Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

"Ντιλ με τον πρίγκιπα; Μην παίρνεις όρκο..."

Κάπως έτσι απάντησε ο Βασίλης Κωνσταντίνου για το αν είναι αισιόδοξος αν θα προχωρήσει η συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Αλ Σαούντ, ενώ αναφέρθηκε και στο αυριανό ντέρμπι.
"Ντιλ με τον πρίγκιπα; Μην παίρνεις όρκο..."
«Δεν είμαι ιδιαίτερα αισιόδοξος. Δύο μήνες είναι πολλοί και δεν έχω στοιχεία που να μου λένε ότι αυτή η καθυστέρηση οφείλεται σε συγκεκριμένο λόγο. Αν ήταν να έχει γίνει κάτι, πιστεύω ότι θα είχε γίνει», σχολίασε ο παλαίμαχος άσος στον "Nova Σπορ FM" και συμπλήρωσε:

Σχετικά με τις μεταγραφές τύπου Ροναλντίνιο στις οποίες αναφέρθηκε ο Βλάσης Τσάκας:

«Είναι ακραίο να λες ότι θα φέρεις τον Ροναλντίνιο και τον Ντρογκμπά στον Παναθηναϊκό και δεν μπορεί κάποιος να το πιστέψει».

Για το αν όλα αυτά επηρεάζουν τους παίκτες του Παναθηναϊκού:

«Όχι οι παίκτες ξέρουν τι τους γίνεται. Έχουν εμπειρία και μπορούν να καταλάβουν τι ισχύει από αυτά που ακούνε. Δεν πιστεύω ότι επηρεάζονται».

Για το ντέρμπι του Σαββάτου και το πού θα κριθεί:

«Πιστεύω ότι θα από το πάθος και την αγωνιστικότητα που θα δείξουν οι ομάδες. Είναι ομάδες που δεν έχουν να κρύψουν τίποτα, υπάρχουν μεγάλη ιστορία ανάμεσά τους και σπουδαία αποτελέσματα. Αυτός που θα μπει με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα θα πάρει και την νίκη».

Για το αν η ισοπαλία είναι καλό αποτέλεσμα για τον Παναθηναϊκό:

«Ναι, αν ο Παναθηναϊκός δεν χάσει, συνεχίζει να είναι πρώτος και ψυχολογικά θα ανέβει περισσότερο. Ο Παναθηναϊκός πιστεύω ότι θα τερματίσει πολύ ψηλά και κανείς δεν τον περίμενε τόσο καλό. Επίσης, ο Παναθηναϊκός μπορεί να παρουσιάσει ωραίο ποδόσφαιρο ακόμα και στο ντέρμπι. Και αυτό γιατί έχει καλή κυκλοφορία της μπάλας και υπομονή, οι παίκτες του παίζουν απλά και βγάζουν τους αυτοματισμούς τους. Ο Παναθηναϊκός έχει και ρέντα στο σκοράρισμα, όπως με τον Λέτο, τον Κατσουράνη και τον Κουίνσι. Αυτό είναι δουλεία βέβαια που έχει γίνει όλο αυτό το διάστημα».

Για το αν οι προπονητές θα κρίνουν αυτό το ντέρμπι:

«Όχι, δεν θα κριθεί στους προπονητές. Υπάρχει συμμετοχή αλλά οι πρωταγωνιστές είναι οι παίκτες, τα συστήματα υπάρχουν αλλά από εκεί και πέρα την διαφορά την κάνουν οι παίκτες σε τέτοια παιχνίδια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: