Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Μείωση με κάθε τρόπο!!

Προσπάθεια να μειωθεί ο αριθμός των παικτών που βρίσκονται στο ρόστερ του Άρη θα γίνει τον Ιανουάριο.
Μείωση με κάθε τρόπο
Δανεισμοί, λύσεις συμβολαίων ακόμη και παραχώρηση παίκτη με μεταγραφή εφόσον υπάρξει πρόταση, είναι το πλάνο που επεξεργάζεται για τον Γενάρη η διοίκηση σε συνεργασία με τον νέο προπονητή προκειμένου να επιτευχθεί η αναγκαία μείωση του ρόστερ που αυτή τη στιγμή αριθμεί 36 ποδοσφαιριστές.
Στόχος των δυο πλευρών είναι ο αριθμός να μειωθεί τουλάχιστον σε πρώτη φάση κάτω από τους 30, ώστε και οι προπονήσεις να διεξάγονται πιο εύκολα (ίσως έτσι καταργηθεί και το 2ο γκρουπ) και να εξοικονομηθούν χρήματα που η διοίκηση θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει αλλού. Άλλωστε αυτό που λένε στην Αλκμήνης είναι ότι «προσθήκες τον Ιανουάριο θα γίνουν μόνο αν μειωθεί δραστικά το ρόστερ».
Ήδη τις τελευταίες μέρες ακούγονται πολλά για το μέλλον του Ντάρσι Νέτο που ο ίδιος με συνέντευξή του το καλοκαίρι στο Ζέεφελντ είχε αφήσει το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην πατρίδα του κυρίως για οικογενειακούς λόγους. Κάτι τέτοιο θα συμβεί όμως μόνο αν υπάρχει πρόταση που θα ικανοποιεί και τον ΑΡΗ και τουλάχιστον προς το παρόν οτιδήποτε ακούγεται είναι μόνο σενάρια και φήμες, όπως και οποιοδήποτε άλλο ποδοσφαιριστή της ομάδας.
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: