Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Μίτσελ: «Περήφανος για την ομάδα μου, αξίζαμε τη νίκη»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την ομάδα του εμφανίστηκε ο Μίτσελ μετά το 1-1 του Ολυμπιακού με την Μπενφίκα στο «Ντα Λουζ».

Μίτσελ: «Περήφανος για την ομάδα μου, αξίζαμε τη νίκη»
Μόνο καλά λόγια είχε ο Μίτσελ για τους παίκτες του Ολυμπιακού μετά το 1-1 με την Μπενφίκα στη Λισαβόνα.

«Πιστεύω πως ήμασταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και με νερό και χωρίς νερό στο γήπεδο. Ήμασταν πολύ καλά στημένοι αμυντικά. Παίξαμε πολύ καλά, είμαι περήφανος για τους παίκτες μου και θεωρώ πως αξίζαμε τη νίκη. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την απόδοσή μας. Όσο μπορούσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο το κάναμε, όταν όχι ανταποκριθήκαμε στις συνθήκες. Οι παίκτες μας έχουν καταλάβει πώς πρέπει να αγωνιζόμαστε. Δείξαμε πραγματική ομάδα και πιστεύουμε πως η ομάδα μας έχει πολλά ακόμη να δείξει», ανέφερε ο Ισπανός τεχνικός.

Παράλληλα σε ερώτημα για το λάθος του Ρομπέρτο προστάτεψε τον παίκτη του. «Ο Ρομπέρτο ήταν πολύ καλός στη θέση του. Ευτυχώς χρειάστηκε να δουλέψει λιγότερο από τις Βρυξέλλες. Όμως κάθε μέρα αποδεικνύει ότι είναι ένας πολύ καλός τερματοφύλακας».

Για την παρουσία του Κώστα Μήτρογλου τόνισε: «Η εξέλιξη του Μήτρογλου έχει να κάνει με την εξέλιξη όλης της ομάδας καθημερινά, γιατί ο Μήτρογλου δουλεύει καθημερινά στις προπονήσεις όπως και όλοι οι παίκτες. Κάνουμε καλή δουλειά στο Ρέντη σε όλες τις προπονήσεις μας».

Ερωτηθείς αν η ομάδα του απέκτησε προβάδισμα για τη δεύτερη θέση, απάντησε: «Σήμερα απλώς κάναμε ένα σημαντικό βήμα. Πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια ψυχή και θέληση για να πετύχουμε περισσότερα πράγματα».

Όσο για το παιχνίδι που θα γίνει σε δύο εβδομάδες στο Φάληρο, είπε: «Δείξαμε ότι η ομάδα μας έχει χαρακτήρα, δείξαμε όλα τα προσόντα μας και αντιμετωπίσαμε στα ίσα την Μπενφίκα. Είμαστε έτοιμοι να το κάνουμε και στο ‘Καραϊσκάκη’».

Δεν υπάρχουν σχόλια: