Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Βαυαρικό πάρτι!!

Σε… πάρτι μετέτρεψε η Μπάγερν Μονάχου την αναμέτρηση με την Πλζεν επικρατώντας με το άνετο 4-0 σε ματς για την τρίτη αγωνιστική του Champions League.

Βαυαρικό πάρτι
Οι Βαυαροί χρειάστηκαν 25 λεπτά για να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα και το κατάφεραν σε ένα πέναλτι που κέρδισε (σωστό η υπόδειξη) ο Ρόμπεν και μετέτρεψε σε γκολ ο Ριμπερί, ενώ ο Αλάμπα στο 37’ διπλασίασε τα τέρματα της Μπάγερν.

Στο δεύτερο ημίχρονο η γερμανική ομάδα δεν κατέβασε ρυθμούς και μέσα σε ένα τρίλεπτο (61’-64’) σημείωσε δύο ακόμη γκολ, ξανά με τον Ριμπερί και τον Σβαϊνστάιγκερ, κάνοντας τα πράγματα πολύ απλά.

Το τελικό 5-0, αποτέλεσμα που διατηρεί την Μπάγερν στην κορυφή του 4ου ομίλου, διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Γκέτσε, ο οποίος σκόραρε για πρώτη φορά με τη φανέλα της νέας του ομάδας.

Νωρίτερα, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, η Μάντσεστερ Σίτι αντέδρασε άμεσα και με δύο γκολ του Κουν Αγουέρο νίκησε 2-1 την ΤΣΣΚΑ Μόσχας σε ματς για την 3η αγωνιστική του Champions League.

Οι Ρώσοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 32’ με τέρμα του Τόσιτς, αλλά οι αντίδραση των «πολιτών» ήταν ακαριαία.
Μόλις δύο λεπτά αργότερα ο Αγουέρο κατάφερε να ισοφαρίσει και λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι διαφορετικό και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας, αν στις καθυστερήσεις ο Χόντα από πολύ πλεονεκτική θέση σημάδευε δίχτυα και όχι τον αντίπαλο τερματοφύλακα.



Bayern Munich 5-0 Viktoria Plzen All Goals από all-goals



Το πρόγραμμα:

Μπάγερν Μονάχου-Πλζεν 5-0
(25’ πεν. 61’ Ριμπερί, 37’ Αλάμπα, 64’ Σβαϊνστάιγκερ, 90’+1’ Γκέτσε)

ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Μάντσεστερ Σίτι 1-2
(32’ Τόσιτς – 34’, 41’ Αγουέρο)

Βαθμολογία

1. Μπάγερν Μονάχου 9
2. Μάντσεστερ Σίτι 6
3. ΤΣΣΚΑ Μόσχας 3
4. Πλζεν 0

Η επόμενη (4η) αγωνιστική (05/11)

Πλζεν-Μπάγερν Μονάχου
Μάντσεστερ Σίτι-ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: