Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

«Δεν πουλάει τον ΠΑΟΚ ο Γκαρσία…»

Ο εκπρόσωπος του Πάμπλο Γκαρσία, Δημήτρης Καγιόγλου, μίλησε σήμερα στον "Libero 107,4" με αφορμή την επιστροφή του παίκτη στα γήπεδα αλλά και το νέο συμβόλαιο που θα κάνει…
«Δεν πουλάει τον ΠΑΟΚ ο Γκαρσία…»
Ο Δημήτρης Καγιόγλου είπε για την σημερινή κατάσταση του Γκαρσία: «Ο Πάμπλο είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του. Μάλιστα είναι η πρώτη φορά στην Ελλάδα που τραυματίζεται έτσι. Εδώ να σημειώσουμε πως τραυματίστηκε έτσι καθώς ενώ αισθάνθηκε ενόχληση στο ματς με τον ΟΦΗ αποφάσισε να παραμείνει στον αγώνα για να βοηθήσει με αποτέλεσμα να επιβαρύνει τον τραυματισμό του».
Όσον αφορά το συμβόλαιό του που τελειώνει επεσήμανε: «Το συμβόλαιό του τελειώνει το καλοκαίρι αλλά η πρώτη του σκέψη είναι να παραμείνει για τουλάχιστον ένα χρόνο στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να πάει σε άλλη ομάδα όσα λεφτά και αν του δίνει αυτή. Δεν θα πουλήσει τον ΠΑΟΚ και την αγάπη του κόσμου για τίποτα».
Για την σχέση του Γκαρσία με τον κόσμο ο κ. Καγιόγλου ανέφερε: «Αισθάνεται μεγάλη χαρά και μεγάλη τιμή για αυτό που δέχεται από τον κόσμο. Μάλιστα μου λέει συνέχεια: «Δεν ξέρω πως μπορώ να ξεπληρώσω την αγάπη του κόσμου». Για αυτό τον λόγο μπαίνει μέσα στο γήπεδο και δίνει τα πάντα για την ομάδα. Είναι πολύ χαρούμενος».
Για το αν έχουν γίνει συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του, απάντησε: «Έχουμε πει κάποια πράγματα αλλά δεν έχουμε δεχτεί επίσημη πρόταση».
Για το αν θέλει να γίνει προπονητής ο Γκαρσία, τόνισε: «Θέλει πολύ να γίνει προπονητής όταν «κρεμάσει» τα παπούτσια του. Θα ασχοληθεί σοβαρά και πιστεύω πως θα τα καταφέρει και σε αυτό τον τομέα. Πάντως προς το παρών θέλει και μπορεί να παίξει ακόμα 2-3 χρόνια σε τέτοιο επίπεδο. Αισθάνεται καλά και όταν «βαρύνει» θα το πει».
Πηγή: paok24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: