ματθαίου. Ο πρώην πρόεδρος του Άρη αναφέρθηκε στα λάθη που έγιναν στον Άρη, ενώ δεν έκρυψε πως αν του ζητηθεί, είναι έτοιμος να βοηθήσει την αγαπημένη του ομάδα.
Αναλυτικά τα όσα είπε στην εκπομπή «Έτσι απλά Άρης»
«Να ξεκινήσω λέγοντας πως για το ρόστερ που έχει ο Άρης δεν δικαιολογείται η θέση που βρίσκεται. Έγινε προετοιμασία, ήρθαν στη συνέχεια κάποιοι άλλοι παίκτες, ίσως να μην έδεσαν ακόμη. Πιστεύω ότι αν έρθει ένα θετικό αποτέλεσμα μετά θα έρθουν απανωτές επιτυχίες, και ο Άρης θα βρεθεί εκεί που αξίζει. Αν ο νέος προπονητής δουλέψει σωστά και δώσει την σωστή ψυχολογία, τα αποτελέσματα θα έρθουν. Σίγουρα όταν παίζεις στον Άρη υπάρχει πίεση, γιατί η ομάδα πάντα πρέπει να κατεβαίνει για να κερδίζει. Πιστεύω ότι έχουν γίνει λάθη από την τεχνική ηγεσία, άλλοι έπαιξαν σε κάποια ματς άλλοι σε άλλα σίγουρα όμως όλοι είναι επαγγελματίες, και πρέπει να αποδίδουν.
Όταν είσαι Άρης, και ξεκινάς μια χρονιά πάντα έχεις στόχους, αλλά θέλει μαζεμένα τα μανίκια για να πάει καλά η ομάδα. Νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά. Άν ο προπονητής δουλέψει σωστά δεν είναι αργά για να φτάσει ο Άρης ψηλά.
Στο παιχνίδι με τον ΌΦΗ η ομάδα πρέπει να δείξει το πραγματικό της πρόσωπο. Είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα φύγει με τη νίκη, καλή ομάδα ο ΌΦΗ, πάντα σκοράρει, κέρδισε την ΆΕΚ αλλά αν οι παίκτες μας διαχειριστούν σωστά το παιχνίδι θα φύγουν με την νίκη».
Τέλος ο κ.Ματθαίου δεν έκρυψε την πικρία του για το πέρασμα του από την προεδρία του Άρη: «Δεν μετάνιωσα για τίποτα, όταν κλήθηκα να γίνω πρόεδρος του Άρη, το ήθελα και αισθάνομαι υπερήφανος γι αυτό. Παρόλα αυτά είμαι πικραμένος γιατί τα καλά που γίνονται ξεχνιούνται γρήγορα. Αν όμως μου ζητηθεί να βοηθήσω έστω και σαν εξωτερικός παράγοντας φυσικά και θα το κάνω, θεωρώ υποχρέωση κάθε φίλου της ομάδας να βοηθήσει τον Άρη με όποιον τρόπο μπορεί».

"Φωτιά" η Ρούμπιν!!

Μεγάλη νίκη μέσα στην Μόσχα πέτυχε η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Europa Legue, Ρούμπιν Καζάν, η οποία κέρδισε με 2-1 την ΤΣΣΚΑ!
"Φωτιά" η Ρούμπιν!
Η ομάδα της Μόσχας δεν κατάφερε έτσι να εκμεταλλευτεί την εντός έδρας ισοπαλία της Ζενίτ με την Ανζί και να πλησιάσει σε απόσταση αναπνοής την πρωτοπόρο του ρωσικού Πρωταθλήματος! Η Ρούμπιν άνοιξε το σκορ με τον Κασάεφ στο 16`, για να ισοφαρίσει στο 36` η ΤΣΣΚΑ με πέναλτι του Ντούμπια. Το τελικό 1-2 έγραψε στο 61` ο Ριαζάντσεφ, με την αντίπαλο του ΠΑΟΚ να δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση ενόψει της επιστροφής της στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.
Η Ρούμπιν υποδέχεται στις 30 Νοεμβρίου την Σάμροκ Ρόβερς και περιμένει απώλεια βαθμών του ΠΑΟΚ στο Λονδίνο επί της Τότεναμ, προκειμένου να προσπεράσει τον Δικέφαλο στη βαθμολογία.
 
πηγή: sportdog.gr  

"Δεν είμαι μάγος"! (BINTEO)

Μιλώντας στον ARIS TV, ο νέος τεχνικός του Άρη, Μίχαλ Πρόμπιερζ, αναφέρθηκε στις πρώτες του ημέρες στη νέα του ομάδα, στη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων, αλλά και στις φιλοδοξίες του.
"Δεν είμαι μάγος"! (BINTEO)
Αναλυτικά μίλησε:
Για το ξεκίνημά του στον Άρη: «Τις πρώτες μέρες είχαμε πάρα πολύ δουλειά και τα μοναδικά πράγματα που κατάφερα να δω είναι το γήπεδο, το προπονητικό κέντρο στο Ρύσιο και το ξενοδοχείο. Στην αρχή που δέχτηκα την πρόταση του Άρη είχα στο μυαλό μου τον αριθμό των παικτών που είχαν παίξει με τη Γιαγκελόνια και είδα πόσοι νέοι παίκτες προστέθηκαν στην ομάδα και σκέφτηκα πως θα καταφέρουμε να τα διαχειριστούμε. Αρχικά ένιωσα έκπληξη και η πρώτη σκέψη μου ήταν πως θα καταφέρουμε να μειώσουμε τον αριθμό των παικτών. Έχουμε παίκτες με πολύ καλή ποιότητα. Το Φατί τον γνώριζα από τη Μπουλόν αλλά και όταν έπαιζε στη Ρόμα.
Θα πρέπει αρχικά να τους ωθήσω και για τη δουλειά που πρέπει να γίνει και για να μπορέσω να περάσω στους παίκτες τη δικιά μου φιλοσοφία. Σε κάθε ομάδα θέλω να εργάζομαι με παίκτες που ξέρουν ότι ανά πάσα στιγμή μπορούν έρθουν σε εμένα για όποιο πρόβλημα τους απασχολεί. Είμαι διατεθειμένος όταν τα δίνει όλα για την ομάδα να τον βοηθήσω με όποιο τρόπο μπορώ. Αν κάποιος δεν τα δίνει όλα για την ομάδα τότε θα έχει πρόβλημα μαζί μου».
Για τα ζητήματα πειθαρχίας: «Δε θέλω να πω για άλλους προπονητές τι προβλήματα αντιμετώπιζαν. Είναι προσωπική μου αρχή να μη μιλάω για άλλους προπονητές. Εγώ αρκούμαι στο να γνωρίζω τι γίνεται στη δικιά μου την ομάδα. Άποψή μου είναι ότι πειθαρχία πρέπει να υπάρχει στον αγωνιστικό χώρο αλλά και έξω από αυτόν.
Επειδή υπάρχουν αρκετοί ξένοι παίκτες και εμείς είμαστε νέοι στην ομάδα θα προσπαθήσουμε να μάθουμε όλοι ελληνικά και να συνεννοούμαστε όλοι στα ελληνικά. Ήρθαμε στην Ελλάδα να δουλέψουμε και πρέπει να μιλάμε όλοι Ελληνικά. Αφορά όλους τους τομείς. Για τους παίκτες είναι ευκολότερο να επικοινωνούνε με μία μόνο γλώσσα. Δεν είναι κάτι που μπορούμε να το καταφέρουμε σε ένα μήνα μέσα.
Πολύ βασικό για μένα είναι να προσέχω τους νεαρούς παίκτες ώστε να μπορεί να πάρει ο καθένας την ευκαιρία που του αρμόζει. Όταν βλέπω ότι ένας παίκτης εργάζεται σωστά και σκληρά τότε θα του δοθούν οι ευκαιρίες που του αρμόζουν».
Για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ: «Ο κόσμος περιμένει επτά αγωνιστικές μία νίκη, μπορώ να τον καταλάβω πολύ καλά και ο Άρης επιβάλλεται να κερδίσει. Δεν έχω φόβο και ενδοιασμό έστω και μετά από μία προπόνηση να κάτσω στον πάγκο ακόμα και αν είναι με τον Ολυμπιακό. Πιστεύω με τον ΟΦΗ να είναι καλύτερα τα πράγματα εφόσον προηγήθηκαν δύο εβδομάδες σκληρής εργασίας. Δεν είμαι μάγος αλλά το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ στον κόσμο είναι ότι η ομάδα θα μάχεται από το 1' ως το 90'».
Για τους στόχους της ομάδας: «Μπορούμε να πούμε πολλά αλλά ελπίζω να δούμε και στο παιχνίδι. Πιστεύω πως όλος ο κόσμος περιμένει να δει ένα πιο καλό Άρη. Όταν έρχεσαι λίγο αργότερα στην ομάδα είναι εύκολο να πεις ότι είναι ένας δύσκολος στόχος δεν είναι εφικτός. Είμαι άνθρωπος που πολεμάω μέχρι που θα τελειώσουν όλες οι ελπίδες. Μέχρι το σημείο που θα υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες θα συνεχίσουμε να το παλεύουμε μέχρι τέλους.
Είναι πολλοί φίλαθλοι του Άρη που θα σκέφτονται... «φέραμε ένα προπονητή από την Πολωνία. Πώς μπορεί να βοηθήσει αυτό την ομάδα;». Πήγα στην Γιαγκελόνια 90 χρόνια δεν κέρδισαν τίποτα ήταν μεταξύ υποβιβασμού και ανόδου στην πρώτη κατηγορία. Η ομάδα έπαιξε δύο χρονιές στην Ευρώπη. Εγώ ήρθα εδώ και ξέρω τι θέλω να κάνω. Αυτό που θέλω να κάνω και να περάσω θέλω να το δει ο κόσμος στο γήπεδο και όχι να το λέω στα λόγια».
Για τη συνεργασία με τη διοίκηση: «Έχουμε μιλήσει για πολλά πράγματα και λεπτομέρειες και τα περισσότερα τα έχουμε κάνει. Όπως ισχύει για όλους τους προπονητές ελπίζω όταν έρθει η στιγμή να φύγω να δώσουμε τα χέρια και να χωρίσουμε σαν φίλοι».
Για τους συνεργάτες του: «Είμαι ένας άνθρωπος με όποιον συνεργάζομαι να του δίνω μία ευκαιρία. Δε μιλάω πολύ και παρατηρώ τι γίνεται. Ψάχνω ανθρώπους που επιζητούν την επιτυχία και δίνω τα πάντα γι' αυτούς. Έτσι προσπαθούμε να συγκεντρώσουμε το επιτελείο του Άρη με αυτή τη λογική για να φέρουμε τον Άρη εκεί που του αρμόζει.
Ο Μπάρτεκ Ζαλέφσκι ήταν μαζί μου στο Μπιάλιστοκ και ενδιάμεσα σαν σταθμό ήταν βοηθός στην εθνική Πολωνίας. Είναι νεαρός σε ηλικία έχει εμπειρία στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Για τον προπονητή τερματοφυλάκων ήταν πολλά χρόνια στην πρωταθλήτρια Βίσλα και τους τελευταίους δύο μήνες συνεργαζόμασταν στην Πολωνία».
Για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές: «Έχω την πρόθεση να προωθήσω νέους παίκτες. Η κατάσταση είναι τέτοια έχω σαν προτεραιότητα να έχει το ανάλογο αποτέλεσμα για την ομάδα. Όταν βλέπω ότι ένας παίκτης βελτιώνεται δεν έχω κανένα ενδοιασμό να τον βάλω στην πρώτη ομάδα. Δεν έχει σημασία για μένα η ηλικία».
Για το ενδεχόμενο ενίσχυσης τον Ιανουάριο: «Προέχει κυρίως να αξιολογήσουμε τους παίκτες που υπάρχουν στο ρόστερ και ελπίζω να έχουμε επιτυχημένα αποτελέσματα ώστε να μην κάνουμε σκέψεις προς την έλευση νέων παικτών. Θα πάρουν όλοι τις ευκαιρίες τους και μακάρι να μείνουμε ικανοποιημένοι».
Για το επίπεδο του πρωταθλήματος και την Εθνική: «Μου δόθηκε η δυνατότητα να δω σχεδόν όλα τα παιχνίδια της Σούπερ Λιγκ και είδα πολλούς παίκτες με αρκετή καλή ποιότητα αλλά βλέπω ότι οι καλύτεροι παίκτες που διαθέτει το ελληνικό ποδόσφαιρο αγωνίζονται στο εξωτερικό. Και εδώ υφίσταται το ίδιο πρόβλημα με την Πολωνία με κάθε ομάδα να έχει πολλούς ξένους παίκτες στο ρόστερ. Αυτό είναι εις βάρος των νέων παικτών που δεν παίζουν όσο θα έπρεπε. Το δεύτερο βέβαια είναι ότι όλοι ζητούν άμεσα την επιτυχία και χωρίς τους ξένους παίκτες δεν έρχεται η επιτυχία. Αυτή τη διαχείριση κάνουν όλες οι ομάδες στον κόσμος».
Για τη σχέση του με τους διαιτητές: «Κάποια φορά μπορείς να συνεννοηθείς αλλά το θέμα είναι να βάζεις ένα γκολ παραπάνω ώστε να είσαι ο νικητής. Ευτυχώς δεν καταλαβαίνουν Πολωνικά».
Για τις σχέσεις του με του εκπροσώπους του Τύπου: «Δεν έχω κανένα δισταγμό, είμαι ανοιχτός άνθρωπος και χαρακτήρας δεν έχω πρόβλημα να μιλάω με τον Τύπο. Σε ένα πράγμα που δίνω αξία είναι να είναι καλά προετοιμασμένοι οι δημοσιογράφοι γιατί αλλιώς σπαταλάω τον χρόνο τους και αυτοί τον δικό μου. Υπήρχε παράδειγμα που με ρώτησαν για ένα παίκτη που έλειπε από την ομάδα για δύο χρόνια».
Για το πώς περνά τον ελεύθερο χρόνο του: «Το μόνο που μπορώ να ρωτήσω είναι... τι είναι ελεύθερος χρόνος; Τις τελευταίες δύο μέρες ελεύθερες τις πέρασα στο αεροπλάνο. Πήγα στην Πολωνία να διευθετήσω κάποιες προσωπικές υποθέσεις, να δω την οικογένειά μου και τον πατέρα μου που είναι βαριά άρρωστος. Έχω έρθει σε ένα καλό σύλλογο και έχει κατανόηση γι' αυτό και δεν έχει αντίρρηση. Μου αρέσει να διαβάζω βιβλία. Μου αρέσει να παίζω τένις και για περισσότερα πράγματα δεν έχω το χρόνο».
Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο του Άρη: «Το μόνο που θέλω να πω είναι να μας συμπαρασταθούν να μας ευχηθούν καλή επιτυχία και εμείς θα δώσουμε ότι έχουμε και δεν έχουμε. Ελπίζω να τα καταφέρουμε και σε μερικούς μήνες να κάνουμε τη συνέντευξη στα ελληνικά».


πηγή: sportdog.gr   (κλικ πάνω στη εικόνα)

Η ιστορία μιας... αφάνας! (ΦΩΤΟ)

Ο Μαρουάν Φελαϊνί της Έβερτον, πέρα από το ποδοσφαιρικό του ταλέντο κάνει... μπαμ και με την κόμμωση του!
Η ιστορία μιας... αφάνας! (ΦΩΤΟ)
Δείτε στη φωτό την εξέλιξη της... αφάνας!

πηγή: sportdog.gr   

Τα "σπάει" με τη Φλαμένγκο ο Ροναλντίνιο;

Ακόμα ένα επεισόδιο ήρθε να διαταράξει τις ήδη αρνητικές σχέσεις του Ροναλντίνιο με τη Φλαμένγκο...
Τα "σπάει" με τη Φλαμένγκο ο Ροναλντίνιο;
Ο Ρόνι εκτός του ότι δεν έχει καθόλου καλή αγωνιστική παρουσία το τελευταίο δίμηνο ή για να ακριβολογούμε, σύμφωνα με τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ καθόλου καλή διάθεση για μπάλα, έχει να λαμβάνει και μισθούς τριών μηνών. Αυτό τον έχει χαλάσει πάρα πολύ και τα πράγματα δεν φαίνεται να διορθώθηκαν από τις συσκέψεις του μάνατζερ και αδερφού του, Ρομπέρτο Ασις με τη Φλα και την εταιρεία Traffic (πληρώνει το 75% του μισθού του).
Σε αυτά λοιπόν ήρθε και το απίστευτο που έκανε στην αναμέτρηση κόντρα στη Φιγκεϊρένσε. Η Φλαμένγκο επί την ευκαιρία των εορτασμών για τα 30 χρόνια από την κατάκτηση του μοναδικού Διηπειρωτικού της ιστορίας της, παρουσίασε και τη νέα φανέλα με τον νέο χορηγό (P&G και συγκεκριμένα τη Duracell).
Αυτό όμως δεν το δέχτηκε ο Ρόνι που εμφανίστηκε με την παλιά διαφήμιση, καθώς ο τέως χορηγός (Gillette) τον πληρώνει και αποκλειστικά. Οπότε τη στιγμή που οι 10 παίκτες που έκαναν την εμφάνιση τους στο γήπεδο, είχαν το ίδιο λογότυπο, εκείνος είχε διαφορετικό! Μάλιστα ήταν τραγικός σε όλο το ματς και έκανε και ρεκόρ φάουλ (πέντε, τα πιο πολλά που έχει κάνει ποτέ στη Βραζιλία).
Δεν ξέρουμε (και δεν το νομίζουμε) εάν όλα αυτά τα γνώριζε και τα είχε συνυπολογίσει ο Βλάσης Τσάκας, όταν τον ενέπλεξε με τον Παναθηναϊκό, αλλά ακόμα και έτσι να μην είναι, το θέμα ήρθε και έδεσε, για να φουντώσει τις φήμες περί ενδεχόμενης άμεσης αλλαγής περιβάλλοντος από τον 31χρονο παικταρά.
Πηγή: gazzetta.gr

Ο Μπουμπούκος στο Ναυτικό (ΦΩΤΟ)

Ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι ο νέος Υφυπουργός Ναυτιλίας μας και δείχνει να μπαίνει “φουριόζος” στα νέα καθήκοντά του. Ήδη αντικατέστησε τις παλιές ταμπελίτσες του Υπουργείου με νέες, πολυτονικές, δείχνοντας έμπρακτα τον πατριωτισμό που τον διακρίνει.
Ο Μπουμπούκος στο Ναυτικό (ΦΩΤΟ)
Διαβάστε τις προγραμματικές του δηλώσεις στο φωτομοντάζ που φιλοτέχνησε το “Koυρκούτι” στο Sport24.gr:

Η αποστολή για το Ηράκλειο!!


images

O Μίχαλ Πρόμπιερζ αμέσως μετά την προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ρυσίου, ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την αποστολή του ΑΡΗ για τον αγώνα με τον ΟΦΗ.
Την αποστολή αποτελούν 18 ποδοσφαιριστές και πιο συγκεκριμένα οι: Βελλίδης, Διούδης, Καζναφέρης, Ντίκο, Σανκαρέ, Μίσελ, Ουμπίντες, Τόχα, Φατί, Γιαννιώτας, Καστίγιο, Σολτάνι, Παπαστεριανός, Λαζαρίδης, Κατίδης, Βράνιες, Ακόστα, Ιάκομπ.


πηγή: metrosport.gr

Δρούγας: «Να μη χαθεί πολύτιμος χρόνος»


ÅÑÃÏÔÅËÇÓ-ÇÑÁÊËÇÓ / IRAKLIS-ERGOTELIS

Στο «Αθλητικό Metropolis»  και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ηρακλή Παναγιώτης Δρούγας, που φέτος  αγωνίζεται στην ομάδα της Καλαμάτας στη Foodball league 2.
«Το πιο σημαντικό είναι ότι αγωνίζομαι και θα κλείσω την καριέρα μου στην ομάδα της Καλαμάτας που έκανα τα πρώτα μου βήματα, ανδρώθηκα ως ποδοσφαιριστής και μου έδωσε τη δυνατότητα να πάρω  και μεταγραφή στη μεγάλη κατηγορία. Δεν το κρύβω όμως πως έχω παράπονο που δεν έπαιξα είτε ως αντίπαλος με τον Ηρακλή , η ακόμα και να τελειώσω την καριέρα μου στον Ηρακλή χωρίς χρήματα. Θα ήταν τιμή μου».
Για την περιπέτεια που βιώνει ο Ηρακλής ο Παναγιώτης Δρούγας είπε: «Ποτέ δεν περίμενα ότι ο Ηρακλής, αυτή η ιστορική ομάδα  θα αγωνίζεται στη Δ΄Εθνική. Κάποιοι ήθελαν να ρίξουν τον Ηρακλή και τα καταφέρανε. Παρόλα αυτά υπάρχει και κάτι πολύ θετικό σε αυτή την ιστορία. Ο Ηρακλής όλα αυτά τα χρόνια δημιούργησε πολλά χρέη. Νομίζω ότι τώρα έχει μια τεράστια ευκαιρία να αναγεννηθεί από τις στάχτες του. Υπάρχουν άνθρωποι που αγαπούν την ομάδα και έχουν την οικονομική επιφάνεια να τον στηρίξουν. Σε δύο τρία χρόνια θα έχει βρεθεί επενδυτής που θα θέλει να πάρει τον Ηρακλή. Ο σύλλογος πρέπει να επενδύσει στις υποδομές και να βγάλει παίκτες, όπως και στο παρελθόν, σαν τον Λαγό, τον Παπαστεργιανό κτλ.» 
Όσο για το ποιοι οδήγησαν τον Ηρακλή στη Δ΄ Εθνική είχε να πει: «Λίγο πολύ  όλοι γνωρίζουν ποιοι  οδήγησαν τον Ηρακλή σε αυτή την κατηγορία. Ευθύνες έχουν και οι διοικήσεις που πέρασαν γιατί έφεραν παίκτες που δεν άξιζαν με υπέρογκα συμβόλαια . Όλοι οι πρόεδροι που πέρασαν από τον Ηρακλή, είχαν μεγαλοκαρχαρίες δίπλα τους , όπως τους αποκαλώ εγώ, οι οποίοι δημιούργησαν τεράστια χρέη».
Για την ιστορία με τα στημένα ο έμπειρος ποδοσφαιριστής είχε να πει: «Επτά χρόνια που ήμουν στον Ηρακλή δεν πέρασε ούτε μία στιγμή από το μυαλό μου ότι υπήρχε έστω και ένα στημένο παιχνίδι. Τώρα κατάλαβα ότι υπήρχε παρασκήνιο. Νόμιζα ότι έπαιζα σε ένα καθαρό πρωτάθλημα αλλά έπαιζα σε ένα βρώμικο. Ελπίζω να καθαρίσει αυτή η βρωμιά και να έχουμε ένα καλύτερο πρωτάθλημα».
Για το ποιες στιγμές του έχουν μείνει χαραγμένες στο μυαλό του ο Παναγιώτης Δρούγας είπε: « Έχω πάρα πολύ καλές στιγμές. Νομίζω ότι το παιχνίδι στη Ξάνθη που μείναμε στην κατηγορία ήταν η πιο γλυκιά στιγμή. Επίσης η χρονιά που αγωνίστηκα με τα χρώματα του Ηρακλή στην Ευρώπη. Η πιο άσχημη στιγμή στην καριέρα μου ήταν όταν τραυματίστηκα που ήταν και ο πιο σοβαρός τραυματισμός που είχα ως αθλητής».
Για την προσπάθεια του Γιώργου Ξενίδη και του Εμπενίζερ Χάγκαν ο Παναγιώτης Δρούγας συμπλήρωσε:
«Και με τα δύο παιδιά ήμουν συμπαίκτες. Ο Εμπενίζερ είναι ένα πολύ σεμνό παιδί. Ο Γιώργος Ξενίδης ήταν πρώην παίκτης του Ηρακλή και ακόμα και όταν έπαιζε σε άλλη ομάδα πάντα ενδιαφέρονταν για τον Ηρακλή. για Και οι δύο θέλουν μόνο το καλό του Ηρακλή. Εάν βρεθούν και άνθρωποι με οικονομική επιφάνεια να τους βοηθήσουν μπορούν να βοηθήσουν τον Ηρακλή να επιστρέψει εκεί που ανήκει. Προσωπικά πιστεύω ότι στις διοικήσεις πρέπει να βρίσκονται άνθρωποι που να γνωρίζουν από ποδόσφαιρο. Όπως γίνεται αυτή τη στιγμή στον ΠΑΟΚ που έχει αναλάβει ο Ζαγοράκης. Εάν τα καταφέρουν οι δύο αυτοί άνθρωποι τότε ο σε δύο τρία χρόνια θα επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία».
Τέλος ο Παναγιώτης Δρούγας θέλησε να στείλει αι ένα μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση: «Ο υποβιβασμός στην Δ’ Εθνική δεν είναι εύκολη διαδικασία για κανέναν. Πρέπει όμως ο κόσμος να καταλάβει ότι η ομάδα έπεσε. Όσο πιο γρήγορα το συνειδητοποιήσει ο κόσμος τόσο ποιο γρήγορα θα προσαρμοστεί και θα μπορέσει να κοιτάξει πώς να επενέλθει. Ο κόσμος του Ηρακλή να βοηθήσει τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που δεν έχουν παίξει ποτέ σε επαγγελματική κατηγορία να προσαρμοστούν. Η πρώτη χρονιά είναι η πιο δύσκολη και η πιο σημαντική. Δεν πρέπει ο κόσμος και η διοίκηση να αναλωθούν στις αιτίες που έπεσε ο Ηρακλή και στο ποιοι ευθύνονται . Πρέπει να εκμεταλλευτούν τη χρονιά αυτή. Να μη πάει χαμένη ώστε από την επόμενη κιόλας χρονιά ο Ηρακλής να είναι μια κατηγορία πάνω».


πηγή: metrosport.gr