Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

«Προσοχή στην επίθεση»

Maxime
Στον Arena FM 89,4 μίλησε ο πρώην  ποδοσφαιριστής της Ισραηλινής ομάδας Μπνέι Σακνίν και νυν του Πανθρακικού, Μαξίμ Ζοζέ, για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Μακάμπι Χάιφα αλλά και για τον Πανθρακικό.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γάλλος στόπερ στον Arena fm:
Για τη Μακάμπι Χάιφα:
“Πέρσι στο Ισραηλινό πρωτάθλημα η Μακάμπι είχε κάνει καλή πορεία. Είχε πολύ καλούς παίκτες στα άκρα αλλά και στο κέντρο”.
Για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Μακάμπι:
“Η Μακάμπι Χάιφα είναι πολύ καλή ομάδα αλλά πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να κερδίσει καθώς το Ελληνικό πρωτάθλημα είναι καλύτερο από το Ισραηλινό”.
Για το ποιά ομάδα θεωρεί φαβορί:
“Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί καθώς παίζει εντός έδρας και επειδή οι ομάδες στην Ελλάδα είναι ποιοτικότερες από αυτές του Ισραήλ”.
Για τα δυνατά σημεία της Μακάμπι:
“Η επιθετική γραμμή της Μακάμπι είναι πολύ δυνατή. Ιδιαίτερα το ο Έζρα είναι ένας πολύς ικανός και γρήγορος παίκτης”.
Για τις ομάδες που ξεχωρίζει στο Ελληνικό πρωτάθλημα:
“Ο ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός,  ο Παναθηναϊκός ο Αστέρας Τρίπολης ξεχωρίζουν. Όλες οι άλλες ομάδες είναι πάνω κάτω στο ίδιο επίπεδο”.
Για το γεγονός πως θα είναι σαν να παίζει εκτός έδρας ο Πανθρακικός την Κυριακή:
“Την Κυριακή θα είναι σα να παίζουμε εκτός έδρας καθώς ο ΠΑΟΚ θα έχει πολύ κόσμο στο γήπεδο μας αλλά όταν είσαι ποδοσφαιριστής πρέπει να συγκεντρώνεσαι στο γήπεδο και όχι στον κόσμο”.
Για τον Πανθρακικό:
“Είμαστε σε καλό επίπεδο αλλά μπορούμε και ακόμα καλύτερα. Στα τελευταία παιχνίδια έχουμε δεχθεί γκολ στα τελευταία λεπτά και χρειαζόμαστε περισσότερη αυτοσυγκέντρωση”.
Για τον πως νοιώθει στην Ελλάδα:
“Νοιώθω πολύ καλά στην Ελλάδα. Όλοι με βοηθάνε και με στηρίζουν όσο χρειάζεται”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: