Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

«Λάδι» ο Βοσκάκης!

voskakis-new
Απίστευτο και όμως… ελληνικό! Την στιγμή που όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα αναγνώρισε την «σφαγή» του Άρη στην Βέροια, την στιγμή που επώνυμοι και ανώνυμοι άνθρωποι του ποδοσφαίρου δήλωσαν αηδιασμένοι από την συμπεριφορά του διαιτητή, την στιγμή που καθηγητές και παρατηρητές διαιτησίας «σταύρωσαν» τον Βοσκάκη με την κριτική τους, ο κ. Μπερσής τον έβγαλε… λάδι! 
Ο παρατηρητής διαιτησίας από την Αρκαδία, που βρέθηκε στο γήπεδο της Βέροιας την περασμένη Κυριακή, βαθμολόγησε τον διαιτητή από το Ρέθυμνο με 7.8 και φυσικά, τον γλίτωσε από την «λαιμητόμο» της πειθαρχικής επιτροπής της ΚΕΔ. Ο κ. Μπερσής προφανώς ήταν σε άλλο γήπεδο, δεν είδε και δεν άκουσε τίποτα από όσα συνέβησαν, βαθμολογώντας τον Βοσκάκη με μη παραπέμψιμο βαθμό. 
Βέβαια, έστω και εκτός… πρωτοκόλλου, πληροφορίες αναφέρουν ότι η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας θα κρατήσει τα προσχήματα και θα τιμωρήσει «σιωπηρά» τον Βοσκάκη, τοποθετώντας τον στο «ψυγείο» για εύλογο χρονικό διάστημα. Ωστόσο, παρά την σιωπηρή τιμωρία, μένει η απορία για τον παρατηρητή διαιτησίας κ. Μπερσή, που προφανώς θα συνεχίσει να βαθμολογεί με… δικούς του κανόνες τους διαιτητές της Superleague, προφανώς έξω από κάθε ποδοσφαιρική λογική.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: