Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Ματθαίου: «Ο Άρης θα κερδίσει τον ΌΦΗ»

Στο «Αθλητικό Metropolis» μίλησε ο Νικήτας Ματθαίου. Ο πρώην πρόεδρος του Άρη αναφέρθηκε στα λάθη που έγιναν στον Άρη, ενώ δεν έκρυψε πως αν του ζητηθεί, είναι έτοιμος να βοηθήσει την αγαπημένη του ομάδα.
Αναλυτικά τα όσα είπε στην εκπομπή «Έτσι απλά Άρης»
«Να ξεκινήσω λέγοντας πως για το ρόστερ που έχει ο Άρης δεν δικαιολογείται η θέση που βρίσκεται. Έγινε προετοιμασία, ήρθαν στη συνέχεια κάποιοι άλλοι παίκτες, ίσως να μην έδεσαν ακόμη. Πιστεύω ότι αν έρθει ένα θετικό αποτέλεσμα μετά θα έρθουν απανωτές επιτυχίες, και ο Άρης θα βρεθεί εκεί που αξίζει. Αν ο νέος προπονητής δουλέψει σωστά και δώσει την σωστή ψυχολογία, τα αποτελέσματα θα έρθουν. Σίγουρα όταν παίζεις στον Άρη υπάρχει πίεση, γιατί η ομάδα πάντα πρέπει να κατεβαίνει για να κερδίζει. Πιστεύω ότι έχουν γίνει λάθη από την τεχνική ηγεσία, άλλοι έπαιξαν σε κάποια ματς άλλοι σε άλλα σίγουρα όμως όλοι είναι επαγγελματίες, και πρέπει να αποδίδουν.
Όταν είσαι Άρης, και ξεκινάς μια χρονιά πάντα έχεις στόχους, αλλά θέλει μαζεμένα τα μανίκια για να πάει καλά η ομάδα. Νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά. Άν ο προπονητής δουλέψει σωστά δεν είναι αργά για να φτάσει ο Άρης ψηλά.
Στο παιχνίδι με τον ΌΦΗ η ομάδα πρέπει να δείξει το πραγματικό της πρόσωπο. Είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα φύγει με τη νίκη, καλή ομάδα ο ΌΦΗ, πάντα σκοράρει, κέρδισε την ΆΕΚ αλλά αν οι παίκτες μας διαχειριστούν σωστά το παιχνίδι θα φύγουν με την νίκη».
Τέλος ο κ.Ματθαίου δεν έκρυψε την πικρία του για το πέρασμα του από την προεδρία του Άρη: «Δεν μετάνιωσα για τίποτα, όταν κλήθηκα να γίνω πρόεδρος του Άρη, το ήθελα και αισθάνομαι υπερήφανος γι αυτό. Παρόλα αυτά είμαι πικραμένος γιατί τα καλά που γίνονται ξεχνιούνται γρήγορα. Αν όμως μου ζητηθεί να βοηθήσω έστω και σαν εξωτερικός παράγοντας φυσικά και θα το κάνω, θεωρώ υποχρέωση κάθε φίλου της ομάδας να βοηθήσει τον Άρη με όποιον τρόπο μπορεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: