Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Στο ρελαντί η Τότεναμ!!

Δεν χρειάστηκε να φορτσάρει η Τότεναμ για να φτάσει στο 2-0 επί της Σέριφ και να κάνει το «3x3» στον 11ο όμιλο του Europa League.

Στο ρελαντί η Τότεναμ
Η Τότεναμ μετά την εκτός έδρας επικράτηση με σκορ 2-0 απέναντι στη Σέριφ μπορεί ήδη να αρχίσει να σκέφτεται την επόμενη φάση του Europa.

Η αγγλική ομάδα δεν «σνόμπαρε» το θεσμό και πήρε τη νίκη που τη διατηρεί στην κορυφή του ομίλου χάρη στα τέρματα του Βερτόνγκεν στο 12’ και του Ντεφό ένα τέταρτο πριν το τέλος της αναμέτρησης.

Βάσιμα μπορεί να πλέον να ελπίζει σε πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League η Ανζί μετά το 1-0 επί της Τρόμσο.

Η ρωσική ομάδα έφτασε στη νίκη χάρη σε τέρμα του Μπουρμίστροφ στο 19’ και με αυτό το αποτέλεσμα έχει 4 βαθμούς και παραμένει… ζωντανή!

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής:

Ανζί-Τρόμσο 1-0
(19’ Μπουρμίστροφ)

Σέριφ Τιρασπόλ-Τότεναμ 0-2
(12’ Βερτόνγκεν, 75’ Ντεφό)

Βαθμολογία

1. Τότεναμ 9 (7-0)
2. Ανζί 4 (1-2)
3. Σέριφ 2 (1-3)
4. Τρόμσο 1 (1-5)

Η επόμενη αγωνιστική (07/11)

Τρόμσο-Ανζί (22:05)
Τότεναμ-Σέριφ (22:05) Πηγή: sport-fm.gr

Αφεντικό η Σεβίλλη!!

Η Σεβίλλη πήρε την εκτός έδρας ισοπαλία κόντρα στην Σλόβαν Λίμπερετς (1-1) και παρέμεινε αφεντικό στον 8ο όμιλο! Δεν νίκησε ούτε την Εστορίλ η Φράιμπουργκ.

Αφεντικό η Σεβίλλη! (video)
«Χτύπησε» στο 88’ η Σεβίλλη και δικαιώθηκε! Οι Ανδαλουσιάνοι απέσπασαν ισοπαλία με σκορ 1-1 κόντρα στην Σλόβαν Λίμπερετς και διατηρήθηκαν στην κορυφή του 8ου ομίλου.

Ο Ράμπουσιτς άνοιξε το σκορ για τους Σλοβένους στο 20’, ωστόσο οι Ισπανοί κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Μάτσιν, δύο λεπτά πριν το φινάλε, που κράτησε στην κορυφή και με απόσταση δύο βαθμών την ομάδα του.

Στο έτερο ματς του ομίλου, το γκολ της Φράιμπουργκ με τον Νταριντά στο 11’ βρήκε απάντηση από τον Σέμπα της Εστορίλ (53’), με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να μείνουν στο 1-1 και τους Γερμανούς να χάνουν μεγάλη ευκαιρία να ξαναμπούν γερά στο κόλπο της πρόκρισης.



Τα αποτελέσματα:

Σλόβαν Λίμπερετς-Σεβίλλη 1-1
(20’ Ράμπουσιτς – 88’ Μάτσιν)

Φράιμπουργκ-Εστορίλ 1-1
(11’ Νταριντά – 53’ Σέμπα)

Βαθμολογία

1. Σεβίλλη 7 (5-2)
2. Σλόβαν Λίμπερετς 5 (5-4)
3. Φράιμπουργκ 2 (3-5)
4. Εστορίλ 1 (3-5)

Η επόμενη αγωνιστική (07/11)

Σεβίλλη-Λίμπερετς (22:05)
Εστορίλ-Φράιμπουργκ (22:05) Πηγή: sport-fm.gr

Σεφτέ για Ντιναμό, απώλεια για Γκενκ!

Την πρώτη νίκη της στον 7ο όμιλο του Europa League πανηγύρισε η Ντιναμό Κιέβου, που νίκησε 3-0 την Τουν για την 3η αγωνιστική. Πρώτη απώλεια για τη Γκενκ, που παραχώρησε 1-1 στη Ραπίντ Βιέννης.

Σεφτέ για Ντιναμό, απώλεια για Γκενκ
Στο Κίεβο, η Ντιναμό μπήκε δυνατά από την αρχή, θέλοντας να δείξει ποιος είναι το αφεντικό της αναμέτρησης. Οι Ουκρανοί έπαιξαν στο μισό γήπεδο την Τουν και έχασαν πολλές ευκαιρίες, μέχρι να έρθει η λύτρωση στο 35’. Ο Γιαρμολένκο πήρε τη μπάλα έξω από την περιοχή και με «κεραυνό» από τα 30 μέτρα έκανε το 1-0. Το ίδιο… πιεστικά μπήκε και στο β’ ημίχρονο η Ντιναμό, που διπλασίασε τα τέρματα της με τον Μποκανί, που πλάσαρε σωστά μετά την ασίστ του Ντανίλο Σίλβα στο 60’. Οι Ουκρανοί έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη τους στο 78’ με τον Γκούσεφ, που έκανε το 3-0, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Η αναμέτρηση στο Βέλγιο ξεκίνησε με εκατέρωθεν ευκαιρίες, αλλά πιο… εύστοχη ήταν η Γκενκ, που προηγήθηκε στο 21ο λεπτό με βολίδα του Γκόριους από τα 25 μέτρα. Η συνέχεια ανήκε στη Ραπίντ, που ανέβασε την απόδοσή της και έχασε μεγάλες ευκαιρίες για την ισοφάριση με τους Μπόιντ (37’), Χόφμαν (38’) και Σάμπιτσερ (41’). Ίδιο ήταν και το σκηνικό στην επανάληψη. Οι Αυστριακοί είχαν τον έλεγχο και πίεζαν για να φέρουν το ματς στα ίσια, αλλά η αστοχία τους στην τελική προσπάθεια ήταν παροιμιώδης. Πάντως, τη μεγαλύτερη ευκαιρία την είχαν οι Βέλγοι, αφού στο σουτ του Τσιμάγκα στο 59’, η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι. Τελικά, η δικαίωση για τη Ραπίντ ήρθε στο 82’ με τον Σάμπιτσερ, που σημάδεψε σωστά και διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Αποτελέσματα

Γκενκ-Ραπίντ Βιέννης 1-1
(21’ Γκόριους - 82’ Σάμπιτσερ)

Ντιναμό Κιέβου-Τουν 3-0
(35’ Γιαρμολένκο, 60’ Μποκανί, 78’ Γκούσεφ)

Βαθμολογία 7ου ομίλου

Θέση Ομάδα Βαθμοί (Διαφορά τερμάτων)

1. Γκενκ 7 (4-2)
2. Ντιναμό Κιέβου 4 (5-3)
3. Τουν 3 (2-5)
4. Ραπίντ Βιέννης 2 (3-4)

Η επόμενη αγωνιστική (07/11)

Ραπίντ Βιέννης-Γκενκ (22:05)
Τουν-Ντιναμό Κιέβου (22:05)
Πηγή: sport-fm.gr

Κυπριακό «μπλόκο»

Ο Απόλλων «κράτησε» στο 0-0 τη Λάτσιο στη Λεμεσό, έμεινε «ζωντανός» στη μάχη της πρόκρισης και παράλληλα έδωσε την ευκαιρία στη Τράπζονσπορ, που νίκησε 2-0 τη Λέγκια, να περάσει στην 1η θέση.

Κυπριακό «μπλόκο»
Στο 0-0 «κόλλησαν» στη Λεμεσό Απόλλων και Λάτσιο και οι Κύπριοι έμειναν ζωντανοί στη μάχη της πρόκριση από τον 2ο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι Ιταλοί είχαν την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα όμως δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα. Από την άλλη πλευρά, οι γηπεδούχοι, που απειλούσαν κυρίως με αντεπιθέσεις, δημιούργησαν την μεγαλύτερή τους ευκαιρία με τον Παπουλή στο 56’, όμως ούτε αυτοί μπόρεσαν να ανοίξουν το σκορ και το 0-0 έμεινε μέχρι το φινάλε.

Στο άλλο παιχνίδι του 2ου ομίλου, η Τράπζονσπορ εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την ισοπαλία στο ματς του Απόλλωνα και με τη νίκη απέναντι στη Λέγκια Βαρσοβίας με σκορ 1-0 πέρασε μόνη στην 1η θέση.

Το τέρμα του Γιάνκο μόλις στο 7ο λεπτό έδωσε το προβάδισμα στους Τούρκους. Από εκεί και πέρα οι Πολωνοί προσπάθησαν να αντιδράσουν –κυρίως στο τελευταίο 20λεπτο- όμως δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την αντίπαλη εστία και σα να μην έφτανε αυτό ήρθε το τέρμα του Αντίν στο 82’ για να διαμορφώσει το τελικό 2-0.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
Απόλλων Λεμεσού - Λάτσιο 0-0

Τράμπζονσπορ - Λέγκια Βαρσοβίας 2-0
(7' Γιάνκο, 82' Αντίν)

Η Βαθμολογία:

1. Τράμπζονσπορ 7
2. Λάτσιο 5
3. Απόλλων Λεμεσού 4
4. Λέγκια Βαρσοβίας 0

Η επόμενη αγωνιστική:

Πέμπτη 7/11
Λάτσιο - Απόλλων Λεμεσού
Λέγκια Βαρσοβίας - ΤράμπζονσπορΠηγή: sport-fm.gr

Λι-ΟΝ! (video)

Επιτέλους η Λιόν μπήκε σε… λειτουργία! Μετά από διαδοχικές σφαλιάρες στη Γαλλία και δυο σερί ισοπαλίες στο Europa League, η ομάδα του Ρεμί Γκαρντ λύγισε 1-0 τη Ριέκα κι ανέβηκε στην κορυφή του ομίλου!

Λι-ΟΝ! (video)
Η Ανάσταση αργεί ακόμα. Στην Ελλάδα. Γιατί στη Γαλλία -και πιο συγκεκριμένα στη Λιόν- κάπως έτσι ένιωσαν σήμερα.

Έπειτα από τέσσερις σερί αποτυχίες στο γαλλικό πρωτάθλημα (μεταξύ των οποίων και μια ταπεινωτική πεντάρα απ’ τη Μονπελιέ) και δυο συνεχόμενες ισοπαλίες στο Europa League, η ομάδα του Ρεμί Γκαρντ νίκησε!

Έστω και δύσκολα λοιπόν, έστω κι αν αγχώθηκε, λύγισε 1-0 τη Ριέκα (με όμορφη κεφαλιά του Γκρενιέ στο 67’), επέστρεψε στις επιτυχίες απ’ τις 22 Σεπτεμβρίου κι ανέβηκε στην κορυφή του 9ου ομίλου.

Εκεί όπου έχει όμως… παρέα: Την εξαιρετική Μπέτις, που επίσης βρήκε παρηγοριά στην Ευρώπη για την κακή πορεία της στην Primera Division.

Διότι το γκολ του 19χρονου Βαντίγιο στο 57’ (με πανέμορφο πλασέ αλλά και υποψία οφσάιντ) επέτρεψε στους Ανδαλουσιανούς να λυγίσουν τη -μέχρι πρότινος πρωτοπόρο Γκιμαράες- και να πανηγυρίσουν κι εκείνοι την πρώτη νίκη τους (1-0) στο φετινό Europa League.









Τα σημερινά παιχνίδια του 9ου ομίλου

Λιόν-Ριέκα 1-0
(67’ Γκρενιέ)

Μπέτις-Γκιμαράες 1-0
(50’ Βαντίγιο)

Η βαθμολογία (3 αγ.)

1. Λιόν 5 (2-1)
2. Μπέτις 5 (2-1)
3. Γκιμαράες 4 (5-2)
4. Ριέκα 1 (1-6)

Η επόμενη αγωνιστική (07/11)

Ριέκα-Λιόν (22:05)
Γκιμαράες-Μπέτις (22:05)
Πηγή: sport-fm.gr

Τούμπα είναι και… γυρίζει!

Εκεί μέσα όλα είναι δυνατά… Ο ΠΑΟΚ, έμεινε πίσω στο σκορ, 2-0, έχασε δύο πέναλτι με τον Στοχ, όμως επικράτησε 3-2 και έχει πάρει κεφάλι στον όμιλο.

Τούμπα είναι και… γυρίζει

This is Τούμπα… Ο ΠΑΟΚ, έμεινε από νωρίς με δύο τέρματα πίσω στο σκορ. Στο πρώτο ημίχρονο κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Βίτορ και τον Νίνη, έχασε δύο πέναλτι με τον Στοχ, όμως με μια άκρως επαγγελματική και ευρωπαϊκού επιπέδου εμφάνιση, στο δεύτερο ημίχρονο, επικράτησε 3-2 της Μακάμπι Χάιφα.

Ο Ντλόβου (13') άνοιξε το σκορ, για να έρθει γρήγορα ο Γκολάσα (21') να δώσει αέρα δύο τερμάτων στους Ισραηλινούς. Από εκεί και πέρα, αρχικά ο Βίτορ (35') και στη συνέχεια ο Νίνης (39') έφεραν τα πράγματα στα ίσια, για να έρθει και πάλι ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης (66') να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.

Αφεντικό στον όμιλο, ο ΠΑΟΚ, ο οποίος είναι πρώτος, με επτά βαθμούς, έναν περισσότερο από την δεύτερη Άλκμααρ.

Αναλυτικά η βαθμολογία:



1. ΠΑΟΚ 7
2. Άλκμααρ 5
3. Σαχτέρ 2
4. Μακάμπι 1

Το ματς:


Απίστευτα πράγματα… Αυτός θα μπορούσε να είναι ο τίτλος του πρώτου ημίχρονου. Τέσσερα γκολ, δύο χαμένα πέναλτι, ένα δοκάρι και μια φανταστική επιστροφή του ΠΑΟΚ από το 2-0 της Μακάμπι. Οι Ισραηλινοί φρόντισαν πολύ νωρίς να «παγώσουν» την Τούμπα, να πάρουν προβάδισμα με 2-0 και να… «ξυπνήσουν» τον ΠΑΟΚ, ο οποίος άρχισε να κάνει επιθέσεις κατά κύματα.

Η ομάδα του Στέφενς εκμεταλλεύεται την μεγάλη της δύναμη, τις στημένες φάσεις. Ο Βίτορ δήλωσε πιστός στο ραντεβού του με το σκοράρισμα, έβαλε τον ΠΑΟΚ στο παιχνίδι και λίγο αργότερα ήρθε το πρώτο πέναλτι που ο Στοχ πέταξε στα σκουπίδια. Το δοκάρι του Νίνη στο ριμπάουντ κράτησε για λίγο τους Ισραηλινούς μπροστά στο σκορ, όμως στη συνέχεια της φάσης ο ίδιος παίκτης έκανε το 2-2. Το πρώτο ημίχρονο θα μπορούσε να κλείσει ιδανικά με τον ΠΑΟΚ στη θέση του οδηγού, όμως ο Στοχ πέταξε στα σκουπίδια το νέο πέναλτι που κέρδισε ο «δικέφαλος» από τον Τσότσαλιτς.

Στο δεύτερο ημίχρονο, όπως ήταν λογικό ο ρυθμός έπεσε. Η Μακάμπι μαζεύτηκε αρκετά μέτρα πίσω, περίμενε πολύ τον ΠΑΟΚ, ο οποίος ήλεγχε απόλυτα το πώς πήγαινε το παιχνίδι. Σε μια από τις ελάχιστες φάσεις που έκανε η ομάδα του Στέφενς έφτασε και στο τρίτο γκολ με ποιον άλλο; Τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη. Ο Λίνο, το έδωσε… έτοιμο και εκείνος την έσπρωξε στα δίχτυα, κάνοντας την μεγάλη ανατροπή.

Τα λεπτά που κύλησαν μέχρι το φινάλε βρήκαν τον ΠΑΟΚ να διαχειρίζεται πολύ καλά το παιχνίδι, να κυκλοφορεί την μπάλα, να φτάνει κάποιες φορές με αξιώσεις στην εστία του Σαράνοφ, όμως να μην καταφέρνει να πετύχει άλλο γκολ. Η Μακάμπι πίεσε, όμως από την στιγμή που οι Θεσσαλονικείς έκαναν την ανατροπή, πολύ δύσκολα θα έχαναν αυτό το παιχνίδι.

Οι συνθέσεις των ομάδων:


ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς): Χακόμπο, Κίτσιου, Λίνο, Κατσουράνης, Βίτορ, Τζιόλης, Λάζαρ, Σαλπιγγίδης (78’ Βούκιτς), Νίνης (60’ Λούκας), Στοχ, Αθανασιάδης.

Στον πάγκο: Γλύκος, Σκόνδρας, Κατσικάς, Λόρενς, Νέτσιντ.

Μακάμπι Χάιφα (Αρίκ Μπεναντό): Σαράνοφ, Μεσούμαρ (73’ Αζουλάι), Ταβάτα, Πιλιάφσκι, Τσότσαλιτς, Γιαντίν, Γκολάσα, Μπόκολι, Ράγιος, Εζρά, Ντλόβου.

Στον πάγκο: Έντρι, Γκαμπάι, Κεϊνάν, Αμπουκράτ, Αμπουχατζίρα, Κάταν.

Διατητής: Τεϊσέιρα (Ισπανία)
Βοηθοί: Κασάδο (Ισπανία), Σομπρίνο (Ισπανία)
Γήπεδο: Τούμπα


Πηγή: sport-fm.gr

Ζει η… Ανζί!!

Μπορεί να έχασε τα μεγάλα της αστέρια και να μην έχει τη δυναμική του πρόσφατου παρελθόντος, αλλά ακόμη κι έτσι η Ανζί κατάφερε να επικρατήσει 1-0 της Τρόμσο για το Europa League.

Ζει η… Ανζί!
Βάσιμα μπορεί να πλέον να ελπίζει σε πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League η Ανζί μετά το 1-0 της Τρόμσο.

Η ρωσική ομάδα έφτασε στη νίκη χάρη σε τέρμα του Μπουρμίστροφ στο 19’ και με αυτό το αποτέλεσμα έχει 4 βαθμούς και παραμένει… ζωντανή! Πηγή: sport-fm.gr

Εύκολο απόγευμα για την Κούμπαν!

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα η Λοκομοτίβ Κούμπαν επικράτησε στην έδρα της της Λιέτουβος Ρίτας με 68-53, για τη δεύτερη αγωνιστική του Δ’ ομίλου της Euroleague.

Εύκολο απόγευμα για την Κούμπαν
To 2/2 στον Δ’ όμιλο της Euroleague, αυτόν του Παναθηναϊκού, έκανε η Λοκομοτίβ Κούμπαν.

Η ρωσική ομάδα δεν συνάντησε ιδιαίτερη αντίσταση στην έδρα της με αντίπαλο την Λιέτουβος Ρίτας, φτάνοντας άνετα στο τελικό, 68-53.

Κορυφαίοι για τους νικητές οι Ντέρικ Μπράουν με 22 και Ρίτσαρντ Χέντριχ με 17. Από 11 πόντους πέτυχαν για τους Λιθουανούς Γκετσεβίτσιους και Γλυνιαδάκης.

Το ματς



Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ξεκίνημα. Επέβαλαν το ρυθμό τους, απέδωσαν καλά στην άμυνα και περιορίζοντας την Λιέτουβος μόλις στους 10 πόντους κατάφεραν να προηγηθούν με εννιά στο πρώτο δεκάλεπτο (19-10). Ελαφρώς καλύτερα απέδωσαν στη δεύτερη περίοδο οι φιλοξενούμενοι όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για να μειώσουν τη διαφορά με την Κούμπαν να πηγαίνει στα αποδυτήρια για το ημίχρονο με το υπέρ της +12 (39-27). Καμία αλλαγή στο δεύτερο μέρος. Η ομάδα του Εβγκένι Πασούτιν δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο φτάνοντας εύκολα στο τελικό 68-53.

Τα δεκάλεπτα: 19-10, 39-27, 55-41, 68-53 Πηγή: sport-fm.gr

Ο Ρούνεϊ με μαλλιά!! (pic)

rooney
O Άγγλος επιθετικός έχει σήμερα τα γενέθλια του (24.10.1985), με αποτέλεσμα ο καλός του φίλος και συμπαίκτης του στην Εθνική Αγγλίας, Άσλεϊ Κόουλ, να του… φυτρώσει μαλλιά.
Συγκεκριμένα ανέβασε στο twitter την παρακάτω φωτογραφία γράφοντας χαρακτηριστικά:
“Χρόνια Πολλά. Λατρεύω το νέο σου κούρεμα”

Πηγή: arenafm.gr

Ισοπαλία – «λουκούμι» στο Καζακστάν!!

az
Στο όμιλο του ΠΑΟΚ, Σαχτιόρ Καραγκαντί και Άλκμααρ αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 στο Καζακστάν. Το αποτέλεσμα ήταν ό,τι έπρεπε για τον ΠΑΟΚ, αφού με νίκη στο ματς με τη Μακάμπι πιάνει κορυφή.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο αποφασιστικά στο παιχνίδι και ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 11’ με τον Φινοτσένκο. Στη συνέχεια η Άλκμααρ πίεσε και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 26’ με τον Γκούντμουντσον.
Με την ισοπαλία αυτή, ο ΠΑΟΚ με νίκη κόντρα στη Μακάμπι θα μπορέσει να βρεθεί μόνος πρώτος στον όμιλο του και πιο κοντά στην πρόκριση.
Πηγή: arenafm.gr

«Καλύτερη εκτός έδρας η Μακάμπι!»

Ο Γιτζάκ Σουμ μιλάει στο gazzetta.gr για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Μακάμπι Χάιφα και... θυμίζει το παράδειγμα του Ολυμπιακού όταν είχε κάνει το λάθος να την υποτιμήσει!  
Ο έμπειρος Ισραηλινός προπονητής ήταν στον πάγκο της Μακάμπι Χάιφα την περίοδο 2002-03, όταν είχε κάνει την έκπληξη και είχε αποκλείσει τον Ολυμπιακό. Στη συνέχεια, έκατσε στον πάγκο του Παναθηναϊκού, με τον οποίο πανηγύρισε το νταμπλ του 2003-04. Μιλώντας στο gazzetta.gr, o Σουμ μίλησε για τη φετινή Μακάμπι και ξεκαθάρισε ότι είναι ικανή να κάνει τη ζημιά στον δικέφαλο.
Κακή πορεία για τη Μακάμπι μέχρι στιγμής στο Πρωτάθλημα...
«Η Μακάμπι αποτελεί μία από τις καλύτερες ομάδες στο Ισραήλ. Παρότι φέτος δεν έχει ξεκινήσει καλά παραμένει ένας μεγάλος σύλλογος και πρέπει να σας πω ότι είναι πιο επικίνδυνη εκτός έδρας από ό,τι εντός. Έχει εμπειρία στην Ευρώπη και έχει δείξει ότι ξέρει πως να παίρνει αποτελέσματα».
Ποιο είναι το μεγάλο όπλο της Μακάμπι; Υπάρχει κάποιος παίκτης που κάνει τη διαφορά; 
«Δεν έχει έναν παίκτη στον οποίο θα ήθελα να σταθώ, ξεχωρίζει για την συνολική λειτουργία της και την ομαδικότητά της. Όλοι οι παίκτες γνωρίζουν πολύ καλά τους ρόλους τους και ξέρουν πως να συμπληρώνουν ο ένας τον άλλον».
Ποια είναι η άποψή σας για τον ΠΑΟΚ;
«Δεν έχω παρακολουθήσει τον ΠΑΟΚ φέτος, αλλά ξέρω ότι πάντα είναι πολύ δύσκολο να αγωνίζεσαι στην Τούμπα με την ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο κόσμος. Ως γηπεδούχος όμως και με τον κόσμο στο πλευρό του, ο ΠΑΟΚ θα είναι αυτός που θα έχει το άγχος».
Θεωρείτε τον ΠΑΟΚ φαβορί;
«Στο ποδόσφαιρο μπορούν να συμβούν τα πάντα. Θυμάμαι ότι όταν ήμουν προπονητής στη Μακάμπι και παίξαμε με τον Ολυμπιακό κανείς δεν μας έδινε πιθανότητες. Κι όμως, κερδίσαμε 3-0 και καταφέραμε να πάρουμε την πρόκριση. Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν μπορείς να βγάζεις πρόωρα συμπεράσματα και θα είναι λάθος αν υποτιμηθεί η Μακάμπι».
Ο Μπενάντο είναι σχετικά άπειρος προπονητής και θα βρει απέναντί του στη μάχη των πάγκων τον Χουμπ Στέφενς...
«Τον Αρίκ Μπενάντο τον είχα παίκτη σε δύο ομάδες και τον γνωρίζω πολύ καλά. Είναι ένας προπονητής με πολλές φιλοδοξίες. Ξεκίνησε στις ακαδημίες της ομάδας και στη συνέχεια του έδωσαν την θέση του πρώτου προπονητή. Δεν έχει εμπειρία ως τεχνικός, αλλά ως ποδοσφαιριστής έχει πάρα πολλές παραστάσεις. Έχει παίξει πολλά ματς και την Εθνική και ξέρει πως να διαχειρίζεται την πίεση. Είναι παιδί της ομάδας και όλοι τον στηρίζουν. Πιστεύω ότι η έλλειψη προπονητικής εμπειρίας δεν θα τον επηρεάσει στην Τούμπα και θα σταθεί επάξια».
Μιλήσατε με τους ανθρώπους της ομάδας για να τους δώσετε πληροφορίες για το ματς στην Ελλάδα;
«Όχι, όχι δεν επικοινώνησαν μαζί μου. Έτσι κι αλλιώς έχω φύγει πολλά χρόνια από την Ελλάδα και δεν παρακολουθώ τόσο στενά τις εξελίξεις».
Πηγή: gazzetta.gr

Ιορδανίδης στο Metropolis: «Ο ΠΑΟΚ έχει μέταλλο μεγάλης ομάδας»

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Μιχάλης Ιορδανίδης.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε:

Για το σημερινό ματς με τη Μακάμπι: «Το άγχος είναι μεγάλο, και δικαιολογημένα αφού σε περίπτωση νίκης ο ΠΑΟΚ θα βρίσκεται με το 1,5 πόδι στην επόμενη φάση. Άλλωστε θα είναι και το πρώτο ματς μπροστά σε κόσμο. Αυτό προσδίδει σίγουρα χαρά αλλά συγχρόνως και άγχος. Επιβάλλεται σήμερα ο ΠΑΟΚ να δείξει το καλό του πρόσωπο για να πάρει τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Για την επιθετική φιλοσοφία Στέφενς: «Ταιριάζει με τη φιλοσοφία του ΠΑΟΚ γιατί ο ΠΑΟΚ παίζει πάντα για να κερδίσει και ειδικά στην έδρα του που ο κόσμος θέλει να βλέπει επιθετικό ποδόσφαιρο. Ο ΠΑΟΚ έχει μέταλλο μεγάλης ομάδας και αρχίζει σταδιακά να παίζει το ποδόσφαιρο που θέλει να βλέπει και η διοίκηση και ο κόσμος. Με την ενίσχυση τον Ιανουάριο που τη θεωρώ δεδομένη μπορεί να πάει ακόμη καλύτερα».

Για το πώς βλέπει το ματς: «Θα κερδίσει ο ΠΑΟΚ εύκολα ή δύσκολα. Βλέπουμε πως η ομάδα αρχίζει και βρίσκει σιγά σιγά τον εαυτό της, ανεβάζουν την απόδοσή τους και κάποια παιδιά, θα είναι και ο κόσμος ο 12ος παίκτης στις εξέδρες. Βάσει όλων αυτών πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ θα νικήσει». Πηγή: metrosport.gr

«Δύσκολη αποστολή για τον ΠΑΟΚ»

pic-0-norm
O Μιχάλης Λεοντιάδης παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ φιλοξενήθηκε στον Arena FM 89,4 και μας έδωσε την άποψη του για το σημερινό παιχνίδι για το Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στην Μακάμπι Χάιφα.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε για το σημερινό παιχνίδι:
«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, θέλει πολύ προσοχή αλλά ο ΠΑΟΚ πλέον έχει «μεγαλώσει» αρκετά, έχει κάνει μεταγραφές και με τον κόσμο πρέπει να το πάρουμε το ματς. Η ομάδα στα τελευταία παιχνίδια δεν είναι αυτός που θέλουμε και αυτός που περιμέναμε. Είναι πάντως μια δύσκολη αποστολή για την ομάδα. Είμαστε καλύτεροι από την Μακάμπι, έχουμε καλύτερες μονάδες αλλά αυτό πρέπει να το αποδείξουμε και μέσα στο γήπεδο».
Πηγή: arenafm.gr

«Προσοχή στα πανό με πολιτικό περιεχόμενο»

OPADOI+PAOK
Ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ηλίας Γεροντίδης, φιλοξενήθηκε στον Arena FM 89,4 και μίλησε για τα μέτρα ασφαλείας αλλά και για τα πανό που πρέπει να προνέψουν οι οπαδοί του δικεφάλου.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Οι φίλαθλοι το κατάλαβαν πλέον, οι τιμωρίες μας άφησαν πολύ πίσω και έκαναν κακό στην ομάδα, πλέον πρέπει ο ΠΑΟΚ να ακολουθήσει μια τελείως διαφορετική γραμμή. Από δω και πέρα έχουμε «καμπανάκι» από την UEFA οπότε και οι φίλαθλοι μας θα πρέπει να είναι πάρα πολύ προσεκτικοί και ιδιαίτερα να προσέξουμε  τα πανό καθώς μας το έχουν επισημάνει. Ο κομισάριος του αγώνα μας προειδοποίησε για τα πανό με πολιτικό περιεχόμενο. Απλά να ζητήσω από τον κόσμο, η συμπεριφορά τους να είναι όσο περισσότερο κόσμια γίνεται».
Για την σύσκεψη πριν το παιχνίδι: «Έγινε κανονικά η σύσκεψη όπως πριν από κάθε παιχνίδι, δεν είπαμε κάτι ιδιαίτερο . Περιμένουμε περίπου 200 οπαδούς της Μακάμπι, στην θύρα 8 θα είναι 50 με 100 άτομα και οι υπόλοιποι θα είναι στης θύρα των επισήμων. Από εκεί και πέρα περιμένουμε σήμερα να γεμίσει το γήπεδο, ».
Πηγή: arenafm.gr

Εγκρίθηκε η ΑΜΚ, θετική εξέλιξη για το «99»!

ARIS_METOXIKO
Σημαντική εξέλιξη για την ΠΑΕ Άρης, ενόψει μάλιστα της αυριανής (25/10) εκδίκασης της αίτησης των «κίτρινων» για την υπαγωγή τους στο «άρθρο 99».
Πιο συγκεκριμένα το Υπουργείο Ανάπτυξης και ανταγωνιστικότητας, ενέκρινε την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, ύψους 7 εκατ. ευρώ, γεγονός που ενισχύει τις θέσεις της ΠΑΕ για το «99».
Επίσης, ανοίγει για τους «κιτρινόμαυρους» και ο δρόμος για υποψήφιους επενδυτές που κατά καιρούς έχουν εκφράσει την πρόθεση να επενδύσουν στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και που πλέον καλούνται να το αποδείξουν εμπράκτως.
Πλέον πέρα από την μεγάλη είδηση σε σχέση με το άρθρο 99 και την βιωσιμότητα της ΠΑΕ που εξαρτάται και από την παράμετρο της ΑΜΚ, ανοίγει ο δρόμος και για τους υποψήφιους επενδυτές. Τα…βουνά, οι Αμερικάνοι, οι Αζέροι και όποιος άλλος πλέον δεν έχουν καμία δικαιολογία. ή θα αποδειχθεί ότι ήταν…παπάδες ή με 7 εκ ευρώ αρχικά θα…κάνουν παπάδες!
Στις φωτό μπορείτε να δείτε την σχετική απόφαση του Υπουργείου, όπως την δημοσιεύει η επίσημη ιστοσελίδα της «ΚΜΑ».
Πηγή: arenafm.gr

«Προσοχή στην επίθεση»

Maxime
Στον Arena FM 89,4 μίλησε ο πρώην  ποδοσφαιριστής της Ισραηλινής ομάδας Μπνέι Σακνίν και νυν του Πανθρακικού, Μαξίμ Ζοζέ, για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Μακάμπι Χάιφα αλλά και για τον Πανθρακικό.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γάλλος στόπερ στον Arena fm:
Για τη Μακάμπι Χάιφα:
“Πέρσι στο Ισραηλινό πρωτάθλημα η Μακάμπι είχε κάνει καλή πορεία. Είχε πολύ καλούς παίκτες στα άκρα αλλά και στο κέντρο”.
Για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Μακάμπι:
“Η Μακάμπι Χάιφα είναι πολύ καλή ομάδα αλλά πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να κερδίσει καθώς το Ελληνικό πρωτάθλημα είναι καλύτερο από το Ισραηλινό”.
Για το ποιά ομάδα θεωρεί φαβορί:
“Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί καθώς παίζει εντός έδρας και επειδή οι ομάδες στην Ελλάδα είναι ποιοτικότερες από αυτές του Ισραήλ”.
Για τα δυνατά σημεία της Μακάμπι:
“Η επιθετική γραμμή της Μακάμπι είναι πολύ δυνατή. Ιδιαίτερα το ο Έζρα είναι ένας πολύς ικανός και γρήγορος παίκτης”.
Για τις ομάδες που ξεχωρίζει στο Ελληνικό πρωτάθλημα:
“Ο ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός,  ο Παναθηναϊκός ο Αστέρας Τρίπολης ξεχωρίζουν. Όλες οι άλλες ομάδες είναι πάνω κάτω στο ίδιο επίπεδο”.
Για το γεγονός πως θα είναι σαν να παίζει εκτός έδρας ο Πανθρακικός την Κυριακή:
“Την Κυριακή θα είναι σα να παίζουμε εκτός έδρας καθώς ο ΠΑΟΚ θα έχει πολύ κόσμο στο γήπεδο μας αλλά όταν είσαι ποδοσφαιριστής πρέπει να συγκεντρώνεσαι στο γήπεδο και όχι στον κόσμο”.
Για τον Πανθρακικό:
“Είμαστε σε καλό επίπεδο αλλά μπορούμε και ακόμα καλύτερα. Στα τελευταία παιχνίδια έχουμε δεχθεί γκολ στα τελευταία λεπτά και χρειαζόμαστε περισσότερη αυτοσυγκέντρωση”.
Για τον πως νοιώθει στην Ελλάδα:
“Νοιώθω πολύ καλά στην Ελλάδα. Όλοι με βοηθάνε και με στηρίζουν όσο χρειάζεται”.
Πηγή: arenafm.gr

“Μπορεί πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ”

karageorgiou
Στον Arena FM 89,4 μίλησε ο προπονητής του Λεβαδειακού Νίκος Καραγεωργίου εκφράζοντας την πεποίθησή του πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα με μερικές καλές προσθήκες το χειμώνα.
Αναλυτικά όσα είπε:
Για την ομάδα του Λεβαδειακού:
“Θέλω μέσα από τη προσπάθεια μου να φανεί η δουλειά μου. Πιστεύω πως στον Λεβαδειακό άμα υπάρχει λίγη υπομονή θα πετύχουμε πράγματα. Η ομάδα δε υπολείπεται τίποτα από τις άλλες που ήμουνα. Τη δεδομένη χρονική στιγμή υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών στην αμυντική γραμμή. Από εκεί και πέρα είναι μια ομάδα με στόχους και φιλοδοξίες”.
Για την εμπειρία του στα Ελληνικά γήπεδα:
“Πλέον δεν έχω το αρχικό άγχος που είχα παλαιότερα, έχει ξεπεραστεί. Η εμπειρία μου πιστεύω μπορεί να βοηθήσει την ομάδα που ανέλαβα. Έχω μάθει πολλά πράγματα από τις ομάδες που έχω περάσει”.
Για άμα το φετινό πρωτάθλημα είναι δύο ταχυτήτων:
“Υπάρχουν και εκτός του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού άλλες ομάδες που είναι πιο έτοιμες και πιο ικανές. Ο Αστέρας Τρίπολης, ο Ατρόμητος και ο Παναθηναϊκός ξεχωρίζουν. Όλες οι άλλες ομάδες είναι πολύ κοντά”.
Για το επίπεδο του φετινού πρωταθλήματος:
“Είναι καλύτερο το φετινό πρωτάθλημα από το περσινό. Είναι πιο ανταγωνιστικό και μπαίνουν και πιο πολλά γκολ. Φαίνεται πως υπάρχει ανταγωνισμός και στη κορυφή μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού, υπάρχει μάχη και για τα πλει οφ και στη ζώνη του υποβιβασμού”.
Για τον φετινό ΠΑΟΚ:
“Ο ΠΑΟΚ έχει πάρει αποτελέσματα χωρίς να παίζει καλό ποδόσφαιρο κάτι που δείχνει πως υπάρχει ποιότητα. Άμα βελτιωθεί και κάνει και κάποιες προσθήκες τον Δεκέμβριο μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα”.
Για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Μακάμπι:
“Πιστεύω πως π ΠΑΟΚ θα προκριθεί από τον όμιλο του. Θεωρώ πως θα κερδίσει την Μακάμπι και θα βάλει τις βάσεις για την πρόκριση. Είναι καλύτερος και θα έχει και τη στήριξη του κόσμου”.
Για τα δυνατά στοιχεία του ΠΑΟΚ:
“Η δύναμη του ΠΑΟΚ είναι μεσοπεπιθετικά αλλά και το γεγονός πως βρίσκει γκολ και από την άμυνα. Είναι πολύ σημαντικό να έρχονται λύσεις και από τα μετόπισθεν”.
Για τη δύναμη της έδρας:
“Η έδρα  βοηθάει πολύ τον γηπεδούχο. Βέβαια μπορεί ο κόσμος να λειτουργήσει και αντίστροφα άμα δημιουργήσει μια λανθασμένη ατμόσφαιρα και μεταδώσει άγχος στους παίκτες. Αν η Τούμπα είναι όπως πρέπει να είναι και όπως είναι τα τελευταία χρόνια η ομάδα θα πάρει σημαντική ψυχολογική ώθηση”.
Πηγή: arenafm.gr

«Όπλο του ΠΑΟΚ η έδρα»

pegasus_LARGE_t_143761_105396267
Στον Arena FM 89,4 μίλησε ο πρώην προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Νιρ Κλίνγκερ, για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Μακάμπι Χάιφα.
Αναλυτικά είπε:
Για τις αναμνήσεις του από το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Μακάμπι:
“Θυμάμαι τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Ήταν πολύ εντυπωσιακή η ατμόσφαιρα και είχα εντυπωσιαστεί.  Ήμασταν τυχεροί, πετύχαμε γρήγορα γκολ, προκαλέσαμε ένα μικρό σοκ στον ΠΑΟΚ και πήραμε την νίκη. Από εκεί και πέρα έγινε και τον περιστατικό με τον Λιάσο Λουκά όπου ανακουφιστήκαμε καθώς ακόμα και με τη νίκη με σκορ 1-2 μέσα στην Τούμπα ξέραμε πως ο ΠΑΟΚ είχε πολύ καλή ομάδα και δεν ήμασταν σίγουροι αν θα προκριθούμε”.
Για την  Μακάμπι Χάιφα:
“Ξεκίνησα από την Μακάμπι Χάιφα την καριέρα μου ως ποδοσφαιριστής και τη ξέρω πολύ καλά.Το αποτέλεσμα θα επηρεαστεί σημαντικά από τα πρώτα λεπτά. Θεωρώ πολύ δύσκολα να τα καταφέρει κάποια ομάδα στα πρώτα λεπτά μέσα στη Τούμπα. Άμα η Μακάμπι δε δεχθεί γκολ στα πρώτα 25-30 λεπτά θα δυσκολέψει πολύ τον ΠΑΟΚ καθώς έχει μια ποιοτική ομάδα.
Η Χάιφα έχει δύο παίκτες κλειδιά τον Ράγιος και τον Έζρα. Θα έρθει δυνατά για να πάρει τουλάχιστον έναν βαθμό. Από εκεί και πέρα το παιχνίδι εξαρτάται από τον ΠΑΟΚ που παίζει στην έδρα του με τον κόσμο και θα έχει σίγουρα τον πρώτο λόγο στο παιχνίδι”.
Για την αδυναμία της Μακάμπι Χάιφα στις στημένες φάσεις:
“Έχει μόνο τρεις ψηλούς παίκτες και έναν καλό τερματοφύλακα. Η υπόλοιπη ομάδα δεν είναι πολύ ψηλή αλλά θεωρώ πως ο ΠΑΟΚ δε πρέπει να ασχοληθεί τόσο με τα στημένα όσο με την ανάπτυξη του στο παιχνίδι”.
Για το ποιον θεωρεί το φαβορί του αγώνα:
“Η Μακάμπι δε είναι σε πολύ καλή κατάσταση αλλά έχει πολλούς ικανούς παίκτες με καλή τεχνική. Παρόλα αυτά δεν έχει αυτοπεποίθηση στην άμυνα. Θεωρώ πως ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα έχει την ευκαιρία να κερδίσει εύκολα η με ένα μεγάλο σκορ”.
Για το τι πρέπει να εκμεταλλευτεί ο ΠΑΟΚ για να φτάσει στη νίκη:
“Όταν παίζει σε ένα γήπεδο όπως η Τούμπα πρέπει να αξιοποιήσεις την έδρα σου. Ό ΠΑΟΚ πρέπει να πάρει το ρόλο του ηγέτη στον αγώνα από την αρχή και να εκμεταλλευτεί τον λαό του στο έπακρο. Διαφορετικά όσο περνάει ο χρόνος η Μακάμπι θα ανεβαίνει”.
Για το ποιούς παίκτες θυμάται από τον ΠΑΟΚ του 2004:
“Από εκείνη την ομάδα που αντιμετώπισα μου έχει μείνει ο Σαλπιγγίδης. Τα χρόνια που ήμουν στη Κύπρο γνώρισα τον Άγγελο Αναστασιάδη,  όπως είπα και πριν τον Λιάσο Λουκά και άλλους πολλούς”.
Πηγή: arenafm.gr

«Τερματάρα ο Χακόμπο»

10982_main
Στον Arena FM 89,4 μίλησε ο Γιάννης Γκιτσιούδης για τους τερματοφύλακες του ΠΑΟΚ, την φετινή ομάδα αλλά και τη σημασία που έχει ένα καλά οργανωμένο αθλητικό κέντρο για έναν σύλλογο που στοχεύει ψηλά σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Αναλυτικά είπε:
Για τον τους τερματοφύλακες στον ΠΑΟΚ:
“Εμένα μου αρέσει πολύ ο Χακόμπο  σαν τερματοφύλακας. Έχει πολύ καλά στοιχεία. Βγαίνει, μιλάει,  κατευθύνει, και οργανώνει πολύ καλά. Από κει και πέρα το μόνο πρόβλημα είναι τα νεύρα του και εκεί πρέπει η διοίκηση να του βάλει κάποιο “χαλινάρι”. Κάποιες φορές με τον εκνευρισμό του δημιουργεί και πρόβλημα στην ομάδα. Είνα σίγουρα ο πιο έτοιμος στον ΠΑΟΚ. Είναι δύσκολο να εκτιμήσει κάποιος τον τερματοφύλακα καθώς το λάθος φαίνεται εύκολα παρόλα αυτά  ο Χακόμπο έχει κερδίσει τον κόσμο. Ο Γλύκος είναι και αυτός πάρα πολύ καλός αλλά δυστυχώς έχει κάνει κάποια λάθη. Θεωρώ πως είναι αδικημένος”.
Για την εικόνα του ΠΑΟΚ φέτος:
“Ήμουν απαισιόδοξος αλλά βλέπω πως όλα πάνε καλά. Δε παίζουμε πολύ θεαματικό ποδόσφαιρο αλλά παίρνουμε τα αποτελέσματα και αυτό είναι που μετράει. Πολλές ομάδες έχουν αποδυναμωθεί με αποτέλεσμα να έχουμε μείνει μόνο εμείς και ο Ολυμπιακός. Άμα είμαστε λίγο τυχεροί και υπάρξουν και καλές διαιτησίες μπορεί να χτυπήσουμε το πρωτάθλημα”.
Για τον φετινό Ολυμπιακό:
“Ο Ολυμπιακός είναι πολύ δυνατός φέτος. Οι παίκτες έχουν κίνητρο καθώς υπάρχουν χρήματα και το Τσάμπιονς Λίγκ. Επιπλέον οι πολλές λύσεις στο πάγκο δημιουργούν τον υγιή ανταγωνισμό που χρειάζεται η κάθε ομάδα. Όλοι παίζουν για τη θέση του βασικού”.
Για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Μακάμπι:
“Ελπίζω να πάνε σήμερα όλα καλά. Είμαι αισιόδοξος και θα βοηθήσει πολύ και ο Κόσμος. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από την νίκη”.
Για το αθλητικό κέντρο στη Θέρμη:
“Η υποδομή είναι μεγάλη υπόθεση. Όλα τα παιδιά θα έχουν κίνητρο και όνειρα. Έτσι ξεκινήσαμε όλοι με στόχο να παίξουμε στην ομάδα που αγαπάμε και στην Εθνική. Είναι σημαντικό να υπάρξει οργάνωση και επένδυση στο μέλλον. Πρέπει κάποια παιδία που ξεχωρίζουν να είναι εσώκλειστα και να γίνει  πάνω τους πολύ δουλειά και προσπάθεια. Έχω παρακολουθήσει τις ακαδημίες στην Άρσεναλ όπου όλα είναι εξαιρετικά αλλά ο μόνος στόχος είναι να πλουτίσουν. Στον ΠΑΟΚ πρέπει να κοιτάξουν να δημιουργήσουν ομάδα που στο μέλλον θα μπορεί να πετύχει πολλά”.
Πηγή: arenafm.gr

«Τα παιδιά της Θύρας 4»

[apl
O παπα-Χρήστος μίλησε στο Arena FM 89,4 για την ξενάγηση που έγινε σε αυτόν και σε άλλους τρεις ιερωμένους από την Κύπρο στο γήπεδο της Τούμπας και γενικά για τα θέματα του ΠΑΟΚ. Παράλληλα πέρασε και ένα πολύ σημαντικό κοινωνικό μύνημα για τους νέους και την Θύρα 4.
Αναλυτικά είπε:
Για την επίσκεψη στο γήπεδο της Τούμπας:
“Δεν ήταν προγραμματισμένη επίσκεψη αλλά μια μεγάλη έκπληξη. Με πήραν κάποιοι φίλοι μου να πάω σπίτι τους και βρήκα κάποιους  ιερείς από τη Κύπρο να είναι φανατικοί οπαδοί του ΑΠΟΕΛ και του ΠΑΟΚ. Ήξεραν τα πάντα για τον ΠΑΟΚ και για τους παίκτες της ομάδας. Είχαμε συνέδριο με τον Οικουμενικό Πατριάρχη και μόλις τελείωσε μου ζήτησαν να πάμε στη Τούμπα. Πήραμε άδεια από τους υπεύθυνους της ΠΑΕ και ξεναγηθήκαμε παντού”.
Για τους ιερωμένους και τον Δεσπότη από τη Κύπρο:
“Οι ιερωμένοι είναι μόνιμοι σε κάθε αγώνα του ΑΠΟΕΛ. Δε τιμωρήθηκε ποτέ κανείς του. Χθες το βράδυ όταν φάγαμε ήταν και ο δεσπότης τους μαζί και μας έλεγε πως παρακολουθεί τους ποδοσφαιρικούς αγώνες. Είναι πάρα πολύ οργανωμένοι και ενωμένοι. Μπορώ να πω πως  ζήλεψα και λίγο. Δεν έχω όμως καμία πικρία καθώς έχω πάντα την αγάπη του κόσμου”.
Για την σημασία που έχει η επικοινωνία με τους νέους:
“Στο σχολείο που διδάσκω συζητάμε με τα παιδιά για όλες τις ομάδες. Είναι κάτι πανέμορφο να συζητάς για τον αθλητισμό με τους νέους. Πρέπει να ασχοληθείς και να παίξεις με τα παιδιά και θα κερδίσεις πολλά από αυτά. Άμα τους δοθείς σου δίνουν και αυτά τον εαυτό τους”.
Για το άμα πάει συχνά στη Τούμπα:
“Κατεβαίνω στη Τούμπα μαζί με τα παιδιά. Και στη Βέροια βρέθηκα και στον Παναθηναϊκό. Γνωρίζομαι με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ,είμαστε μια οικογένεια”.
Για το Ευρωπαϊκό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Μακάμπι:
“Ο μόνος δρόμος είναι η νίκη σήμερα. Είμαστε σε καλή κατάσταση και έχουν ισορροπήσει πολύ τα πράγματα. Το 3-0 θα ήταν ένα καλό σκορ. Πιστεύω πως το πρώτο γκολ θα ξεκινήσει από την άμυνα”.
Για το άμα έχει επικοινωνήσει με τον Ιβάν Σαββίδη:
“Δε είμαι άτομο που μιλάει πολύ με τους προέδρους. Έχουμε κάνει μια συνάντηση με τον Σαββίδη αλλά γενικά δε πάω πολύ κοντά στα προεδρία. Έχω μια αλλεργία με την εξουσία”.
Για την αντιμετώπιση των ατόμων της θύρας 4 από την κοινωνία:
” Ενδιαφέρομαι πάρα πολύ για την θύρα 4 και ας θωρούνται τα παιδιά εκεί πέρα ως σκουπίδια η της κοινωνίας από το σύστημα. Πολλοί πιστεύουν πως υπάρχουν “χαμένα κορμιά” εκεί αλλά αυτά τα “χαμένα κορμιά” έχουν πολύ μεγάλη συνείδηση. Την Ελλάδα την οδήγησαν σε αυτή την άσχημη κατάσταση οι γραβατωμένοι όχι κάποιος άλλος”.
 Για το μνημόσυνο των Τεμπών:
“Στο μνημόσυνο τον Τεμπών δε μπόρεσα να παραβρεθώ λόγω βαφτίσεων. Όλοι θυμηθήκαμε και προσευχηθήκαμε για τα παιδιά”.
Για τη συμμετοχή του στον ΠΑΟΚ με κάποιον άλλον τρόπο:
“Δε σκέφτομαι να συμμετέχω κάπως στον ΠΑΟΚ εκτός από το να μιλάω με τους παίκτες”.
Για το κοινωνικό συσσίτιο που οργανώνει:
“Οργανώνω κοινωνικό συσσίτιο στον Τρίλοφο όπου έχουν γίνει όλες οι προετοιμασίες. Θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε αρχικά Κυριακές και από εκεί και πέρα όσες περισσότερες φορές μπορούμε τη βδομάδα. Υπάρχει μεγάλη αγάπη στην Ελληνική κοινωνία και θα βρεθούν τα απαραίτητα αγαθά”.
Πηγή: arenafm.gr

«Λάδι» ο Βοσκάκης!

voskakis-new
Απίστευτο και όμως… ελληνικό! Την στιγμή που όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα αναγνώρισε την «σφαγή» του Άρη στην Βέροια, την στιγμή που επώνυμοι και ανώνυμοι άνθρωποι του ποδοσφαίρου δήλωσαν αηδιασμένοι από την συμπεριφορά του διαιτητή, την στιγμή που καθηγητές και παρατηρητές διαιτησίας «σταύρωσαν» τον Βοσκάκη με την κριτική τους, ο κ. Μπερσής τον έβγαλε… λάδι! 
Ο παρατηρητής διαιτησίας από την Αρκαδία, που βρέθηκε στο γήπεδο της Βέροιας την περασμένη Κυριακή, βαθμολόγησε τον διαιτητή από το Ρέθυμνο με 7.8 και φυσικά, τον γλίτωσε από την «λαιμητόμο» της πειθαρχικής επιτροπής της ΚΕΔ. Ο κ. Μπερσής προφανώς ήταν σε άλλο γήπεδο, δεν είδε και δεν άκουσε τίποτα από όσα συνέβησαν, βαθμολογώντας τον Βοσκάκη με μη παραπέμψιμο βαθμό. 
Βέβαια, έστω και εκτός… πρωτοκόλλου, πληροφορίες αναφέρουν ότι η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας θα κρατήσει τα προσχήματα και θα τιμωρήσει «σιωπηρά» τον Βοσκάκη, τοποθετώντας τον στο «ψυγείο» για εύλογο χρονικό διάστημα. Ωστόσο, παρά την σιωπηρή τιμωρία, μένει η απορία για τον παρατηρητή διαιτησίας κ. Μπερσή, που προφανώς θα συνεχίσει να βαθμολογεί με… δικούς του κανόνες τους διαιτητές της Superleague, προφανώς έξω από κάθε ποδοσφαιρική λογική.
Πηγή: arenafm.gr

Ανησυχία για Τάτο στον Άρη!

Ενοχλήσεις στους προσαγωγούς νιώθει ο Ανδρέας Τάτος, γεγονός που προκαλεί ανησυχία στους ανθρώπους του Άρη σχετικά με τη συμμετοχή του στο ματς με τον Πλατανιά.

Ανησυχία για Τάτο στον Άρη
Με μία ακόμη απώλεια είναι πιθανό να παραταχθεί εναντίον του Πλατανιά ο Άρης, αφού πέρα από τις τρεις αποβολές παικτών του στην αναμέτρηση με τη Βέροια, έχει να αντιμετωπίσει και το θέμα που προέκυψε με τον Ανδρέα Τάτο.

Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί σε μαγνητική προκειμένου να διαπιστωθεί η έκταση του τραυματισμού του, με τις πιθανότητες -ως τώρα- να μην είναι υπέρ του.

Το πρόβλημα προέκυψε στην πρωινή προπόνηση του Άρη και όπως είναι φυσικό, οι άνθρωποι του Άρη κάθονται σε αναμμένα «κάρβουνα»…Πηγή: sport-fm.gr

Όλα καθαρά!!

Όλα καθαράΜε τις καταθέσεις των μαρτύρων υπεράσπισης συνεχίσθηκε η 13η συνεδρίαση της δίκης για τα στημένα παιχνίδια.

Όλοι τους υποστήριξαν εμμέσως πλην σαφώς ότι όλα είναι καθαρά, επισημαίνοντας ότι δεν υπάρχει κάτι περίεργο ή παράνομο.

Πρώτος μάρτυρας κατέθεσε ο αρχηγός της Αναγέννησης Καρδίτσας, Σωκράτης Μπουντούρης

«Ήταν μονόδρομος η νίκη για εμάς. Η Καβάλα ήταν αδιάφορη, ήταν καλύτερη ομάδα αλλά δεν νικάει πάντα ο καλύτερος και τα γκολ που πετύχαμε ήταν κανονικά. Για τον Περικλή Αμανατίδη δεν έχω ακούσει ποτέ να έχει παίξει στοίχημα. Είχαμε και εσωτερικό κανονισμό που μας απαγόρευε να παίζουμε τυχερά παιχνίδια. Δεν μας έγινε ποτέ κουβέντα για κάποιο ματς και στα 2,5 χρόνια που είχα προπονητή τον Αμανατίδη, ποτέ δεν μας είπε κάτι», ανέφερε για το παιχνίδι Καρδίτσα - Καβάλα 3-0.

"Εσείς που ήσασταν αρχηγός, αν το είχαμε στήσει το παιχνίδι με τον πρόεδρο σας δεν θα το ξέρατε;», ήταν η ερώτηση του Μάκη Ψωμιάδη…

«Αυτό που ξέρω είναι ότι δώσαμε όρκο πριν από το ματς για να πάρουμε το παιχνίδι και το κερδίσαμε», απάντησε ο παίκτης.

Επόμενος μάρτυρας ήταν ο Σπύρος Γόγολος, ποδοσφαιριστής του Αγροτικού Αστέρα, ο οποίος ανέφερε για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

«Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι μέχρι το τελευταίο λεπτό. Τα δώσαμε όλα για να ισοφαρίσουμε. Δεν υπέπεσε κάτι στην αντίληψή μου, είτε για τον Αμανατίδη, είτε για τον Ριαβόγλου. Ο Αμανατίδης ήθελε πάντα να κερδίζει, δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα», ανέφερε.

Σε ερώτηση της πρόεδρου, αν η ομάδα πλήρωνε τους ποδοσφαιριστές ή τους πλήρωνε μέσω του στοιχήματος, ανέφερε…

"Είχαμε καθυστερήσεις στα λεφτά μας όπως σε όλες τις ομάδες".

Οι συνήγοροι απέσυραν 17 μάρτυρες υπεράσπισης καθώς έκριναν ότι καλύπτόνται από τα όσα είχαν αναφέρει οι μάρτυρες κατηγορίας…

Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, θα συνεδριάσει ξανά την επόμενη εβδομάδα. Πηγή: sport-fm.gr

Μανούσος: «Μη μου στερήσετε το όνειρο»

Μανούσος: «Μη μου στερήσετε το όνειρο»«Σας παρακαλώ, μην μου στερήσετε το όνειρο που έχω από παιδί», ανέφερε –μεταξύ άλλων- ο Γιώργος Μανούσος κατά την απολογία του για την απαγορευμένη ουσία που βρέθηκε σε έλεγχο αντιντόπινγκ μετά το παιχνίδι της Καλλονής με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο άσος της ομάδας της Μυτιλήνης εμφανώς φορτισμένος συγκινησιακά ανέφερε ότι είχε ενημερώσει τον γιατρό της ομάδας…

«Μετά από αυτό δεν ασχολήθηκα καθόλου για το θέμα. Φαντάστηκα ότι θα έχει δηλωθεί η ουσία. Σας παρακαλώ μην μου στερήσετε το όνειρο που έχω από παιδί», κατέληξε ο ποδοσφαιριστής.

Στην απολογία αυτή παρών ήταν και ο γιατρός της ομάδας ο οποίος επωμίστηκε όλη την ευθύνη.

«Είναι δική μου παράλειψη», ήταν η πρώτη τοποθέτηση του κ.Βαρβαγιάννη, (παθολόγος) και συνέχισε:

«Μια ημέρα πριν το παιχνίδι είχε ενοχλήσεις στο πόδι. Με ενημέρωσε, πήγε στο νοσοκομείο και έκανε μια ένεση. Ο γιατρός μου είπε τι του έδωσε. Εγώ είχα φτιάξει τη λίστα για να τη δηλώσω στους υπεύθυνους και όσον αφορά στο ζήτημα του Μανούσου το ξέχασα. Ζητώ συγγνώμη είναι δική μου η ευθύνη. Είναι η πρώτη χρονιά της ομάδας στη Σούπερ Λίγκα και δεν έχουμε συνηθίσει ακόμη», ανέφερε ο γιατρός της ομάδας.

Στα ίδια στοιχεία στηρίχθηκε η κατάθεση του δικηγόρου του παίκτη, ο οποίος επεσήμανε ότι η ουσία δεν είναι τέτοια που «ανεβάζει» αποδόσεις. Τέλος, υποστήριξε ότι ο παίκτης δεν έχει ανάγκη από τέτοιες ουσίες παραθέτοντας έγγραφα από τις εργομετρικές εξετάσεις του παίκτη.

Σήμερα αναμένεται η απόφαση…

Θετικό και το δεύτερο δείγμα!!

Θετικό και το δεύτερο δείγμαΚαι το δεύτερο δείγμα του Χρήστου Λισγάρα περιείχε απαγορευμένη ουσία μετά από την εξέτασή του.

Για το αποτέλεσμα αυτό ενημέρωσε τον ποδοσφαιριστή και την ομάδα του, τον Αστέρα Τρίπολης το ΕΣΚΑΝ σήμερα.

Όπως είχε συμβεί και στο πρώτο δείγμα, βρέθηκε η ουσία οξυλοφρίνη μετά από έλεγχο αντιντόπινγκ που έγινε στον παίκτη μετά το παιχνίδι με την Καλλονή.

Πλέον, αναμένεται η κλήση σε απολογία από την Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας.Πηγή: sport-fm.gr

Ο Τοπούζης σφυρίζει στο Εργοτέλης – ΠΑΟ!!

Ο Τοπούζης σφυρίζει στο Εργοτέλης – ΠΑΟΟ Γιάννης Τοπούζης θα διευθύνει το παιχνίδι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Εργοτέλη στο Ηράκλειο για την 9η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας όπως ανακοίνωσε σήμερα η Ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

Ο Λιαχούδης θα είναι ο διαιτητής του αγώνα στο Καραϊσκάκη ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΟΦΗ.

Αναλυτικά οι διαιτητές της 9ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας:

Σάββατο 26 Οκτωβρίου

Skoda Ξάνθη-Ατρόμητος (15:00)
Διαιτητής: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Δημόπουλος (Μακεδονίας), Πασχάλης (Ηπείρου)
4ος διαιτητής: Μήτσιος (Ηπείρου)

Αστέρας Τρίπολης-Λεβαδειακός (17:15)
Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)
Βοηθοί: Γκάγκας (Λάρισας), Βασιλειάδης (Μακεδονίας)
4ος διαιτητής: Αρετόπουλος (Τρικάλων)

Εργοτέλης-Παναθηναϊκός (19:30)
Διαιτητής: Τοπούζης (Θράκης)
Βοηθοί: Ευθυμιάδης (Πιερίας), Δημητριάδης (Καστοριάς)
4ος διαιτητής: Καλογερόπουλος (Αθηνών)

Κυριακή 27 Οκτωβρίου

Άρης-Πλατανιάς (15:00)
Διαιτητής: Κουτσιαύτης (Άρτας)
Βοηθοί: Τάτσης (Ηπείρου), Μαγιάννης (Άρτας)
4ος διαιτητής: Κάκος (Κέρκυρας)

Πανθρακικός-ΠΑΟΚ (17:15)
Διαιτητής: Παππάς (Αθηνών)
Βοηθοί: Ακρίβος, Ταρανάς (Αθηνών)
4ος διαιτητής: Κομίνης (Θεσπρωτίας)

Πανιώνιος-Απόλλων Σμ. (17:15)
Διαιτητής: Τριτσώνης (Αθηνών)
Βοηθοί: Απτοσόγλου (Αθηνών), Ζυγούρης (Αιτωλοακαρνανίας)
4ος διαιτητής: Δημητρόπουλος (Φθιώτιδας)

Βέροια-ΠΑΣ Γιάννινα (17:15)
Διαιτητής: Μάνταλος (Καβάλας)
Βοηθοί: Δημητριάδης (Μακεδονίας), Καραβασίλης (Καβάλας)
4ος διαιτητής: Λαμπρόπουλος (Ηλείας)

Ολυμπιακός-ΟΦΗ (19:30)
Διαιτητής: Λιαχούδης (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Μερκενίδης (Μακεδονίας), Σίπκας (Πέλλας)
4ος διαιτητής: Κύζας (Δράμας)

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου

Παναιτωλικός-Καλλονή (19:30)
Διαιτητής: Σπάθας (Πειραιά)
Βοηθοί: Σωτηρόπουλος (Αχαΐας), Πετρόπουλος (Αρκαδίας)
4ος διαιτητής: Δελφάκης (Αρκαδίας)Πηγή: sport-fm.gr

Πρόβλημα με Πράνιτς!!

Ο Ντάνιελ Πράνιτς υπέστη διάταση στον αριστερό δικέφαλο, στην προπόνηση της Πέμπτης και χάνει το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Εργοτέλη.

Πρόβλημα με Πράνιτς!
Όλα τα είχε ο Παναθηναϊκός, οι τραυματισμοί του έλειπαν. Ο Ντάνιελ Πράνιτς υπέστη διάταση στον αριστερό δικέφαλο, στην προπόνηση της Πέμπτης, κάτι που σημαίνει ότι χάνει το εκτός έδρας ματς του Σαββάτου με τον Εργοτέλη.

Ο Κροάτης άσος θα υποβληθεί αύριο σε μαγνητική, για να διαπιστωθεί η «ζημιά» του τραυματισμού και να εκτιμηθεί ο χρόνος απουσίας του.

Κατά τα λοιπά, στη σημερινή προπόνηση οι ποδοσφαιριστές της ομάδας ξεκίνησαν με ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2», ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ασκήσεις τακτικής και ολοκλήρωσαν με τελειώματα.Σε θεραπεία υποβλήθηκε ο Αποστολόπουλος, ενώ απουσίασε ο Κουίνσι λόγω ίωσης. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν προλαβαίνει ο Μπάρμπας!

Δεν προλαβαίνει ο ΜπάρμπαςΧωρίς τον Κώστα Μπάρμπα θα πρέπει να καταστρώσει τα πλάνα του ο Στέφαν Στόικα ενόψει της αναμέτρησης της ένατης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, στην οποία θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο στόπερ της Βέροιας στην προπόνηση της Τετάρτης (23/10) γυμνάστηκε μόνος του, αφού ακόμη δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί.

Από την άλλη, δεν φαίνεται να ανησυχούν στη «βασίλισσα του βορρά» για τους Οικονόμου και Ντα Κόστα, αφού αναμένεται να είναι έτοιμοι ενόψει της Κυριακάτικης αναμέτρησης (27/10).

Την επόμενη εβδομάδα και πιο συγκεκριμένα στις 31 Οκτωβρίου αναμένεται κλιμάκιο της UEFA στη Βέροια για να ελέγξει το γήπεδο, δεδομένου ότι το καλοκαίρι του 2015 η πόλη θα φιλοξενήσει το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ-19. Πηγή: sport-fm.gr

Καταθέτει προσφυγή και ο Φάμπρι!

Προσφυγή αναμένεται να καταθέσει ο Φάμπρι –σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες- με στόχο ζητώντας τα δεδουλευμένα του στην περσινή αγωνιστική σεζόν.

Καταθέτει προσφυγή και ο Φάμπρι
Άλλο ένα νέο πρόβλημα στον Παναθηναϊκό με οφειλές σε πρόσωπο το οποίο είχε δεσμευτεί μαζί του η ΠΑΕ με συμβόλαιο.

Πρόκειται για τον Φάμπρι ο οποίος πέρσι για ένα χρονικό διάστημα είχε αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Στον Ισπανό προπονητή οφείλονται χρήματα και αυτός –σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες- σκέφτεται σοβαρά να καταθέσει προσφυγή κατά των πράσινων.

Στόχος του –φυσικά- είναι να κατοχυρώσει τα χρήματα που έχει δουλέψει και δεν έχει λάβει μέχρι σήμερα.

Έχει ήδη στείλει έγγραφα σε έλληνα δικηγόρο ο οποίος με τη σειρά του θα απευθυνθεί στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών.Πηγή: sport-fm.gr

«Μην επαναπαυτούμε θα το πληρώσουμε»

Διαχείριση στην ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του Άρη που βρίσκεται στα ύψη προσπαθεί να κάνει ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς.

«Μην επαναπαυτούμε θα το πληρώσουμε»
Οι δύο εκτός έδρας νίκες με Πανιώνιο και Άρη έχουν φέρει ευφορία στους «κίτρινους» και ο 45χρονος τεχνικός προσπαθεί να το χειριστεί κατάλληλα ώστε να μη γυρίσει «μπούμερανγκ».

«Δεν πρέπει να επαναπαυτούμε επειδή κάναμε δύο νίκες, γιατί θα το πληρώσουμε», τόνισε σε ομιλία προς τους παίκτες ο Σέρβος προπονητής και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο κυριακάτικο(27/10, 15:00) εντός έδρας παιχνίδι με τον Πλατανιά. «Έρχεται να τα παίξει όλα για όλα και πρέπει να παραμείνουμε προσγειωμένοι. Αν δείξουμε χαρακτήρα όπως στη Βέροια, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα», κατέληξε ο Μιλίνκοβιτς.

Αναζητώντας τις λύσεις

Από εκεί και πέρα ο προπονητής του Άρη προσπαθεί να βρει τις κατάλληλες λύσεις, λόγω των απουσιών των Αγκάνθο, Πουλίδο και Οικονομόπουλου οι οποίοι αποβλήθηκαν στον νικηφόρο αγώνα με τη Βέροια και θα απουσιάσουν από αυτόν με τους κρητικούς. Θεωρείται σίγουρο πως στη θέση του δεύτερου θα αγωνιστεί ο Ανδρέας Ηρακλή, τον οποίο προτιμά από τον Μιχάλη Κύργια.

Για τον αντικαταστάτη του Έλληνα μέσου οι υποψήφιοι είναι τρεις, καθώς στους Νταμαρλή και Παπαδόπουλο προστέθηκε και η επιλογή του Τριανταφυλλάκου, ο οποίος επέστρεψε στις προπονήσεις. Σε ότι αφορά τον αντί-Αγκάνθο πιθανόν να χρειαστεί να ανακατέψει την «τράπουλα» ο Μιλίνκοβιτς για να καλύψει το κενό. Πηγή: sport-fm.gr

«Να βγάλουμε και άλλα στοιχεία»

«Να βγάλουμε και άλλα στοιχεία»Ικανοποιημένος από την νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα ήταν ο Νίκος Παντέλης κάτι που του έκανε γνωστό στους παίκτες του στην χθεσινή προπόνηση του Πανιώνιου.

Ωστόσο, ο τεχνικός των κυανέρυθρων –σε μια σύντομη ομιλία του προς τους παίκτες- φρόντισε να τους κάνει και κάποιες υποδείξεις…

«Πρέπει να σταματήσουμε να δίνουμε δώρα στο γήπεδο μας και να "ματώνουμε" στα εκτός για να πάρουμε τους βαθμούς», ήταν κάποια λόγια του Νίκου Παντελή, ενώ συνέχισε:

«Οδηγός μας πρέπει να είναι η αγωνιστική πειθαρχία, η καρδιά και το πάθος που είχαμε κόντρα στον ΠΑΣ. Ομως, δεν φθάνουν μόνο αυτά. Πρέπει να αναδείξουμε και άλλα ποδοσφαιρικά στοιχεία», κατέληξε. Πηγή: sport-fm.gr

Στο Φάληρο ο «τελικός»

Λίγο έλειψε χθες να καταφέρει ο Ολυμπιακός να φτάσει σε ένα ακόμη «διπλό» φέτος στο Champions League, όμως στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο δεν κρύβουν την πίστη τους για τον επαναληπτικό στο Καραϊσκάκη.

Στο Φάληρο ο «τελικός»
Πολύ κοντά σε ένα «διπλό» με το οποίο θα… αγκάλιαζε την δεύτερη θέση στον 3ο όμιλο του Champions League έφτασε χθες ο Ολυμπιακός, ο οποίος απέδρασε με έναν πόντο από την έδρα της Μπενφίκα.

Στις τάξεις των «ερυθρολεύκων» επικρατεί ικανοποίηση για την προσπάθεια της ομάδας επί πορτογαλικού εδάφους και εκφράζεται η αισιοδοξία ότι θα καταφέρουν σε δύο εβδομάδες να πετύχουν τον στόχο τους.

Στις 5 Νοεμβρίου υποδέχονται τους «αετούς» στο Καραϊσκάκη και όλοι εκτιμούν ότι σε αυτό το ματς θα κριθεί η πρόκριση στους «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Για αυτό τον λόγο περιμένουν ο κόσμος να βρεθεί ξανά στο πλευρό της ομάδας και να… σπρώξει την ομάδα στην επόμενη φάση του θεσμού.

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την προσπάθεια των παικτών. Χάθηκε μια ευκαιρία να πάρουμε ένα σπουδαίο «διπλό», αλλά έχει γίνει μια συγκλονιστική προσπάθεια απ' όλους και είναι ένα πολύ σημαντικό βράδυ για τον Ολυμπιακό», ειπώθηκε από τη διοίκηση του Ολυμπιακού και πρόσθεταν:

«Αυτό που θέλουμε τώρα είναι ο κόσμος μας, που έχει μείνει ικανοποιημένος απ' αυτή την εμφάνιση, να γεμίσει το Καραϊσκάκη στη ρεβάνς, γιατί ο στόχος είναι η πρόκριση στους “16” και τον θέλουμε δίπλα μας».

Από την πλευρά τους, οι παίκτες του Μίτσελ ήταν απογοητευμένοι που δεν κατάφεραν να φύγουν με τη νίκη από το «Ντα Λουζ», όμως γνωρίζουν πως κρατούν την τύχη στα… πόδια τους και με δύο νίκες επί της Μπενφίκα και της Άντερλεχτ στο Φάληρο, τότε θα καταλάβουν τη δεύτερη θέση στον όμιλο.

Το πρώτο ματς με τους Πορτογάλους χαρακτηρίζεται ως «τελικός», αφού με νίκη οι Πειραιώτες γνωρίζουν πως τους αρκεί ακόμη ένα «τρίποντο» για να πετύχουν τον στόχο που έχουν θέσει από την αρχή της σεζόν.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας, όμως, είναι αναγκασμένοι να αφήσουν στην άκρη το χθεσινό παιχνίδι με την Μπενφίκα, αφού ακολουθούν τρία παιχνίδια για τις εγχώριες διοργανώσεις με τελευταίο το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Την Κυριακή ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εντός έδρας τον ΟΦΗ, μεσοβδόμαδα έχει τον επαναληπτικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Φωκικό και το Σάββατο παίζει κόντρα στους «πράσινους».

Τις επόμενες μέρες θα φανεί αν ο Μπονγκ θα τεθεί ξανά στη διάθεση του Μίτσελ, ενώ θα κριθεί και η ετοιμότητα του Μασάντο, ο οποίος προφυλάχθηκε χθες λόγω του αγωνιστικού χώρου του «Ντα Λουζ». Πηγή: sport-fm.gr

Με Ιγκόρ κόντρα στον ΠΑΟΚ!!

Στη διάθεση του Άκη Μάντζιου θα βρίσκεται ο Ιγκόρ ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ (27/10).

Με Ιγκόρ κόντρα στον ΠΑΟΚ
Μετά από ένα μήνα απουσίας ο Ιγκόρ αναμένεται να τεθεί ξανά στη διάθεση του τεχνικού του Πανθρακικού, Άκη Μάντζιου, ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της ένατης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός φαίνεται πως έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, ενώ υπάρχουν πιθανότητες να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα της ομάδας της Κομοτηνής κόντρα στον «Δικέφαλο του βορρά».

Η διοίκηση της ομάδας… έταξε πριμ 10.000 ευρώ σε παίκτες και τεχνικό επιτελείο. Πηγή: sport-fm.gr

Ετοιμάζει… λίφτινγκ ο Αναστασίου!!

Την απόφαση να προχωρήσει σε αλλαγές στην 11άδα του Παναθηναϊκού ενόψει των σερί αγώνων με τον Εργοτέλη (πρωτάθλημα και Κύπελλο), πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, έχει λάβει ο Γιάννης Αναστασίου.

Ετοιμάζει… λίφτινγκ ο Αναστασίου
Τρία πολύ σημαντικά παιχνίδια έχει μπροστά του ο Παναθηναϊκός την ερχόμενη εβδομάδα.

Το Σάββατο οι «πράσινοι» φιλοξενούνται από τον Εργοτέλη για το πρωτάθλημα και τέσσερις μέρες αργότερα παίζουν ξανά στο Παγκρήτιο με τους Ηρακλειώτες για το Κύπελλο Ελλάδας, ενώ το άλλο Σάββατο είναι το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Για αυτό τον λόγο ο Γιάννης Αναστασίου έχει αποφασίσει να προχωρήσει σε αλλαγές στους δύο αγώνες που ακολουθούν με τους Κρητικούς, αφού έχει ως στόχο η ομάδα να είναι όσο το δυνατόν πιο «φρέσκια» για να μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των συγκεκριμένων ματς.

Σύμφωνα με την SportDay, ο Ρισβάνης θα παίξει αντί του τιμωρημένου Τριανταφυλλόπουλου, ενώ στο χώρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστεί ο Λαγός μαζί με τον Μέντες σε τουλάχιστον ένα από τα δύο παιχνίδια με τον Εργοτέλη.

Στην επίθεση τώρα είναι πιθανό να παίξει ως βασικός στο Κύπελλο ο Φιγκερόα, ενώ ο Νάνο και ο Χουχούμης (στο αριστερό άκρο της άμυνας) θα μοιραστούν τους αγώνες Κυπέλλου.

Μάλιστα, είναι πιθανό σε ένα από τα επόμενα ματς να παίξει ο Κοτσόλης κάτω από την «πράσινη» εστία. Στο Κύπελλο ενδέχεται ο Αναστασίου να δώσει «ανάσες» στον Σίλντενφελντ, αφού θα επιστρέψει στη διάθεσή του ο Τριανταφυλλόπουλος. Πηγή: sport-fm.gr

«Ο Μήτρογλου δώρο στη Ίντερ»

«Ο Μήτρογλου δώρο στη Ίντερ»«Ο Μήτρογλου μπορεί να είναι το πρώτο μεγάλο δώρο του Τοχίρ στην Ίντερ», αναφέρει ιταλική ιστοσελίδα η οποία στέκεται στην χθεσινή εμφάνιση του νεαρού επιθετικού του Ολυμπιακού.

Πρόκειται για την ιστοσελίδα “europacalcio”, η οποία με αφορμή την χθεσινή εξαιρετική εμφάνισή του διεθνούς επιθετικού με την Μπενφίκα, πλέκει το εγκώμιο του Μήτρογλου.

Αυτή αναφέρει ότι τα χαρακτηριστικά του ταιριάζουν απόλυτα στο πρότυπο του επιθετικού που χρειάζεται η Ίντερ βάσει του τρόπου με τον οποίο αγωνίζεται η ομάδα υπό τις εντολές του Βάλτερ Ματζάρι.

«Ο επιθετικός του Ολυμπιακού θα μπορούσε να αποτελέσει το πρώτο πραγματικά μεγάλο δώρο του νέου μεγαλομετόχου της ομάδας Ερίκ Τοχίρ. Μετά από σκάουτινγκ για μεγάλο χρονικό διάστημα χθες έπεισε όλους στο Μιλάνο», προσθέτει το δημοσίευμα.

Σε αυτό –στη συνέχεια- γίνεται μια αναφορά στις πληροφορίες περί ενδιαφέροντος από άλλες ομάδες για τον Μήτρογλου, θεωρώντας ως αντίπαλο της Ίντερ στην προσπάθεια απόκτησης του διεθνούς Έλληνα επιθετικού την Ντόρτμουντ για να αντικαταστήσει το κενό που θα αφήσει ο Λεβαντόφσκι μετά την αποχώρησή του. Πηγή: sport-fm.gr

Οι αριθμοί του Champions League!

Αρκετά πρόσωπα ξεχώρισαν στην δεύτερη ημέρα της 3ης αγωνιστικής του Champions League. Το sport-fm.gr σάς παρουσιάζεται τα επιτεύγματά τους.

Οι αριθμοί του Champions League
Πολλά και διάφορα είναι τα ρεκόρ που σημειώθηκαν χθες το βράδυ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Champions League.

Το sport-fm.gr σάς παρουσιάζει τα πρόσωπα που ξεχώρισαν για τα επιτεύγματά τους.

*** Ο Σέρχιο Αγουέρο έχει πετύχει οχτώ γκολ στους τελευταίους έξι αγώνες της Μάντσεστερ Σίτι. Χθες το δεύτερο γκολ που πέτυχε ήταν το πρώτο με κεφαλιά από τα 11 που έχει στο Champions League.

*** Στο Γιουνάιτεντ-Σοσιεδάδ: ο Τσιτσαρίτο και ο Βέλα έγιναν το τέταρτο ζευγάρι παικτών από το Μεξικό που έρχονται αντιμέτωποι και η πρώτη από το 2009, όταν είχε γίνει κάτι σχετικό με τον Μορένο και τον Βέλα.

*** Στο ίδιο παιχνίδι ο Γκιγκς έφτασε τις 135 συμμετοχές, την ώρα που η αρχική ενδεκάδα των Βάσκων είχε συνολικά 35 συμμετοχές.

*** Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέρασε στην τρίτη θέση του πίνακα των σκόρερ με 58 γκολ (σε 95 ματς) στο Champions League, αφού με τα δύο γκολ που πέτυχε πέρασε κατά δύο στη σχετική λίστα τον Ρουντ Φαν Νίστελρόι (έχει 56).

*** Παράλληλα, ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός ξεπέρασε την επίδοση του συμπατριώτη του Εουσέμπιο, ο οποίος είχε πετύχει 57 τέρματα σε όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις σε 76 αγώνες.

*** Επίσης, ο 28χρονος παίκτης μαζί με τον Φίλιπο Ιντσάγκι είναι οι δύο παίκτες που έχουν σημειώσει επτά τέρματα στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του Champions League.

*** Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς πέτυχε το πρώτο του χατ-τρικ στο Champions League, ενώ παράλληλα έγινε ο πρώτος Σουηδός που καταφέρνει να σκοράρει τρία γκολ σε έναν αγώνα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

*** Επίσης, ο διεθνής άσος έγινε ο πρώτος Σουηδός που κατορθώνει να πετύχει τέσσερα γκολ σε έναν ευρωπαϊκό αγώνα μετά από 40 χρόνια, όταν είχε πετύχει κάτι ανάλογο ο Τόρε Κέρβιν της Μάλμε.

*** Ο Ντιντιέ Ντρογμπά έφτασε στην 10η θέση του πίνακα των σκόρερ όλων των εποχών στο Champions League, έχοντας σκοράρει 42 φορές, αφήνοντας μία θέση πιο κάτω τον Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο με 41 γκολ.
Πηγή: sport-fm.gr

Καρντόσο: «Για τη νίκη στην Ελλάδα»

Στόχος της Μπενφίκα είναι η νίκη στο παιχνίδι στο Καραϊσκάκη επεσήμανε ο Όσκαρ Καρντόσο σε πορτογαλικά ΜΜΕ μετά την ισοπαλία της Μπενφίκα με τον Ολυμπιακό.

Καρντόσο: «Για τη νίκη στην Ελλάδα»
Ικανοποιημένος από την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό δήλωσε ο Όσκαρ Καρντόσο σε πορτογαλικά ΜΜΕ θέτοντας στόχο τη νίκη στο παιχνίδι στην Αθήνα.

«Έπρεπε να κάνουμε περισσότερα αλλά δεν μπορούσαμε. Έβρεχε πάρα πολύ και ο αγωνιστικός χώρος ήταν σε κακή κατάσταση», τόνισε –αρχικά- ο επιθετικός της πορτογαλικής ομάδας και συνέχισε:

«Κάναμε ό,τι μπορούσαμε. Έπρεπε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα γιατί ήμασταν πίσω στο σκορ. Θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε στην Ελλάδα», κατέληξε. Πηγή: sport-fm.gr

Συγχαρητήρια από Μαρινάκη!

Ικανοποιημένος απόλυτα από την εμφάνιση και το αποτέλεσμα κόντρα στην Μπενφίκα έμεινε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Συγχαρητήρια από Μαρινάκη
Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού μετέφερε τα συγχαρητήριά του στην «ερυθρόλευκη» αποστολή και τόνισε πως περιμένει την πρόκριση στους «16».

Ο «ισχυρός» άνδρας των νταμπλούχων Ελλάδος επικοινώνησε τηλεφωνικά με τους παράγοντες του συλλόγου που βρίσκονταν στη Λισαβόνα. Ο κ. Μαρινάκης περιμένει κόσμο στην αναμέτρηση με τους «αετούς» στο «Καραϊσκάκης» στις 5 Νοεμβρίου. Πηγή: sport-fm.gr

Αφιέρωμα της UNICEF στη φανέλα!

Μεγάλο ματς για τον Ολυμπιακό στο Τσάμπιονς Λιγκ και δε θα μπορούσε η UNICEF να μην ασχοληθεί με τη νέα φανέλα των «ερυθρόλευκων».

Αφιέρωμα της UNICEF στη φανέλα
Οι επίσημοι λογαριασμοί της εταιρίας στα δύο σημαντικότερα social media, twitter και facebook, έγραψαν για την εμφάνιση των «ερυθρόλευκων» με το λογότυπό της, που εγκαινιάστηκε με τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν οι δυο πλευρές την περασμένη Δευτέρα και έκανε ντεμπούτο στη Λισαβόνα.

Αρχικά, η UNICEF ευχήθηκε καλή επιτυχία πριν τον αγώνα στο twitter, ενώ μετά τη λήξη του αγώνα στο «Ντα Λουζ» σχολίασε για την «όμορφη φανέλα» στο facebook.

«Καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό που φοράει το λογότυπο της UNICEF για πρώτη φορά! Απέναντι στην Μπενφίκα για το Champions League», ήταν το σχετικό tweet λίγο πριν την έναρξη.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, γράφτηκε στο facebook πως: «Ωραία φανέλα! Η ελληνική ομάδα Ολυμπιακός φόρεσε το λογότυπό μας στη φανέλα για πρώτη φορά απέναντι στην Μπενφίκα για το Champions League. Ο Αλεξάντρο Ντομίνγκες,που στη φωτογραφία κρύβει την μπάλα, σκόραρε πρώτος στην ισοπαλία με 1-1».
Πηγή: sport-fm.gr

Και άλλο ρεκόρ από Ρονάλντο!

Νέο ρεκόρ σημείωσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τα δύο γκολ που σημείωσε το βράδυ της Τετάρτης στο Ρεάλ Μαδρίτης-Γιουβέντους 2-1.

Και άλλο ρεκόρ από Ρονάλντο
Ο Πορτογάλος διεθνής μέσος των «μερένχες» έγινε ο δεύτερος μόλις παίκτης στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ που φτάνει τα επτά στις τρεις πρώτες αγωνιστικές της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο προηγούμενος που είχε σημειώσει τη συγκεκριμένη επίδοση ήταν ο Φίλιπο Ιντσάγκι το 2002-2003 με τη φανέλα της μετέπειτα πρωταθλήτριας Ευρώπης, Μίλαν.

Επίσης, ο CR 7 βρέθηκε στην τρίτη θέση των κορυφαίων σκόρερς της διοργάνωσης, αφού με 57 γκολ ξεπέρασε κατά ένα τον Ρουντ Φαν Νίστελρόι. Πηγή: sport-fm.gr

Συνέχεια στην ποδοσφαιρική πανδαισία!

Δεν είναι μόνο ο ΠΑΟΚ που έχει υποχρεώσεις για το Europa League. Σε ολόκληρη την Ευρώπη θα έχουμε ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις για τη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση της UEFA.


Συνέχεια στην ποδοσφαιρική πανδαισία
Η τρίτη αγωνιστική του Champions League πέρασε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, όμως στην Ευρώπη υπάρχει και η τρίτη αγωνιστική του Europa League.

Η δεύτερη τη τάξει διοργάνωση της UEFA δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από την πρώτη, αφού όπως είδαμε και στην πρεμιέρα μπορούν να υπάρξουν εκπλήξεις και οι αγώνες οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες για κάθε ομάδα.

Αγώνας που θα μπορούσαν υπό προϋποθέσεις να είναι για το Champions League είναι οι εξής: Σάλτσμπουργκ-Σταντάρ Λιέγης (3ος όμιλος), Μπορντό-ΑΠΟΕΛ (6ος όμιλος), Ντιναμό Κιέβου-Τουν (7ος όμιλος) και Σλόβαν Λίμπερετς-Σεβίλλη (8ος όμιλος).

Από εκεί και πέρα, στον πρώτο όμιλο η πρωτοπόρος Σουόνσι φιλοξενεί την Κουμπάν και η Βαλένθια την Σεν Γκάλεν.

Δύσκολο έργο θα έχει και η Αϊντχόφεν, που ταξιδεύει στο Ζάγκρεμπ για να αντιμετωπίσει τη Ντιναμό, ενώ η Γουίγκαν υποδέχεται την Ρούμπιν Καζάν. Τέλος, η εξαιρετική φέτος Φιορεντίνα υποδέχεται την Παντούρι, ενώ στο άλλο ματς του 5ου ομίλου η Άιντραχτ Φρανκφούρτης φιλοξενεί την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα

1ος όμιλος

Βαλένθια-Σεντ Γκάλενα (22:05)
Σουόνσι-Κούμπαν (22:05)

Βαθμολογία

Θέση Ομάδα Βαθμοί (Διαφορά τερμάτων)

1. Σουόνσι 6 (4-0)
2. Σεν Γκάλεν 3 (2-1)
3. Βαλένθια 3 (2-3)
4. Κούμπαν 0 (0-4)

Η επόμενη αγωνιστική (07/11)

Κούμπαν-Σουόνσι (19:00)
Σεντ Γκάλεν-Βαλένθια (20:00)

2ος όμιλος

Ντιναμό Ζάγκρεμπ-Αϊντχόφεν (22:05)
Τσερνομόρετς-Λουντογκόρετς Ράζγκραντ (22:05)

Βαθμολογία

Θέση Ομάδα Βαθμοί (Διαφορά τερμάτων)

1. Λουντογκόρετς 6 (5-0)
2. Τσερνομόρετς 3 (2-3)
3. Αϊντχόφεν 3 (2-2)
4. Ντιναμό Ζάγκρεμπ 0 (1-5)

Η επόμενη αγωνιστική (07/11)

Λουντογκόρετς-Τσερνομόρετς (20:00)
Αϊντχόφεν-Ντιναμό Ζάγκρεμπ (20:00)

3ος όμιλος

Έλφσμποργκ-Έσμπιεργκ (22:05)
Σάλτσμπουργκ-Σταντάρ Λιέγης (22:05)

Βαθμολογία

Θέση Ομάδα Βαθμοί (Διαφορά τερμάτων)

1. Σάλτσμπουργκ 6 (6-1)
2. Έσμπιεργκ 3 (3-3)
3. Έλφσμποργκ 1 (1-5)
4. Σταντάρ Λιέγης 1 (2-3)

Η επόμενη αγωνιστική (07/11)

Έσμπιεργκ-Έλφσμποργκ (20:00)
Σταντάρ Λιέγης-Σάλτσμπουργκ (20:00)

4ος όμιλος

Γουίγκαν-Ρούμπιν Καζάν (22:05)
Ζούλτε Βάρεγκεμ-Μάριμπορ (22:05)

Βαθμολογία

Θέση Ομάδα Βαθμοί (Διαφορά τερμάτων)

1. Ρούμπιν Καζάν 6 (9-2)
2. Γουίγκαν 4 (3-1)
3. Ζούλτε Βάρεγκεμ 1 (0-4)
4. Μάριμπορ 0 (3-8)

Η επόμενη αγωνιστική (07/11)

Ρούμπιν Καζάν-Γουίγκαν (19:00)
Μάριμπορ-Ζούλτε Βάρεγκεμ (20:00)

5ος όμιλος

Πάσος Φερέιρα-Ντνίπρο (22:05)
Φιορεντίνα-Παντούρι (22:05)

Βαθμολογία

Θέση Ομάδα Βαθμοί (Διαφορά τερμάτων)

1. Φιορεντίνα 6 (5-1)
2. Ντνίπρο 3 (2-2)
3. Παντούρι 1 (1-2)
4. Πάσος Φερέιρα 1 (1-4)

Η επόμενη αγωνιστική (07/11)

Ντνίπρο-Πάσος Φερέιρα (20:00)
Παντούρι-Φιορεντίνα (20:00)

6ος όμιλος

Μπορντό-ΑΠΟΕΛ (22:05)
Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Μακάμπι Τελ Αβίβ (22:05)

Βαθμολογία

Θέση Ομάδα Βαθμοί (Διαφορά τερμάτων)

1. Άιντραχτ Φρανκφούρτης 6 (6-0)
2. Μακάμπι Τελ Αβίβ 4 (2-1)
3. ΑΠΟΕΛ 1 (0-3)
4. Μπορντό 0 (1-5)

Η επόμενη αγωνιστική (07/11)

ΑΠΟΕΛ-Μπορντό (20:00)
Μακάμπι Τελ Αβίβ-Άιντραχτ (20:00)

7ος όμιλος

Γκενκ-Ραπίντ Βιέννης (20:00)
Ντιναμό Κιέβου-Τουν (20:00)

Βαθμολογία

Θέση Ομάδα Βαθμοί (Διαφορά τερμάτων)

1. Γκενκ 6 (3-1)
2. Τουν 3 (2-2)
3. Ντιναμό Κιέβου 1 (2-3)
4. Ραπίντ Βιέννης 1 (2-3)

Η επόμενη αγωνιστική (07/11)

Ραπίντ Βιέννης-Γκενκ (22:05)
Τουν-Ντιναμό Κιέβου (22:05)

8ος όμιλος

Σλόβαν Λίμπερετς-Σεβίλλη (20:00)
Φράιμπουργκ-Εστορίλ (20:00)

Βαθμολογία

Θέση Ομάδα Βαθμοί (Διαφορά τερμάτων)

1. Σεβίλλη 6 (4-1)
2. Σλόβαν Λίμπερετς 4 (4-3)
3. Φράιμπουργκ 1 (2-4)
4. Εστορίλ 0 (2-4)

Η επόμενη αγωνιστική (07/11)

Σεβίλλη-Λίμπερετς (22:05)
Εστορίλ-Φράιμπουργκ (22:05)

9ος όμιλος

Λιόν-Ριέκα (20:00)
Μπέτις-Γκιμαράες (20:00)

Βαθμολογία

Θέση Ομάδα Βαθμοί (Διαφορά τερμάτων)

1. Γκιμαράες 4 (5-1)
2. Λιόν 2 (1-1)
3. Μπέτις 2 (1-1)
4. Ριέκα 1 (1-5)

Η επόμενη αγωνιστική (07/11)

Ριέκα-Λιόν (22:05)
Γκιμαράες-Μπέτις (22:05)

10ος όμιλος

Τραμπζονσπόρ-Λέγκια (20:00)
Απόλλων Λεμεσού-Λάτσιο (20:00)

Βαθμολογία

Θέση Ομάδα Βαθμοί (Διαφορά τερμάτων)

1. Λάτσιο 4 (4-3)
2. Τραμπζονσπόρ 4 (5-4)
3. Απόλλων Λεμεσού 3 (2-2)
4. Λέγκια 0 (0-2)

Η επόμενη αγωνιστική (07/11)

Λέγκια-Τραμπζονσπόρ (22:05)
Λάτσιο-Απόλλων (22:05)

11ος όμιλος

Ανζί-Τρόμσο (19:00)
Σέριφ Τιρασπόλ-Τότεναμ (20:00)

Βαθμολογία

Θέση Ομάδα Βαθμοί (Διαφορά τερμάτων)

1. Τότεναμ 6 (5-0)
2. Σέριφ 2 (1-1)
3. Ανζί 1 (0-2)
4. Τρόμσο 1 (1-4)

Η επόμενη αγωνιστική (07/11)

Τρόμσο-Ανζί (22:05)
Τότεναμ-Σέριφ (22:05)

12ος όμιλος

ΠΑΟΚ-Μακάμπι Χάιφα (20:00)
Σαχτέρ Καραγκάντι-Άλκμααρ (19:00)

Βαθμολογία

Θέση Ομάδα Βαθμοί (Διαφορά τερμάτων)

1. Άλκμααρ 4 (2-1)
2. ΠΑΟΚ 4 (3-2)
3. Μακάμπι 1 (2-3)
4. Σαχτέρ 1 (3-4)

Η επόμενη αγωνιστική (07/11)

Μακάμπι Χάιφα-ΠΑΟΚ (22:05)
Άλκμααρ-Σαχτέρ Καραγκάντι (22:05) Πηγή: sport-fm.gr

Τα «στοιχήματα» του ΠΑΟΚ!

Τη νίκη με την οποία θα γίνει αφεντικό του 12ου ομίλου θα κυνηγήσει απόψε ο ΠΑΟΚ κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα, την ώρα που η UEFA «καραδοκεί» και δεν υπάρχουν περιθώρια να συμβεί το παραμικρό στην Τούμπα.

Τα «στοιχήματα» του ΠΑΟΚ
Τις βάσεις της πρόκρισης στους «32» του Europa League καλείται να βάλει απόψε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος υποδέχεται τη Μακάμπι Χάιφα στην Τούμπα (20:00, ANT1).

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» είναι το φαβορί του 12ου ομίλου (μαζί με την Αλκμααρ), όμως αν δεν καταφέρει να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα σήμερα, τα πράγματα στον όμιλό του μπορεί να περιπλέξουν. Για αυτό τον λόγο η νίκη για τους Θεσσαλονικείς μοιάζει μονόδρομος.

Οι παίκτες του Χουμπ Στέφενς προέρχονται από πολύ καλές εμφανίσεις με Παναθηναϊκό και Αστέρα Τρίπολης, σε αγώνες που δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες και φαίνεται ότι καταλήγουμε σε έναν… κορμό βασικών παικτών.

Ο αγώνας είναι ιδιαίτερος για τους «ασπρόμαυρους», αφού μέχρι τώρα έπαιζαν σημαντικά εντός έδρας ματς χωρίς την παρουσία φιλάθλων. Από σήμερα θα έχουν την επιπλέον βοήθεια των φιλάθλων τους, αλλά η Τούμπα πρέπει να θυμίζει... εκκλησία και να μην συμβεί το παραμικρό λόγω της συνεχούς παρακολούθησης της UEFA.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Ολλανδός τεχνικός θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Χακόμπο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Κίτσιου, Κατσουράνη, Βίτορ και Λίνο. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Τζιόλης και ο Λάζαρ, με τον Νίνη και τον Στοχ να παίζουν στα πλάγια. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Σαλπιγγίδης με τον Αθανασιάδη. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γλύκος, Σκόνδρας, Κατσικάς, Νέτσιντ, Λόρενς, Βούκιτς και Λούκας.

Πώς θα παίξουν οι Ισραηλινοί

Με σύστημα 4-5-1 θα αγωνιστεί η Μακάμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ. Την εστία θα υπερασπιστεί ο Σαράνοβ. Στην άμυνα θα παίξουν οι Καμπάι, Τσότσαλιτς, Πιλιάβσκι και Τάβαθα. Ως αμυντικός χαφ θα παίξει ο Γιαντίν, με τους Ράγιος και Γκολάσα εσωτερικούς μέσους. Στα πλάγια της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Αμπουκαράτ και Εζρά. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Εντλόβου. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Εντρί, Μπόκολι, Ράιαν, Βερέντ, Τούρτσεμαν και Μεσουμάρ.

Προϊστορία

Αυτή είναι η τέταρτη φορά που ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει ομάδα του Ισραήλ. Κόντρα σε Μπεϊτάρ και Μπνέι Γεχούντα ο «Δικέφαλος» προκρίθηκε, ενώ οδυνηρός ήταν ο αποκλεισμός από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ το 2004. Πηγή: sport-fm.gr

Τιμωρία για τους διαιτητές του Άρη-ΠΑΟΚ!!

Οι Γκόντας, Μητσόπουλος και Ανδρικόπουλος σφύριξαν καλά στο Άρης-ΠΑΟΚ το περασμένο Σάββατο στο κλασικό ντέρμπι της Α1 μπάσκετ, όμως δεν γλίτωσαν την τιμωρία.

Τιμωρία για τους διαιτητές του Άρη-ΠΑΟΚ
Η έκθεση που έστειλε η Αστυνομία που βρέθηκε στο Αλεξάνδρειο ήταν επιβαρυντική για τους «κιτρινόμαυρους», αφού ένας αναπτήρας από κάποιον οπαδό χτύπησε ένα παίκτη του «Δικεφάλου» στο κεφάλι.

Ο κ. Γκόντας είδε το περιστατικό, αλλά δεν το κατέγραψε στο φύλλο αγώνα, με τον ίδιο να υποστηρίζει πως το αντικείμενο έπεσε στο παρκέ, αλλά πως δεν είδε να χτυπάει κάποιον αθλητή. Έτσι, τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική από την ΚΕΔ, όπως και οι άλλοι δύο συνάδελφοί του. Πηγή: sport-fm.gr

Και επίσημα αναβολή!

Και επίσημα αναβολήΑναβλήθηκε το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ηρόδοτο όπως –πλέον- αναφέρει και η ιστοσελίδα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Το μεγάλο ερώτημα, πλέον, που τίθεται είναι η νέα ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα αυτού.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση για το θέμα αυτό.

Ωστόσο, το πιθανότερο σενάριο αναφέρει ότι το παιχνίδι θα μεταφερθεί τον Δεκέμβριο.

Αναφέρει η σχετική ανακοίνωση...

«Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται ότι αναβάλλεται ο αγώνας του Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής, Ηρόδοτος-ΑΕΚ (27/10/2013), ο οποίος θα οριστεί εκ νέου από την αρμόδια Επιτροπή».Πηγή: sport-fm.gr