Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Φουστέρ:«Πιο κοντά από ποτέ η πρόκριση»

Αν και απομένουν τρεις αγώνες για το τέλος της πρώτης φάσης, ο Νταβίντ Φουστέρ πιστεύει πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται πιο κοντά σε σχέση με άλλες χρονιές για πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Φουστέρ:«Πιο κοντά από ποτέ η πρόκριση»
Μετά το 1-1 με την Μπενφίκα και κυρίως βάσει της εικόνας του Ολυμπιακού, ο Νταβίντ Φουστέρ εμφανίστηκε αισιόδοξος πως η ομάδα του θα καταφέρει να πάρει την πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Για το ματς στο «Ντα Λουζ» είπε πως οι «ερυθρόλευκοι» δεν είχαν την τύχη με το μέρος τους για να φύγουν με τους τρεις βαθμούς και χαρακτήρισε ζωτικής σημασίας το επόμενο παιχνίδι ξανά με τους Πορτογάλους στο «Γ. Καραϊσκάκης».

«Η αλήθεια είναι πως πρέπει να συμβιβαστούμε με το 1-1. Αν μας έλεγαν πριν το ματς πως θα φύγουμε με ισοπαλία θα ήμασταν ικανοποιημένοι, αλλά βάσει του πως παίξαμε θα μπορούσαμε κάτι παραπάνω. Είχαμε προετοιμάσει πολύ καλά το παιχνίδι, γνωρίζαμε τον αντίπαλο. Στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν αυτά, παίζει ρόλο και η τύχη και δυστυχώς σήμερα δεν ήταν πολύ καλή μαζί μας», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Είμαστε στο σωστό δρόμο, φαίνεται πως είμαστε πιο κοντά από κάθε άλλη χρονιά για να περάσουμε στην επόμενη φάση. Πρέπει να συνεχίσουμε, είναι ζωτικής σημασίας για εμάς το επόμενο ματς εντός έδρας με την Μπενφίκα».


Ντομίνγκεζ: «Είναι κρίμα»

Ανάμικτα ήταν τα συναισθήματα που άφησε στον Τσόρι Ντομίγνκεζ η ισοπαλία του Ολυμπιακού απέναντι στην Μπενφίκα. Ο 32χρονος μεσοεπιθετικός των «ερυθρόλευκων» δήλωσε χαρούμενος για το τέρμα που πέτυχε χαρακτηρίζοντας παράλληλα άδικο το τελικό αποτέλεσμα βάσει της εικόνας της ομάδας του.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το γκολ που πέτυχε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα να σκοράρω. Είναι όμως κρίμα που δεν καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς σ’αυτό έπαιξε ρόλο και το γήπεδο που δεν μας βοήθησε, αλλά δεν παύει η ισοπαλία να είναι ένα καλό αποτέλεσμα».
Για τη συνέχεια στη διοργάνωση: «Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Πλέον, συγκεντρωνόμαστε στο παιχνίδι που ακολουθεί για το πρωτάθλημα και αμέσως μετά θα στρέψουμε το ενδιαφέρον μας και πάλι στο Τσάμπιονς Λιγκ». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: