Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Πάσα προσφορά δεκτή!!

Η Γιουνάιτεντ δεν ικανοποίησε, ωστόσο, το αυτογκόλ του Ινίγκο Μαρτίνεθ της έδωσε τη νίκη, 1-0, απέναντι στη Σοσιεδάδ και την έφερε πιο κοντά στην πρόκριση. «Τεσσάρα» της Λεβερκούζεν στη Σαχτάρ.

Πάσα προσφορά δεκτή!
Τη δεύτερή της νίκη στον 1ο όμιλο πήρε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ», επικρατώντας με σκορ 1-0 της Σοσιεδάδ χάρη στο αυτογκόλ του Ινίγκο Μαρτίνεθ (2’). Ισοπεδωτική η Μπάγερ Λεβερκούζεν, που ισοπέδωσε, 4-0, στη Γερμανία τη Σαχτάρ.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Σοσιεδάδ 1-0

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν πρόλαβε ούτε να ιδρώσει για να πάρει τη δεύτερη νίκη της στον 1ο όμιλο. Ο Ινίγκο Μαρτίνεθ με το αυτογκόλ που σημείωσε στο 2ο λεπτό, έπειτα από εξαιρετική ατομική προσπάθεια και δοκάρι του Ρούνεϊ, έδιωξε το άγχος για τους παίκτες του Μόγιες που έφτασαν στην επικράτηση με το «φτωχό» 1-0.

Για ακόμη ένα παιχνίδι οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν κατάφεραν να βρουν εύκολα δίχτυα και έδειξαν μπλοκαρισμένοι στο κέντρο, παρότι η πίεση των Ισπανών δεν ήταν ιδιαίτερα έντονη. Μετά το 70’ όταν η Σοσιεδάδ ανέβηκε για την ισοφάριση, η Γιουνάιτεντ κατάφερε να βρει κενούς χώρους στις αντεπιθέσεις όμως δεν έφτασε στο γκολ και το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος.



Λεβερκούζεν – Σαχτάρ 4-0

Πιο εύκολα απ’ όσο κι ίδιοι θα περίμεναν οι παίκτες της Λεβερκούζεν επικράτησαν 4-0 της Σαχτάρ Ντόνετσκ στη Γερμανία και μπήκαν εκ νέου στο παιχνίδι της πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Η ομάδα του Σάμι Χίπια πήρε το προβάδισμα στο 22’ με τον Κίσλινγκ και με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου διπλασίασε τα τέρματά της με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ρόλφς (50’). Η πολιορκία των Γερμανών συνεχίστηκε και ο Σαμ στο 57’ έκανε το 3-0. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Κίσλινγκ, πετυχαίνοντας στο 72ο λεπτό το δεύερό του τέρμα στο παιχνίδι.



LevSha40GoHig από footballdaily1

Αναλυτικά η 3η αγωνιστική:
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ- Σοσιεδάδ 1-0
(2’ Μαρτίνεθ αυτ.)

Λεβερκούζεν – Σαχτάρ 4-0
(22’, 72’ Κίσλινγκ, 50’ Ρόλφς, 57’ Σαμ)

Η βαθμολογία:

1. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 7
2. Λεβερκούζεν 6
3. Σαχτάρ 4
4. Σοσιεδάδ 0
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: