Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Δίνουν τα χέρια, μπαίνουν και οι τζίφρες!!

Σε εξαιρετικό κλίμα συνεχίστηκαν οι συνομιλίες του Φερνάντο Σάντος με τον Σοφοκλή Πιλάβιο σχετικά με το θέμα της ανανέωσης και πλέον μένουν μόνο τα τυπικά για την οριστικοποίηση της συμφωνίας. Μαζί θα μεταβούν οι δύο άντρες στην Πολωνία (2/12) για την κλήρωση της τελικής φάσης του Euro 2012.
Δίνουν τα χέρια, μπαίνουν και οι τζίφρες
Μετά την άψογα εκτελεσμένη αποστολή του Φερνάντο Σάντος να διαδεχτεί με επιτυχία τον Ότο Ρεχάγκελ στον «γαλανόλευκο» πάγκο και να οδηγήσει την Εθνική στα τελικά του Euro 2012 ο Πορτογάλος τεχνικός φαίνεται πως θα ετοιμαστεί από το επόμενο καλοκαίρι να επωμιστεί το βάρος της πρόκρισης και στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014 στα γήπεδα της Βραζιλίας.
67.00 πληρώνει στην sportingbet.gr η κατάκτηση του Euro 2012 από την εθνική μας ομάδα
Έχει γίνει γνωστό εδώ και αρκετές εβδομάδες ότι υπάρχει θετικό κλίμα μεταξύ των δύο πλευρών και αυτό συνεχίστηκε και στη συζήτηση στο περιθώριο των διαβουλεύσεων για τον καταρτισμό του προγράμματος των προκριματικών του Μουντιάλ στην Μπρατισλάβα. Μάλιστα, όπως φαίνεται πλέον απομένουν μόνο οι... υπογραφές για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία μεταξύ Σάντος και Πιλάβιου ώστε να ανανεωθεί η συνεργασία για άλλα δύο χρόνια και επίσημα.
Στην συνομιλία που είχαν πάντως ο Πορτογάλος τεχνικός με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, αναφέρθηκαν και άλλα λειτουργικά ζητήματα γύρω από την «γαλανόλευκη» ενώ έγιναν αναφορές και για παίκτες αλλά και πλάνα του Σάντος ενόψει της συνέχειας στο τιμόνι της Εθνικής.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: