Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

«Μπορούμε νίκη επί του Άρη»

Αισιόδοξος για την ανάκαμψη του Ικάρου Καλλιθέας παρά την αδυναμία του να πάρει νίκη στην Α1, είναι ο Άρης Λυκογιάννης.
Ο Έλληνας προπονητής, παραμονές του αγώνα με τον Άρη που είναι επίσης χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, εξέφρασε την πεποίθηση του ότι θα έρθουν τα θετικά αποτελέσματα.
 
Ο κόουτς του συλλόγου της Καλλιθέας τόνισε ότι σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι του Σαββάτου (19/11, 17:00), για την πέμπτη αγωνιστική στο Αλεξάνδρειο, θα παίξουν η άμυνα και ο έλεγχος του ρυθμού. 
 
«Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και είναι απαραίτητο να παρουσιαστούμε με τη μεγαλύτερη δυνατή συγκέντρωση. Όλοι οι παίκτες μου δουλεύουν σκληρά, δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό στην προπόνηση και υπάρχει η πίστη ότι θα έρθουν τα θετικά αποτελέσματα», είπε ο 42χρονος τεχνικός και πρόσθεσε: 
 
«Ο αντίπαλος μας έχει τη δική του ξεχωριστή θέση στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού και μέσα στο Αλεξάνδρειο έχει άλλη δυναμική. Συν τοις άλλοις ο Άρης έχει έναν πολύ έμπειρο προπονητή, καλούς παίκτες και γι' αυτό θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό. Από τεχνικής πλευράς η άμυνα και ο έλεγχος του ρυθμού θα είναι τα κλειδιά του αγώνα». 
 
Από την πλευρά του ο 23χρονος γκαρντ του Ίκαρου Καλλιθέας, Ρέιβερν Τζόνσον, σχολίασε: «Γνωρίζουμε πως ο Άρης έχει το ίδιο αρνητικό ρεκόρ με μας και το στοιχείο αυτό κάνει ακόμα πιο δύσκολη την αποστολή μας. Το βασικό, όμως, είναι να κοιτάξουμε μόνο τη δική μας ομάδα και να κάνουμε τα πράγματα που δουλέψαμε στην προπόνηση, ώστε να διεκδικήσουμε τη νίκη.
 
Μπορεί να έχουμε τέσσερις ήττες, αλλά στην ομάδα υπάρχει η πεποίθηση ότι μπορούμε να δείξουμε πολύ καλύτερη εικόνα στο παρκέ και να πετύχουμε νίκες. Απέναντι στον Άρη, θα πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο του κόουτς και να αποφύγουμε τα εύκολα λάθη».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: