Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Στο Φάληρο ο «τελικός»

Λίγο έλειψε χθες να καταφέρει ο Ολυμπιακός να φτάσει σε ένα ακόμη «διπλό» φέτος στο Champions League, όμως στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο δεν κρύβουν την πίστη τους για τον επαναληπτικό στο Καραϊσκάκη.

Στο Φάληρο ο «τελικός»
Πολύ κοντά σε ένα «διπλό» με το οποίο θα… αγκάλιαζε την δεύτερη θέση στον 3ο όμιλο του Champions League έφτασε χθες ο Ολυμπιακός, ο οποίος απέδρασε με έναν πόντο από την έδρα της Μπενφίκα.

Στις τάξεις των «ερυθρολεύκων» επικρατεί ικανοποίηση για την προσπάθεια της ομάδας επί πορτογαλικού εδάφους και εκφράζεται η αισιοδοξία ότι θα καταφέρουν σε δύο εβδομάδες να πετύχουν τον στόχο τους.

Στις 5 Νοεμβρίου υποδέχονται τους «αετούς» στο Καραϊσκάκη και όλοι εκτιμούν ότι σε αυτό το ματς θα κριθεί η πρόκριση στους «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Για αυτό τον λόγο περιμένουν ο κόσμος να βρεθεί ξανά στο πλευρό της ομάδας και να… σπρώξει την ομάδα στην επόμενη φάση του θεσμού.

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την προσπάθεια των παικτών. Χάθηκε μια ευκαιρία να πάρουμε ένα σπουδαίο «διπλό», αλλά έχει γίνει μια συγκλονιστική προσπάθεια απ' όλους και είναι ένα πολύ σημαντικό βράδυ για τον Ολυμπιακό», ειπώθηκε από τη διοίκηση του Ολυμπιακού και πρόσθεταν:

«Αυτό που θέλουμε τώρα είναι ο κόσμος μας, που έχει μείνει ικανοποιημένος απ' αυτή την εμφάνιση, να γεμίσει το Καραϊσκάκη στη ρεβάνς, γιατί ο στόχος είναι η πρόκριση στους “16” και τον θέλουμε δίπλα μας».

Από την πλευρά τους, οι παίκτες του Μίτσελ ήταν απογοητευμένοι που δεν κατάφεραν να φύγουν με τη νίκη από το «Ντα Λουζ», όμως γνωρίζουν πως κρατούν την τύχη στα… πόδια τους και με δύο νίκες επί της Μπενφίκα και της Άντερλεχτ στο Φάληρο, τότε θα καταλάβουν τη δεύτερη θέση στον όμιλο.

Το πρώτο ματς με τους Πορτογάλους χαρακτηρίζεται ως «τελικός», αφού με νίκη οι Πειραιώτες γνωρίζουν πως τους αρκεί ακόμη ένα «τρίποντο» για να πετύχουν τον στόχο που έχουν θέσει από την αρχή της σεζόν.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας, όμως, είναι αναγκασμένοι να αφήσουν στην άκρη το χθεσινό παιχνίδι με την Μπενφίκα, αφού ακολουθούν τρία παιχνίδια για τις εγχώριες διοργανώσεις με τελευταίο το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Την Κυριακή ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εντός έδρας τον ΟΦΗ, μεσοβδόμαδα έχει τον επαναληπτικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Φωκικό και το Σάββατο παίζει κόντρα στους «πράσινους».

Τις επόμενες μέρες θα φανεί αν ο Μπονγκ θα τεθεί ξανά στη διάθεση του Μίτσελ, ενώ θα κριθεί και η ετοιμότητα του Μασάντο, ο οποίος προφυλάχθηκε χθες λόγω του αγωνιστικού χώρου του «Ντα Λουζ». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: