Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

«Ο συμπαθητικός Ρομπέρτο... βοήθησε τους Αετούς»!

Με... εγκωμιαστικά σχόλια αναφέρεται στον Ρομπέρτο ο πορτογαλικός Τύπος, υποστηρίζοντας πως ήταν αυτός που έσωσε τη Μπενφίκα, ενώ τον χαρακτηρίζουν και... συμπαθητικό!
Μπορεί ο Ισπανός γκολκιπερ να είναι εκ των mvp της φετινής σεζόν για τον Ολυμπιακό κι από τους βασικούς συντελεστές για το διπλό επί της Άντερλεχτ, στη Λισσαβόνα όμως μία δική του λανθασμένη έξοδος «κρέμασε» τους πρωταθλητές. Οι Πορτογάλοι βέβαια δεν έχουν και τις καλύτερες των αναμνήσεων για τον άσο των Πειραιωτών (αγωνίστηκε τη σεζόν 2010-11 στη Μπενφίκα), αφού περισσότερο των θυμούνται για τις γκέλες του, φτιάχνοντας μέχρι και... βίντεο για χάρη του!

Η επιστροφή του στη Λισσαβόνα κυλούσε ονειρικά για τον ίδιο μέχρι και το 83ο λεπτό, όταν από δικό του λάθος ήρθε το γκολ της ισοφάρισης και φυσικά η ενέργειά του αυτή δεν θα μπορούσε να περάσει ασχολίαστη από τον πορτογαλικό Τύπο, αναφέροντας μεταξύ άλλων για την έξοδό του πως... «ήταν από αυτές που τον έκαναν γνωστό»!
Δείτε τι γράφουν ορισμένα από τα μεγαλύτερα Μέσα της Πορτογαλίας:
Record: «Ο συμπαθητικός Ρομπέρτο βοήθησε τους Αετούς»
Αbola: «Στο "Στάδιο του Φωτός" ο Ρομπέρτο... ήπιε το νερό»
Publico.pt: «Ο Ρομπέρτο έσωσε τη Μπενφίκα» - Κριτική σε Ρομπέρτο: «Είναι ικανός να καταστρέψει τα πάντα με τη μπάλα στον αέρα. Η Μπενφίκα τον τιμώρησε, όταν στο 83' είχε μία αποτυχημένη έξοδο, από αυτές για τις οποίες έγινε γνωστός. Και πρόσφερε την ισοπαλία στην παλιά του ομάδα».
Diarrio de Noticias: «Ο Ρομπέρτο αποσόβησε την ελληνική τραγωδία στο "Ντα Λουζ"»
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: