Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Αλεξανδρής: «Πρέπει να κερδίσουμε»


alexandris

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, σε δηλώσεις που παρέθεσε στο επίσημο σάιτ του ΕΣΑΚΕ, κατέδειξε το πόσο σημαντική είναι η νίκη στον αυριανό αγώνα με τον Ίκαρο Καλλιθέας αύριο (19/11, 5μ.μ./ΕΤ3) στο Αλεξάνδρειο και τόνισε πως η ομάδα του με την προσθήκη ου Τσαλδάρη και του Ντέιβις έχει δυναμώσει κατά πολύ αγωνιστικά.
«Σε αυτόν τον αγώνα δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για εμάς πέρα από τη νίκη. Έχουμε δουλέψει πολύ καλά τις τελευταίες εβδομάδες. Από την στιγμή μάλιστα που ήρθαν κι δύο έμπειροι παίκτες, όπως ο Τσαλδάρης κι ο Ντέιβις, η ομάδα αυτομάτως βρίσκεται σε εγρήγορση κι ανεβαίνει αγωνιστικά. Πρέπει να κερδίσουμε τόσο για ψυχολογικούς λόγους, όσο και για να ανταποκριθούμε στις δύσκολες αναμετρήσεις που έρχονται» είπε στο esake.gr ο προπονητής των «κιτρίνων».
Για τον αυριανό αγώνα μίλησε και ο Ματέι Κρούσιτς και εξήγησε πως:«χρειαζόμαστε τη νίκη οπωσδήποτε. Κάνουμε καλή δουλειά στις προπονήσεις και το ίδιο καλά είχαμε δουλέψει για τον ευρωπαϊκό αγώνα με τη Νίμπουρκ, αλλά δεν μας βγήκε δυστυχώς στον αγωνιστικό χώρο το πλάνο που είχαμε καταστρώσει. Τώρα επιστρέφουμε στις υποχρεώσεις μας για το ελληνικό πρωτάθλημα και δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για απώλειες. Εκτιμώ ότι έχει έρθει η ώρα να πάρουμε την πρώτη μας νίκη, την οποία χρειαζόμαστε για να ανέβουμε ψυχολογικά, αλλά και βαθμολογικά. Ξέρουμε ότι ο Ίκαρος είναι μία ομάδα που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, αλλά αυτήν την φορά πρέπει να εκμεταλλευθούμε το γεγονός ότι παίζουμε στην έδρα μας. Θα είναι ότι καλύτερο να έχουμε επίσης τους φιλάθλους στο πλευρό μας. Στον αγώνα με τη Νίμπουρκ μας συμπαραστάθηκαν και τους θέλουμε κάθε φορά στο γήπεδο, γιατί μας δίνουν δύναμη. Τους έχουμε στεναχωρήσει κι αυτήν την φορά πρέπει να τους ικανοποιήσουμε, δίνοντας τους έναν σοβαρό λόγο για να τους έχουμε κοντά μας».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: