Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

ΑΜΚ μόνο για μετόχους!!

Μία από τις προτεραιότητες της νέας διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει να κάνει και με τη νέα αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου, η οποία θα ανοίξει μέσα από την προσεχή Γενική Συνέλευση, αλλά θα είναι μόνο για τους μετόχους.
ΑΜΚ μόνο για μετόχους
Η δημοσιοποίηση στον Τύπο για την επόμενη Γενική Συνέλευση, αναμένεται μέσα στις προσεχείς ημέρες. Πρόκειται για μία διαδικασία που πρέπει να γίνει γρήγορα ώστε και η Γενική Συνέλευση να πραγματοποιηθεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες.
Παρά τις αντίθετες δηλώσεις δικηγόρων όπως ο κ. Αποστολίδης, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ως προσωρινή διοίκηση έχει το δικαίωμα (αλλά και την υποχρέωση) να ανοίξει άλλη μία αύξηση κεφαλαίου, κάτι που αναμένεται μέσα στο Δεκέμβριο…
Όπως συζήτησαν και σχεδόν αποφάσισαν οι παράγοντες του Δικεφάλου και αυτή η αύξηση κεφαλαίου θα είναι ανοικτή μόνο για μετόχους που θα μπορούν να βάλουν μεγάλα ποσά, άνω των 50 χιλιάδων ευρώ.
Η αύξηση δεν θα ανοίξει για τον απλό κόσμο μια και κάτι τέτοιο χρειάζεται πολύ χρόνο και την απαραίτητη έγκριση από την επιτροπή κεφαλαιαγοράς. Αυτό θα σήμαινε ότι η αύξηση θα άνοιγε τον ερχόμενο Μάρτιο. Έστω και έτσι η νέα εννεαμελής διοίκηση στοχεύει να βρει επενδυτές που θα βάλουν μεγάλα ποσά...
Πηγή: paok24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: