Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Τα "σπάει" με τη Φλαμένγκο ο Ροναλντίνιο;

Ακόμα ένα επεισόδιο ήρθε να διαταράξει τις ήδη αρνητικές σχέσεις του Ροναλντίνιο με τη Φλαμένγκο...
Τα "σπάει" με τη Φλαμένγκο ο Ροναλντίνιο;
Ο Ρόνι εκτός του ότι δεν έχει καθόλου καλή αγωνιστική παρουσία το τελευταίο δίμηνο ή για να ακριβολογούμε, σύμφωνα με τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ καθόλου καλή διάθεση για μπάλα, έχει να λαμβάνει και μισθούς τριών μηνών. Αυτό τον έχει χαλάσει πάρα πολύ και τα πράγματα δεν φαίνεται να διορθώθηκαν από τις συσκέψεις του μάνατζερ και αδερφού του, Ρομπέρτο Ασις με τη Φλα και την εταιρεία Traffic (πληρώνει το 75% του μισθού του).
Σε αυτά λοιπόν ήρθε και το απίστευτο που έκανε στην αναμέτρηση κόντρα στη Φιγκεϊρένσε. Η Φλαμένγκο επί την ευκαιρία των εορτασμών για τα 30 χρόνια από την κατάκτηση του μοναδικού Διηπειρωτικού της ιστορίας της, παρουσίασε και τη νέα φανέλα με τον νέο χορηγό (P&G και συγκεκριμένα τη Duracell).
Αυτό όμως δεν το δέχτηκε ο Ρόνι που εμφανίστηκε με την παλιά διαφήμιση, καθώς ο τέως χορηγός (Gillette) τον πληρώνει και αποκλειστικά. Οπότε τη στιγμή που οι 10 παίκτες που έκαναν την εμφάνιση τους στο γήπεδο, είχαν το ίδιο λογότυπο, εκείνος είχε διαφορετικό! Μάλιστα ήταν τραγικός σε όλο το ματς και έκανε και ρεκόρ φάουλ (πέντε, τα πιο πολλά που έχει κάνει ποτέ στη Βραζιλία).
Δεν ξέρουμε (και δεν το νομίζουμε) εάν όλα αυτά τα γνώριζε και τα είχε συνυπολογίσει ο Βλάσης Τσάκας, όταν τον ενέπλεξε με τον Παναθηναϊκό, αλλά ακόμα και έτσι να μην είναι, το θέμα ήρθε και έδεσε, για να φουντώσει τις φήμες περί ενδεχόμενης άμεσης αλλαγής περιβάλλοντος από τον 31χρονο παικταρά.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: