Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

«Τερματάρα ο Χακόμπο»

10982_main
Στον Arena FM 89,4 μίλησε ο Γιάννης Γκιτσιούδης για τους τερματοφύλακες του ΠΑΟΚ, την φετινή ομάδα αλλά και τη σημασία που έχει ένα καλά οργανωμένο αθλητικό κέντρο για έναν σύλλογο που στοχεύει ψηλά σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Αναλυτικά είπε:
Για τον τους τερματοφύλακες στον ΠΑΟΚ:
“Εμένα μου αρέσει πολύ ο Χακόμπο  σαν τερματοφύλακας. Έχει πολύ καλά στοιχεία. Βγαίνει, μιλάει,  κατευθύνει, και οργανώνει πολύ καλά. Από κει και πέρα το μόνο πρόβλημα είναι τα νεύρα του και εκεί πρέπει η διοίκηση να του βάλει κάποιο “χαλινάρι”. Κάποιες φορές με τον εκνευρισμό του δημιουργεί και πρόβλημα στην ομάδα. Είνα σίγουρα ο πιο έτοιμος στον ΠΑΟΚ. Είναι δύσκολο να εκτιμήσει κάποιος τον τερματοφύλακα καθώς το λάθος φαίνεται εύκολα παρόλα αυτά  ο Χακόμπο έχει κερδίσει τον κόσμο. Ο Γλύκος είναι και αυτός πάρα πολύ καλός αλλά δυστυχώς έχει κάνει κάποια λάθη. Θεωρώ πως είναι αδικημένος”.
Για την εικόνα του ΠΑΟΚ φέτος:
“Ήμουν απαισιόδοξος αλλά βλέπω πως όλα πάνε καλά. Δε παίζουμε πολύ θεαματικό ποδόσφαιρο αλλά παίρνουμε τα αποτελέσματα και αυτό είναι που μετράει. Πολλές ομάδες έχουν αποδυναμωθεί με αποτέλεσμα να έχουμε μείνει μόνο εμείς και ο Ολυμπιακός. Άμα είμαστε λίγο τυχεροί και υπάρξουν και καλές διαιτησίες μπορεί να χτυπήσουμε το πρωτάθλημα”.
Για τον φετινό Ολυμπιακό:
“Ο Ολυμπιακός είναι πολύ δυνατός φέτος. Οι παίκτες έχουν κίνητρο καθώς υπάρχουν χρήματα και το Τσάμπιονς Λίγκ. Επιπλέον οι πολλές λύσεις στο πάγκο δημιουργούν τον υγιή ανταγωνισμό που χρειάζεται η κάθε ομάδα. Όλοι παίζουν για τη θέση του βασικού”.
Για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Μακάμπι:
“Ελπίζω να πάνε σήμερα όλα καλά. Είμαι αισιόδοξος και θα βοηθήσει πολύ και ο Κόσμος. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από την νίκη”.
Για το αθλητικό κέντρο στη Θέρμη:
“Η υποδομή είναι μεγάλη υπόθεση. Όλα τα παιδιά θα έχουν κίνητρο και όνειρα. Έτσι ξεκινήσαμε όλοι με στόχο να παίξουμε στην ομάδα που αγαπάμε και στην Εθνική. Είναι σημαντικό να υπάρξει οργάνωση και επένδυση στο μέλλον. Πρέπει κάποια παιδία που ξεχωρίζουν να είναι εσώκλειστα και να γίνει  πάνω τους πολύ δουλειά και προσπάθεια. Έχω παρακολουθήσει τις ακαδημίες στην Άρσεναλ όπου όλα είναι εξαιρετικά αλλά ο μόνος στόχος είναι να πλουτίσουν. Στον ΠΑΟΚ πρέπει να κοιτάξουν να δημιουργήσουν ομάδα που στο μέλλον θα μπορεί να πετύχει πολλά”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: