Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Δεν γλιτώνει στο Φάληρο η Μπενφίκα!!

Ο Μπάμπης Χριστόγλου γράφει για την ισοπαλία του Ολυμπιακού στο «Ντα Λουζ» που του δίνει προβάδισμα για την 2η θέση
Δεν γλιτώνει στο Φάληρο η Μπενφίκα
Ο Θρύλος με το αποτέλεσμα που πήρε, θεωρώ πως έχει μπροστά του μια λαμπρή ευκαιρία για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Στο πρώτο μέρος που παίχτηκε ποδόσφαιρο, αυτός έκανε τις ευκαιρίες, έβαλε το γκολ και μπορούσε να εδραιώσει μια νίκη που θα τον έφερνε ήδη αγκαλιά με την πρόκριση. Ήταν ο Θρύλος που παρά τις αντίξοες συνθήκες, στην επανάληψη, έβγαλε ψυχή και τσαγανό στην επανάληψη. Είχε αυτός την μεγάλη ευκαιρία με τον Φουστέρ με τη μπάλα να κολλάει η ρημάδα στο βρεγμένο τερέν. Ήταν αυτός που εντέλει αδικήθηκε από μια απόφαση του διαιτητή που έδειξε κόρνερ αντί για άουτ, ενώ στη φάση που ο Λουιζάο, παίρνει την κεφαλιά και σερβίρει στον Καρντόζο, έχει γκρεμίσει και τον Μανιάτη.

Ο Ολυμπιακός έχει σιγουρέψει την 3η θέση, αφού η Παρί σάρωσε την Άντερλεχτ. Από εκεί και μετά με βάση την εικόνα του αγώνα συνολικά στο παιχνίδι της Λισσαβόνας, είναι εκείνος που δικαιούται να ελπίζει βάσιμα, πως με όπλο το «Καραϊσκάκη» μπορεί να καθαρίσει την Μπενφίκα και να γίνει το αφεντικό για την κατάληψη της 2ης θέσης στον όμιλο. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και στον Μίτσελ που έχει δημιουργήσει μια πολύ καλή ομάδα, με τις αλλαγές του να είναι σωστές και την ομάδα να είναι σωστά στημένη μέσα στο γήπεδο.

Από τους παίκτες του Ολυμπιακού, δεν μπορεί να έχει κανείς παράπονο, πλην της φάσης που ο Ρομπέρτο κάνει το λάθος. Από εκεί και μετά για μένα ο Τσόρι και ο Μανωλάς κάνουν μια εξαιρετική εμφάνιση και δικαιώνουν απόλυτα τον Μίτσελ που τους επιλέγει. Κατά την ταπεινή μου άποψη, οι «ερυθρόλευκοι» στο Φάληρο μπορούν και πρέπει να τελειώσουν την Μπενφίκα στο «Καραϊσκάκη» για να πάρουν αυτό που δικαιούνται και είναι η πρόκριση στους «16».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: