Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Μικρές παρεμβάσεις!!

Ο Πρόμπιερζ διατηρεί κατά τα 9/11 την ίδια ενδεκάδα που παρέταξε και κόντρα στον Ολυμπιακό. Βελλίδης και Τόχα τα δυο νέα πρόσωπα.
Μικρές παρεμβάσεις
Όσο πιο μικρές γίνεται θα είναι οι παρεμβάσεις του Μίχαλ Πρόμπιερζ στην ενδεκάδα που θα αγωνιστεί την Κυριακή στο «Γεντί Κουλέ» όσον αφορά τα πρόσωπα. Για την ακρίβεια μόνο δυο. Η μια θα είναι αναγκαστική αφού ο Γιακούποβιτς μόλις χθες επέστρεψε στις προπονήσεις και είναι ανέτοιμος και τη θέση του θα πάρει ο Βελλίδης.
Η δεύτερη αφορά τη μεσαία γραμμή και είναι και αυτή αναμενόμενη. Ο προπονητής του Αρη στις δοκιμές που έκανε χρησιμοποίησε δίπλα στον γάλλο τον Χουάν Τόχα, αφήνοντας εκτός βασικού σχήματος τον Γιούριτσα Βράνιες. Ουσιαστικά ο 39χρονος τεχνικός διορθώνει το δικό του λάθος στον αγώνα με τον Ολυμπιακό να βάλει τον ανέτοιμο ακόμη Κροάτη στην αρχική ενδεκάδα, και επιλέγει τον σαφώς πιο έτοιμο Τόχα που πήγε καλά με τον Ολυμπιακό (πέτυχε και γκολ).
Η τετράδα στην άμυνα θα είναι ο Καζναφέρης με τον Μίσελ στα άκρα, και οι Σανκαρέ και Ντίκο στα στόπερ. Ο Πρόμπιερζ διατηρεί στην ενδεκάδα και τον Γιαννιώτα που μαζί με τον Ουμπίντες θα είναι στα άκρα της επίθεσης με επιθετικό δίδυμο τους Σολτάνι, Καστίγιο, αλλά αυτό στο οποίο δεν έχει καταλήξει ακόμη ο 39χρονος τεχνικός είναι αν ο Γιαννιώτας θα αγωνιστεί αριστερά ή δεξιά. Θέση στο βασικό σχήμα διεκδικεί και ο Ακόστα.
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: