Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Αντσελότι: «Έπρεπε να ρίξουμε τους ρυθμούς μετά την αποβολή»

Στην απόφαση να ρίξουν τον ρυθμό της Ρεάλ μετά την αποβολή του Κιελίνι στάθηκε ο Κάρλο Αντσελότι ύστερα από τη νίκη των «μερένχες» επί των «μπιανκονέρι».

Αντσελότι: «Έπρεπε να ρίξουμε τους ρυθμούς μετά την αποβολή»
Ο Ιταλός τεχνικός τόνισε πως έκρινε πως δεν έπρεπε να τρέξουν οι παίκτες του, γιατί τότε θα υπήρχαν κενά στην άμυνα. Εντυπωσιάστηκε από την απόδοση της Γιουβέντους και το σύστημα του συμπατριώτη του και επισήμανε την προσπάθεια να έχει την κατοχή της μπάλας η ομάδα του.

Αναλυτικά: «Από τη στιγμή που η Γιουβέντους έμεινε με 10 παίκτες, έπρεπε να ρίξουμε τον ρυθμό του αγώνα, αν και κάναμε αρκετά λάθη. Δεν έπρεπε να τρέξουμε, γιατί, σε μια τέτοια περίπτωση, θα αφήναμε κενά. Το σημαντικό ήταν να ελέγξουμε τον αγώνα και νομίζω ότι τα καταφέραμε.

Η Γιουβέντους με εξέπληξε με την αλλαγή σε άμυνα τεσσάρων. Έπαιξαν καλά συνολικά και μας δημιούργησαν αρκετά προβλήματα.

Υπάρχουν αρκετές δυσκολίες. Προσπαθώ να κάνω κάτι διαφορετικό, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, να έχει περισσότερη κατοχή μπάλας η ομάδα και αυτό ακόμη δεν το έχουμε εμπεδώσει. Βλέπω, πάντως, ότι τα πράγματα βελτιώνονται». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: