Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Αρίας:«Θα κάνουμε τα πάντα για τη νίκη»


arias

Στο Αθλητικό Metropolis και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» μίλησε ο Ντιέγκο Αρίας, ο οποίος επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη μόλις ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα. Για τη συμμετοχή του στην Εθνική Κολομβίας ο έμπειρος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ δήλωσε: «Ήταν μια πάρα πολύ όμορφη εμπειρία. Να βρεθώ στην πατρίδα μου και με τους συμπαίκτες μου. Ευχαριστώ το θεό για αυτή την εμπειρία. Είναι στεναχωρήμενος βέβαια για το άτυχο αποτελέσμα αλλά πιστεύω ότι στο μέλλον θα τα πάμε πολύ καλύτερα».
Σε ερώτηση για το πόσο εύκολο είναι για ένα ποδοσφαιριστή να παίζει με την Εθνική του ομάδα και στη συνέχεια να επιστρέφει για να παίξει και άλλο παιχνίδι με την ομάδα του ο Ντιέγκο Αρίας είπε χαρακτηριστικά: «Πράγματι είναι δύσκολο αλλά αυτή είναι η ζωή ενός ποδοσφαιριστή. Τα ταξίδια είναι μέσα στο πρόγραμμα μας και πρέπει να το αντιμετωπίσουμε».
Όσο για το αν οι διακοπές έπαιξαν ρόλο στα προηγούμενα άτυχα αποτελέσματα ο Κολομβιανός μέσος του ΠΑΟΚ συμπλήρωσε: «Τα προηγούμενα αποτελέσματα αποτελούν παρελθόν . Προσπαθούμε να μη τα σκεφτόμαστε. Τα έχουμε αφήσει πίσω μας και κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδια τα οποία θέλουμε να κερδίσουμε για να κάνουμε μία νέρα αρχή μετά και τη πρόσφατη διακοπή του πρωταθλήματος».
Για το αν γνωρίζει τις αιτίες που ο ΠΑΟΚ δεν έχει πάρει νίκη στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά και το ματς με την ΑΕΚ ο μέσος του ΠΑΟΚ είπε:
«Κάθε παιχνίδι είναι τελείως διαφορετικό. Η αλήθεια είναι ότι έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που ο ΠΑΟΚ πήρε ένα καλό αποτελέσμα. Έχουμε εντοπίσει όμως τα λάθη μας και πάνω σε αυτά δουλεύουμε. Θα προσπαθήσουμε να τα διορθώσουμε ώστε να εμφανιστούμε καλύτεροι στη συνέχεια».
Για το αν επηρεάζει την απόδοση του ΠΑΟΚ το γεγονός ότι έχει στη σύνθεση του 11 διεθνείς ποδοσφαιριστές ο Ντιέγκο Αρίας είπε:
«Δεν συμφωνώ με αυτή την άποψη. Όλες οι μεγάλες ομάδες και στο εξωτερικό και στην Ελλάδα έχουν πολλούς παίκτες στο ρόστερ τους που παίζουν σε Εθνικές ομάδες. Με το που τελειώνουμε όλοι οι ποδοσφαιριστές τις υποχρεώσεις μας το μυαλό μας είναι πως θα γυρίσουμε στις ομάδες μας για να παίξουμε και να κερδίσουμε τα παιχνίδια που ακολουθούν».
Για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό ο Ντιέγκο Αρίας είπε: «Ο Παναιτωλικός έρχεται στην Τούμπα για να δείξει ένα πολύ καλό πρόσωπο και να αποδείξει ότι δικαίως βρίσκεται στη μεγάλη κατηγορία. Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε τη νίκη και να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που θα βρεθεί στις κερκίδες για να παρακολουθήσει το παιχνίδι».
Για τη συνέχεια ο διεθνής ποδοσφαιριστής τόνισε: « Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Αυτό που έχουμε να κάνουμε εμείς είναι να κερδίζουμετους βαθμούς της νίκης και παράλληλα να ευελπιστούμε σε στραβοπατήματα των αντιπάλων ώστε να καλύψουμε το χαμένο έδαφος».
Όσο για τις αλλαγές που ετοιμάζεται να κάνει ο Λάζλο Μπόλονι χρησιμοποιώντας έναν ή δύο από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ο Ντιέγκο Αρίας πρόσθεσε: «Όλοι οι παίκτες που προπονούνται στον ΠΑΟΚ έχουν τη δυνατότητα να παίξουν στην ομάδα». Τέλος ο Ντιέγκο Αρίας αρνήθηκε να σχολιάσει το ντέρμπι των αιωνίων τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Δεν θέλω να σχολιάσω κανένα παιχνίδι στο οποίο δεν παίζει η ομάδα μου».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: