Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Οι αριθμοί του Champions League!

Αρκετά πρόσωπα ξεχώρισαν στην δεύτερη ημέρα της 3ης αγωνιστικής του Champions League. Το sport-fm.gr σάς παρουσιάζεται τα επιτεύγματά τους.

Οι αριθμοί του Champions League
Πολλά και διάφορα είναι τα ρεκόρ που σημειώθηκαν χθες το βράδυ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Champions League.

Το sport-fm.gr σάς παρουσιάζει τα πρόσωπα που ξεχώρισαν για τα επιτεύγματά τους.

*** Ο Σέρχιο Αγουέρο έχει πετύχει οχτώ γκολ στους τελευταίους έξι αγώνες της Μάντσεστερ Σίτι. Χθες το δεύτερο γκολ που πέτυχε ήταν το πρώτο με κεφαλιά από τα 11 που έχει στο Champions League.

*** Στο Γιουνάιτεντ-Σοσιεδάδ: ο Τσιτσαρίτο και ο Βέλα έγιναν το τέταρτο ζευγάρι παικτών από το Μεξικό που έρχονται αντιμέτωποι και η πρώτη από το 2009, όταν είχε γίνει κάτι σχετικό με τον Μορένο και τον Βέλα.

*** Στο ίδιο παιχνίδι ο Γκιγκς έφτασε τις 135 συμμετοχές, την ώρα που η αρχική ενδεκάδα των Βάσκων είχε συνολικά 35 συμμετοχές.

*** Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέρασε στην τρίτη θέση του πίνακα των σκόρερ με 58 γκολ (σε 95 ματς) στο Champions League, αφού με τα δύο γκολ που πέτυχε πέρασε κατά δύο στη σχετική λίστα τον Ρουντ Φαν Νίστελρόι (έχει 56).

*** Παράλληλα, ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός ξεπέρασε την επίδοση του συμπατριώτη του Εουσέμπιο, ο οποίος είχε πετύχει 57 τέρματα σε όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις σε 76 αγώνες.

*** Επίσης, ο 28χρονος παίκτης μαζί με τον Φίλιπο Ιντσάγκι είναι οι δύο παίκτες που έχουν σημειώσει επτά τέρματα στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του Champions League.

*** Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς πέτυχε το πρώτο του χατ-τρικ στο Champions League, ενώ παράλληλα έγινε ο πρώτος Σουηδός που καταφέρνει να σκοράρει τρία γκολ σε έναν αγώνα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

*** Επίσης, ο διεθνής άσος έγινε ο πρώτος Σουηδός που κατορθώνει να πετύχει τέσσερα γκολ σε έναν ευρωπαϊκό αγώνα μετά από 40 χρόνια, όταν είχε πετύχει κάτι ανάλογο ο Τόρε Κέρβιν της Μάλμε.

*** Ο Ντιντιέ Ντρογμπά έφτασε στην 10η θέση του πίνακα των σκόρερ όλων των εποχών στο Champions League, έχοντας σκοράρει 42 φορές, αφήνοντας μία θέση πιο κάτω τον Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο με 41 γκολ.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: