Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Τα "ευχαριστώ" του "Λόλο"

Ο Φαμπιάν Εστογιανόφ, σε δηλώσεις που έκανε στο επίσημο site του Πανιωνίου (panionios.gr) θέλησε να αποχαιρετήσει την οικογένεια του Πανιωνίου.
Τα "ευχαριστώ" του "Λόλο"
Ο έμπειρος άσος τόνισε: «Για μένα είναι μεγάλη τιμή να είναι ο Πανιώνιος η τελευταία ευρωπαϊκή μου ομάδα. Αυτά που πρόσφερα εγώ στον Πανιώνιο δεν είναι αντάξια της αγάπης που εξέφρασε ο κόσμος του Πανιωνίου προς το πρόσωπό μου.
Θέλω να ευχαριστήσω τους 'Πάνθηρες' και γενικά όλους τους φίλους του Πανιωνίου για την αγάπη τους. Φυσικά και θα επιστρέψω στην Ελλάδα κάποια στιγμή. Είναι μια χώρα που μου έχει προσφέρει πάρα πολλά. Έχω ευχάριστες αναμνήσεις.
Ο κόσμος από την πρώτη μέρα με αγκάλιασε. Είναι μια καταπληκτική χώρα. Το σημαντικό είναι ότι ο γιος μου θα έχει πάντα το ελληνικό στοιχείο, αφού γεννήθηκε στην Ελλάδα. Αυτό είναι κάτι ωραίο για μένα. Σίγουρα θα έρθω ξανά στην Ελλάδα, αλλά και για να δω ξανά τον Πανιώνιο. Εύχομαι στον Πανιώνιο να μείνει στην Σούπερ Λίγκα».
Η ανακοίνωση του Πανιωνίου για την λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών αναφέρει: «Η ΠΑΕ Πανιώνιος ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Φαμπιάν Λόλο Εστογιανόφ. Η ΠΑΕ Πανιώνιος ΓΣΣ σεβάστηκε απόλυτα την επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή να επιστρέψει στην πατρίδα του και του εύχεται κάθε επιτυχία στην καριέρα του. Αυτονόητο είναι πως η πόρτα του Πανιωνίου θα είναι πάντα ανοιχτή για τον Λόλο, όπως και το ενδεχόμενο μελλοντικής συνεργασίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: