Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Νίκησε ο Παναθηναϊκός!!

Την πρώτη του νίκη σε όλες τις διοργανώσεις για φέτος πήρε ο Παναθηναϊκός επικρατώντας με 3-2 του Άρη στο πρώτο παιχνίδι του League Cup 2011.
Νίκησε ο Παναθηναϊκός!
Οι πράσινοι αν και προηγήθηκαν με 2-0 σετ, τελικά χρειάστηκαν το τάι μπρέικ για να κερδίσει την ομάδα της Θεσσαλονίκης και να προκριθούν στον τελικό του Β' ομίλου (Λαμία).
O τεχνικός των «πρασίνων» έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του, δίχως να έχει στη διάθεσή του τον Σαρατσένι και τον Στοϊκοβιτς. Το σημαντικό πάντως ήταν η νίκη, που ανεβάζει κάπως την ψυχολογία του Παναθηναϊκού και με την επανέναρξη του Πρωταθλήματος να εμφανιστεί καλύτερος.
Τώρα οι παίκτες του Νίκου Μπουτσουρή περιμένουν το νικητή του αγώνα Λαμία-Φοίνικα Σύρου, όπου θα αντιμετωπίσουν οι «πράσινοι» στον τελικού του ομίλου τους το Σάββατο στις 17:00. Ο νικητής του τελικού θα βρεθεί στο final four που θα γίνει στις 25-26/11, σε περίπτωση όμως που ο Παναθηναϊκός βρει στον τελικό της Λαμίας τον Φοίνικα, τότε ακόμα και με ήττα θα βρεθεί στην τελική φάση στην οποία θα δώσουν το παρών οι άλλοι δύο νικητές των ομίλων από το Βραχάτι και την Αλεξανδρούπολη μαζί φυσικά με τον Φοίνικα.
Τα σετ: 25-21, 25-22, 23-25, 16-25, 15-9

Δεν υπάρχουν σχόλια: