Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

«Ίμπρα» για τρέλες, μες στις Βρυξέλες!!

Ένας σεληνιασμένος Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς με τέσσερα γκολ, δύο εξ αυτών «ποιήματα», οδήγησε την Παρί στο 5-0 επί της Άντερλεχτ στις Βρυξέλλες και αγκαλιά με την πρωτιά στον τρίτο όμιλο.

«Ίμπρα» για τρέλες, μες στις Βρυξέλες
Σε προσωπικό του show μετέτρεψε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς την αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με την Άντερλεχτ στο «Κονστάν Βάντεν Στοκ». Πέτυχε τρία γκολ, το ένα καλύτερο από το άλλο, στο πρώτο μέρος, οδηγώντας τους πρωταθλητές Γαλλίας σε άνετη νίκη με 5-0 και ανάγκασε ένα ολόκληρο γήπεδο να τον αποθεώσει. Οι Παριζιάνοι έφτασαν στο απόλυτο (9 βαθμούς) αφήνοντας στο μηδέν και με 0-10 γκολ τους Βέλγους.

Στο 17’ δεν χρειάστηκε τίποτα περισσότερο από το να σπρώξει στα δίχτυα την μπάλα μετά από όμορφο γύρισμα του Φαν Ντερ Βιλ. Πέντε λεπτά μετά οι δυο τους συνεργάστηκαν ξανά, με τον Σουηδό φορ αυτή τη φορά να το κάνει πιο… πικάντικο, σκοράροντας με τακουνάκι. Ο «Ίμπρα» ξεπέρασε τον εαυτό του στο 36’, όταν μετά από απόκρουση εξαπέλυσε ένα καταπληκτικό δεξί βολέ εκτός περιοχής στέλνοντας την μπάλα συστημένη στο «παραθυράκι» του Καμίνσκι.

Η Παρί δεν κατέβασε ταχύτητα στο δεύτερο μέρος. Κι αφού ο Ιμπραΐμοβιτς επέτρεψε στον Καβάνι να βάλει κι αυτός το όνομά του στους σκόρερ στο 52’, ολοκλήρωσε το «καρέ» του στο 62’ με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή.

Άντερλεχτ: Καμίνσκι, Ενσακαλά, Νάουτινκ, Κουγιατέ, Εμπέμπα, Πρετ (72’ Μιλιβόγεβιτς), Κλιέσταν, Ζιλέ, Τίλεμανς, Σουάρες (46’ Ατσεαμπόνγκ), Μίτροβιτς (72’ Σιριάκ).

Παρί: Σιρίγκου, Μαρκίνιος, Άλεξ (54’ Καμαρά), Μάξουελ, Φαν Ντερ Βιλ, Μότα, Ματουιντί (64’ Ραμπιό), Βεράτι, Λαβέτσι (72’ Λούκας), Καβάνι, Ιμπραΐμοβιτς.


AndPar05HIG από footballdaily1

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: