Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

«Διαζύγιο» Πανιωνίου – Εστογιανόφ

Παρελθόν για τον Πανιώνιο είναι από το μεσημέρι της Παρασκευής ο Φαμπιάν Εστογιανόφ.
Ο Ουρουγουανός μεσοεπιθετικός πέρασε από τα γραφεία της ΠΑΕ και έλυσε τη συνεργασία του με τους «κυανέρυθρους» κοινή συναινέσει, που απαλλάχθηκαν μεν από ένα… ασήκωτο συμβόλαιο, αλλά έχασαν και τον πολυτιμότερο παίκτη τους.
Βάσει της συμφωνίας ανάμεσα στις δύο πλευρές, ο Εστογιανόφ δεν έχει το δικαίωμα να υπογράψει σε ελληνικό ή ευρωπαϊκό σύλλογο για τον επόμενο ενάμιση χρόνο, όσο δηλαδή θα διαρκούσε το συμβόλαιό του με τον Πανιώνιο. Παράλληλα, αν στη νέα του ομάδα έχει αποδοχές άνω των 200.000 ευρώ, η ΠΑΕ θα λάβει κάποια χρήματα στα ταμεία της.
Ο «Λόλο» εντάχθηκε στο δυναμικό του Πανιωνίου το καλοκαίρι του 2008 και είχε 23 συμμετοχές και 7 γκολ στην πρώτη του σεζόν στην ομάδα. Την αμέσως επόμενη είχε 12 εμφανίσεις και 1 τέρμα, ενώ πέρυσι έπαιξε δανεικός στην Πενιαρόλ, προτού επιστρέψει φέτος στην Ελλάδα έχοντας 5 συμμετοχές, 1 γκολ και 3 ασίστ στη Σούπερ Λίγκα.
Η διοίκηση του Πανιωνίου έχει αυτή την ώρα συνάντηση και με τον Τάκη Λεμονή, όπου και αναμένεται να αποσαφηνιστεί το μέλλον του, δηλαδή αν θα φύγει άμεσα από τον πάγκο της ομάδας ή από την ερχόμενη εβδομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: